Minu esimene kulmude modelleerimine ja keemiline värvimine Võlumaa ilusalongis

märts 17, 2018

Mõnusat laupäeva kõigile! Nagu te juba varasemalt lugenud olete, siis olen Võlumaa Ilusalongil lasknud end enne kevade saamist poputada ning turgutada. Hooldavast ja niisuatvast juuksehooldusest saad lähemalt lugeda: siin ning pehmendavast ja taaskord niisutavast Sothys näohooldusest võid lugeda siin.
Täna aga niisutamisest juttu ei tule, kuid püüan teieni tuua oma mõtted kulmude keemilisest värvimisest ning nende modelleerimisest.

Huvitav on ilmselt ka see asjaolu, et tegemist oli minu jaoks esimese iluprotseduuriga, sest varasemalt olen oma kulmudega ise püüdnud hakkama saada. Eriti huviav periood minu kulmude jaoks oli muidugi pubekaiga, kui ma otsustasin need üsnagi lühikeseks kitkuda... oh mind!
Sarnaselt Sothys näohooldusele teostas kulmude modelleerimist ning värvimist kosmeetik Laura, kelle soovitusel ka kulme enne modelleerimist mitu nädalakest kasvatasin, et anda talle rohkem vabadust tegutsemiseks, kuigi usun, et ta oleks suutnud ka üsagi lühikeseks kitkutud kulmudega miskit ette võtta!
Aja kosmeetiku juurde broneerisin läbi broneerimissüsteemi: https://www.volumaa.ee/broneerimine/ mina valisin täiskomplekti, mis sisaldas modeleerimist ja värvimist, kuid mõlemat teenust saab ka eraldiseisvana võtta ning valikus on ka teenus, mis sisalab ripsmete värvimist Combinal värviga.
Protseduuriks on ette nähtud küll 30 minutit, kuid minu kulmude modelleerimine ja värvimine kestis kokku maksimaalselt 15 minutit!
Protseduuri käigus kitkutakse kulmud pinsettidega ning kaetakse värviga, mida hoitakse mõned minutid peal. Värvi kohta ütles mulle Laura, et selle püsivus on väga individuaalne - mõnel püsib peal vaid nädala ning teisel jällegi 3 nädalat.
Osaliselt katab värv ka nahka ning nahalt on värvi kulumine ilmselgelt tsipake kiirem. Minul kulus värv nahalt juba 2 päevaga, kuid kulmukarvad olid värviga kaetud jällegi 2 nädalat, kui mitte isegi rohkem. Kuna mul on endal üsnagi tumeda tooniga kulmukarvad, siis oli ka raskem fikseerida seda hetke, mil värv täielikult maha kulus.
Mulle meeldib, et Laura aitas mind kulmukaare kujundamisega, kuid jättis selle üldjoones suhteliselt samaks sellega, milega olin juba varasemast harjunud. Pärast modelleerimist olen kogu aeg on kulmudel valvsalt silma peal hoidnud ning kitkun neid vastavalt sellele, millised need vahetult pärast protseduuri olid. Seega on protseduur väga heaks abiliseks neile, kes pole oma kulmudega veel päris hästi "sina-peale" jõudnud ning vajaksid veidike abi kulmukaare kujundamisel.
Kulmude keemiline värvimine vabastas mind aga igahommikusest kulmupuudri kasutamisest, meigi tegemisel piisas vaid kulmude läbikammimisest kulmuharjaga!
Siin on pildid minu kulmudest 3 päeva pärast protseduuri:
Mulle meelib, et minu tulemus on jäänud väga loomulik ja olgugi, et nahalt kulus värv küllaltki kiiresti maha, siis minu jaoks oli see just plussiks, et lõpptulemusena jäid värviga kaetuks vaid kulmukarvad.
Meigi eemaldamisel püüdsin kulmupiirkonnas õrnalt tupsutavate liigutustega toimetada, et mitte värvi maha hõõruda ning võib-olla on ka see põhjuseks, miks tulemus suhteliselt kaua minu kulmudel püsis.

Võlumaa ilusalong pakub endiselt minu lugejatele imehead võimalust soetada Alfaparf Milano juuksehooldustooteid koodiga iluexpressblogi -15% soodsamalt ning seda nii e-poes kui ka salongis kohapeal! 

PS! Uuel nädalal on tulemas ka suur juukseteemaline postits, ole valmis! :)
Kallistan!
Eliise 

You Might Also Like

0 comments