Tootearvustus: kauakestev jumestus Maybelline Super Stay 24h toodete abil

märts 13, 2018

Tänases postituses tuleb juttu Maybelline Super Stay jumestustoodetest, mis saabusid müügilettidele juba eelmises aastanubris, kuid kuna mu näonahk otsustas mingil perioodil näidata üles totaalset solvumist liigkuivuse näol, siis jätsin selle arvustuse kevadesse, et tuua teieni reaalsem arvustus, mis poleks kallutatud minu naha tolleaegsest seisukorrast :)

Olen selle postituse kirjutamisest eelkõige juba sel põhjusel väga õhinas, sest minu viimases kingiloosis piilusid Super Stay tooted kinkekotikesest välja ning minu Instagrami postkast sõna otseses mõttes oli kuhjatud kirjadest, kus minult küsiti just jumestuskreemi kohta informatsiooni. Nüüd on mul hea meel tuua teieni oma mõtted Super Stay sarjast ning loodan väga, et sul tuleb põnev lugemine!
Maybelline New York Super Stay 24h täiskatvusega jumestuskreem 
Mis tootega on tegu? 
Ülipigmenteeritud katvus, 24H püsivus ja veatu transformatsioon.
Täiskatvusega jumestuskreem puhaste värvipigmentidega. Koostises olevad osakesed lasevad nahal liikuda ja muudavad jumestuskreemi puudutuskindlaks. Veekindel tulemus ja pigmendirohkus veatu 24-tunnise  muutuse loomiseks.  
TULEMUS:
Korrigeerib täielikult nähtavad iluvead, jätab nahale peene mati tulemuse kogu päevaks.

+ Mulle meeldib, et jumestuskreemi pakend on klaasist ning läbipaistev, selline pakend aitab väga hästi orienteeruda värvi osas ning annab vihje ka siis, kui jumestuskreem hakkab otsa saama. Klaasist pudelikeste eelis on ka see, et need on kuumakindlad. Kuumakindlus on aga oluline minu väikese säästunipi jaoks, mis seisneb selles, et jumestukreem tuleb asetada kuuma veega kruusi sisse ning hoida selles ~10 min. Selle aja jooksul valgub jumestuskreem seinte küljest pudelikese põhja ja sel moel võib koguni 3-5 kasutuskorda juurde võita! #beautytip
+ Jumestuskreemi koostis on vedelamapoolem ning see võimaldab toodet kergemini näole kanda ning annab selleks ka juurde valikuvõimalust. Jumestuskreem töötab väga hästi koos jumestuspintsli või Beauty Blenderiga ning ka sõrmedega on seda väga mugav näole kanda.
+ Vedel koostis tagab ühtlasema katvuse ning kerge ja hästi hingava tunde nahale. Katvuse poolest liigitaksin aga jumestuskreemi keskmise katvuse alla ning see teeb kreemist tubli toote igapäevameigi tegemiseks.
+ Toon 05 Light Beige on minu kaaslaseks olnud talvisel perioodil, kuid õige pea kui ilmad kevadisemaks saavad ning ka näole pisut päikest paistma hakkab, siis astun juba järgmise sammukese tooni 10 Ivory poole.
 Toon 05 Light Beige
+ Jumestuskreem suudab katta punetused, peita väsinud silmaalused ning tagada tõepoolest kauakestva tulemuse. Jumestuskreemi kõige tugevam püsivus on esimesel 5-6 tunnil, mille järgselt kreem küll veidike heledamaks hajub, kuid siiski on kreem alati ustavalt minu nägu kuni päeva lõpuni katnud ning seda ka 16h-17h pikkuste päevade jooksul!
+ Kergelt sametise ja puuderja koostise tõttu soovitaksin toodet rasusemale nahale, sest muuhulgas aitab toode ka näonahka matistada ning põhimõtteliselt pole puudri kasutamine vajalik.

 - Suuremad vistrikud vajaksid juurde ka peitekreemi, seega päris täiskatvusega kreemiga tegu pole.
 - Kuivema naha korral võib kreem näole liiga kuivatav olla ning selle tõttu võib kannatada ka tulemus. Kuid jällegi võib niisutav primer kuivemal perioodil heaks lahenduseks olla.

Maybelline New York Super Stay 24h täiskatvusega jumestuskreem on saadaval 6 erinevas toonis Maybelline müügiletides hinnaga ~15 eur.
Hindeks 8/10


2) Maybelline New York Super Stay 24h puuder

Mis tootega on tegu?
Ülipigmenteeritud katvus, 24H püsivus ja veatu transformatsioon. 
Täiskatvusega puuder puhaste värvipigmentidega annavad veatu ja veekindla 24-tunnise muutuse. Peab vastu kuumusele, niiskusele, läikele, rasule ja higile.
KASUTAMINE:
Kasutades aplikaatorit, tupsuta õrnalt näole. Ühtlusta katvust, tehes õrnu siluvaid liigutusi kaela suunas ning hajuta toodet lõuajoonele. Võib kasutada omaette või koos jumestuskreemiga.
TULEMUS:
Korrigeerib täielikult nähtavad iluvead, jätab nahale peene mati tulemuse kogu päevaks

+ Puudri pakendid on kompaktsed ning sisaldavad endas peeglit ja puudripadjakest. Viimane on minu jaoks midagi esmakordselt, sest seesugust vahtpadjakest, mis on kaetud paksu silikooni(?) meenutava kihiga polegi ma varem kohanud. Kahjuks ma pole aga kunagi kuigi pädev puudripadjakeste kasutamises olnud, seega jäin ka selle puudri pealekandmisel truuks oma kabukipintslile.  
+ Mulle meeldib, et kõigile valikus olevatele puudritele on olemas ka vastav jumestuskreem, mis teeb kahe toote kokkusobitamise imelihtsaks. Toon 10 Ivory täiustab ideaalselt minu jumestuskreemi toonis 05 Light Beige, seega on puudrit kasutades tulemus täpselt jumestuskreemi toonide 05 Light Beige ja 10 Ivory vahel. 
+ Minusuguse äpu jaoks on pressitud vorm puudrist lausa imeline lahendus, sest kõik liiga puuderjad tooted hakkavad minu hoogsate pintslitõmmete tõttu mööda tuba lendlema ning puudrikübemekesed maanduvad alati minu tumedatel riietel. Ja see kõik lõppeb uue outfiti valimisega, sest riided on tolmuplekikesi täis... kuid selle puudriga õnneks seda probleem pole ning saan muretult seda enda palgele tupsutada. 
+ Kuna puudri koostis pole lendlev ega liiga kerge, siis tagab see ka ühtlasema ning pigmendirikkama tulemuse, mis võimaldab puudrit ka põhimõtteliselt ilma jumestuskreemita kanda. Kuigi minu lemmikvariant on siiski puudriga jumestuskreemi püsivuse parandamine ning selle tooni täiustamine.
+ Siidjas koostis laseb nahal hingata ega tekita ebamugavustunnet ka siis kui puuder on nahal ilma jumestuskreemita.
+ Tegemist on tõesti kauakestva puudriga, sest nagu ma juba mainisin, siis parandab see jumestuskreemi püsivust. Muuhulgas aitab puuder kenasti matistada läiget otsaesisel, ninajuurel või lõual kui selleks peaks tekkima vajadus.

Maybelline New York Super Stay 24h puuder
on saadaval 6 erinevas toonis Maybelline müügiletides hinnaga ~15 eur.
Hindeks 10/10

Mõnusat nädala jätku kaunitarid!
Eliise

You Might Also Like

0 comments