Tootearvustus: mesimagusad puudutused Imperity ja KYO poolt juuksehoolduses

veebruar 16, 2018

Teate, ma alustan seda postitust tegelikult suure kurbusega... Midagi sellist pole blogimisel veel varem minuga juhtunud, kuid sel nädalal suutis Blogger mulle suure "vembu" mängida. Nimelt olin selle sama postituse just valmis saanud, hakkasin rõõmsalt publish nuppu vajutama, kui ühtäkki... Avanes pilt minu postitatud postituste loetelus, kus vaatas mulle vastu.. UNTITLED POST
mida?
miks?
ma ju just... panin.. pealkirja ja sisulahter on ka tühi, miks?!
Väriseva käega postitust avades oli kogu minu 4h töökest kadunud... täiesti... taastamatult! Mulle vaatas vastu tühi leheke, mis ootas blogimist. Seega siin ma olen, pisarad silmanurgas ning meel kurvavõitu, sest olin teile midagi ülimalt pikka ja sisukat loonud, kuid püüan seda uuesti, mis seal ikka!
Hetkel rüüpan Mia24.ee poolt kingituseks saadetud tassikesest karamellikakaod ning lohutan ennast
sellega, et mul on võimalus nüüd teile veelgi parem ja sisukam postitus kirjutada! Tänases postituses ootavad teid üle pika-pika aja juuksehoolduseks mõeldud tooted ning seda Mia24.ee tootevalikust.

Kõnealune tassike oli näha ka minu Instagramis. Kirjaga "Ma parem hilinen, kuid jõuan kohale ilusana" tassike on üks nendest kinkidest, mida Mia24.ee oma tellimustega kaasa paneb lisaks kotikestele ning võtmehoidjakestele. Vahva on aeg-ajalt ju selliseid üllatusi tellimustega kaasa saada!
Seesuguseid vahvaid meeneid valmistab muideks www.netikink.eu
Tänase postituse peategelasteks on Itaaliast pärit KYO ja Imperity Professionals juuksehooldustooted, mis just eekõige juuste taastamisele kaasa aitavad.
Minu juuksed on tõenäoliselt suuresti räsida saanud balayage tõttu, kuid muuhulgas võib juuste seisukorda mõjutada ka tuul, miinuskraadid, patsikummid, juukseklambrid, merevesi ja ka näiteks rätikuga kuivaks hõõrumine.
KYO toodetest testimiseks saadetud šampoon ning mask omavad aga mitmeid ühiseid tunnusjooni, nagu näiteks:
+ Tooted on saadaval suurtes salongikogustes - 500ml pudelikestest jagub tõenäoliselt terveks aastaks või isegi rohkemaks veelgi!
+ Tavapärase korgi asemel on pudelitel pumbake, mille abil on mõnus just soovitud kogus toodet peopesale pumbata.
+ Lõhna poolest on nii mask kui ka šampoon magusad ning meeldiv lõhn jääb juustesse ka pärast pesemist.
+ Tooted on vabad kahjuliksest sulfaatidest, parabeenidest ning SLS/SLES'ist

1) KYO taastav šampoon kuivadele juustele 500ml
+ Šampooni koostis on kergelt geeljas ning vägagi sidus - see mugavdab kasutamiseks ning välgib seda, et šampoon peapoesast enne juustesse jõudmist plehku paneks (sellist nähtust on vedelama koostisega šampoonide puhul esinenud küll ja veel!).
+ Hea vahutavus võimaldab üksnes väikese tootekogusega katta kogu peanaha pehme vahu alla, kuid sellegi poolest pole šampoon raskesti mahaloputatav.
+ Niisutavate omadustega šampoon hoolisteb peanaha ja juuksejuurte eest ilma peanahka kuivatamata ning see omadus hoiab ära ka kõõma tekkimise ning liigse kuivuse juuksepiiril.
+ Toode aitab juustele anda volüümi ning samuti toidab neid andes ka õrna ja loomulikku läiget (mis pole otseloomulikult "see ebameeldiv läige")

- Selle šampooniga püsivad minu juuksed päeva võrra vähem puhtana kui tavaliselt, kuid see omadus tuleneb ilmselt niisutavast toimest. Mis lõppkokkuvõttes siiski rohkem kasu kui kahju teeb :)

KYO taastav šampoon kuivadele juustele on saadaval https://mia24.ee/ ja nende esinduspoes Keilas, Paldiski mnt 19 hinnaga 14,00 eur (sooduskood EN22V7KD annab ostult -20% ehk hinnaks kujuneb 11,20 eur).
Hindeks 9/10

2) KYO taastav mask keratiini ja kollageeniga 500ml
+ Vastukaaluks tavapärasest tihedama koostisega šampoonile, on mask jällegi sarnastest toodetest vedelam, kuid see annab jällegi maskile mitu kasutusviisi - kiirematel pesukordadel kasutan maski palsamina ning kui mul on päevas 5-10 minutit rohkem aega duši all mõnulemiseks, siis kasutan toodet niisutava maskina. 
+ Vedelama koostise eelis seisneb veel ka paremas kammitavuses. Seda aga esmalt pesemise ajal, sest minu üks juuksenipp on see, et kammin alati maski/palsami TT-harjaga juustesse ning mida vedelam on toote koostis, seda mugavam kogu protsess ka on! 
+ Kui hoida toodet juustes mõned minutid, siis paraneb juuste kammitavus ning lisandub ka kerge läige, kuid kümmekond minutit maskitamist lisab nendele omadustele veel ka pehmuse, siidisuse ning intensiivsema läike. Juuksed näevad pärast maskitamist ka palju elujõulisemad ning tugevamad välja.

+/- Miskipärast vajasid minu juuksed antud tootega pisikest "kohanemisaega". Nimelt polnud esimesed pesukorrad sugugi mitte nii vau-efekti tekitavad, kuid pärast 3. pesukorda hakkasin tundma muutusi juuksestruktuuris. Seega varuge katsetamisel pisut kannatust ning piirduge sel perioodil vaid KYO maski ja šampooniga, et mitte protsessi "nullida". 

KYO taastav mask keratiini ja kollageeniga on saadaval https://mia24.ee/ ja nende esinduspoes Keilas, Paldiski mnt 19 hinnaga 16,00 eur (sooduskood EN22V7KD annab ostult -20% ehk hinnaks kujuneb 12,80 eur).
Hindeks 9/10

 3) Imperity Professional taastuspalsam argaaniaõliga 

Argaaniaõliga 2-faasiline taastuspalsam sisaldab nisuproteiine, pantenooli, UV-kaitset ja siidiproteiine. Juuksed jäävad siidised, kohevad, pehmed ja kergesti kammitavad.



+ Lisaks meekarva toonile omab toode mesimagusat lõhna, mis nii mind kui ka teisi minu ümber oma veetleva õhna sisse mässinud on, tõepoolest!
+ Mugav spreipakend võimaldab toodet ühtlaselt ning hõlpsalt juustesse kanda. Kuna ma olen tootesse "hullumas" siis on umbes 10-12 pihustust ühe kasutuskorra kohta minu puhul väga tavaline nähtus :D
+ Toodet võib kasutada nii märgades kui ka kuivades juustes ning mulle sobivad väga hästi mõlemad kasutusviisid. Pärast rätikuga juuste kuivatamist piserdan toodet juustesse ning värskendan tulemust mõne päeva möödudes kahe pesukorra vahelisel perioodil.
+ Kuna minu lokkis ning karide juuste puhul on siledus üsnagi harukordne omadus, siis see sprei suudab juustele siledust ning siidisust küllaga anda. Lisaks sellele parandab taastuspalsam kordades kammitavust  (nii mõnelgi korral olen spreid ka suuremate pusade peale pihustanud, et neid lihtsam kammida oleks #beautyhack) ja otseloomulikult lisab toode ka juustele pehmust ja läiget.
+/- Minu juuste puhul on see omadus plussiks, kuid see ei pruugi kõigil juuksetüüpidel nii olla. Nimelt aitab taastav palsam kontrolli alla saadal liigse kohevuse ning paksude juuste puhul on ülimalt mõnus kui need tavapärasest rohkem peadligi hoiavad. Kes aga volüümikaid kiharaid ihkavad, siis nene jaoks võib see omadus üllatav olla.

Imperity Professional taastuspalsam argaaniaõliga
on saadaval https://mia24.ee/ ja nende esinduspoes Keilas, Paldiski mnt 19 hinnaga 11,95 eur (sooduskood EN22V7KD annab ostult -20% ehk hinnaks kujuneb 9,56 eur).
Hindeks 10/10

Uhh, kuid nüüdseks on mu meel juba palju helgem ning rõõmsaks, sest sain siiski oma mõtted taas ritta panna! 
Head ööd neile, kes parasjagu postitust öötundidel lugemas olla ning kaunist reedehommikut teistele tudulistele! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments