Tootearvustus: PIXI võluv kevadine roosiaed näohoolduses

märts 29, 2018

Kevad on üks megamõnus aeg, kuid kahju, et seda õiget tärkavat kevadet veel kuidagimoodi Eestisse jõudnud pole, kuigi tänases õhtus on küll palju päikesesära! Kevadist rohelust ning kevadõite värvi meenutavad PIXI tooted on aga tänases postituses kindlasti suurepäraseks meeleolu loojaks!

PIXI on minu jaoks täiesti uus firma ning sel põhjusel on eriti vahva tervelt kahe postituse jagu tooteid teieni tuua. Tänases postituses keskendume rohkem näohooldusele, kuid juba peagi saad lähemalt lugeda ka PIXI kevadiste meigitoodete kohta. Muuhulgas tasub mainimist ka asjaolu, et kõik PIXI tooted on parabeenidest vabad ning neid pole testitud ka loomadel. 
1) PIXI Rose Cream Cleanser näopuhastuskreem
+ Sellesse imearmasasse heleroosasse tuubikesse oleks justkui peitu pugenud terve lilleaed, sest tootel on tõesti magus, kuid tõeliselt nauditav roosi- ja kummelilõhn, mis muuhulgas ka kasutamise järgselt intensiivselt nahale püsima jääb!
+ Ma küll teadsin, et tegemist on näopuhastuseks mõeldud kreemiga, kuid nii kreemjat koostist poleks ma osanud oodata. Tegemist on tõesti nagu tavapärase näokreemiga, mille ainsaks erinevuseks on see, et see suudab samaaegselt ka meiki eemaldada, seda kusjuures täielikult vahutamata.
+ Mulle meeldib meigieemalduskreemi kanda veega kergelt märjaks tehtud nahale, sest sel viisil tundub mulle kreem kõige paremini toimivat. Pärast mõningat aega ringjate liigutustega näo puhastamist eemaldan kreemi näolt sooja veega ning seejärel tupsutan näo kuivaks.
+ Juba kreemi pealekandmisel on tunda seda, kuidas toode samaagselt ka nägu niisutab, kuid nii pehemendavat tulemust poleks ma isegi osanud oodata. Kreem niisutab nahka kergelt näo pesemise ajal ning jätab selle pärast kasutamist meeldivalt pehmeks ja siledaks. Eriti palju on tootest abi näokuivusega võitlemisel, sest puhastuskreemi kasutamine takistab probleemi süvenemist ning ei kuivata nahka.
+ Kõige tähtsam punkt - kas kreem saab ka meigi eemaldamisega hakkama? Saab küll, kreemi abil on lihtne eemaldada igapäevameiki ning pesemise käigus eemaldub ka suurem osa silmameigist ja ripsmetušist.
Ma olen tõesti megalt-megalt vaimustuses kreemjast näopuhastusvahendist ning tegemist on 100% minu uue lemmikuga näohoolduses! Seega normaalse ja kergelt kuivemapoolse nahatüübiga inimestele julgen seda imevahendit küll väga julgelt soovitada! :)

 PIXI Rose Cream Cleanser näopuhastuskreem 
on saadaval Tallina ja Tartu kaubamajas ning ILU kauplustes hinnaga 23.95 eur.
Hindeks 10/10

2) PIXI Rose Tonic neutraliseeriv ja niisutav näotoonik
+ Kui näopuhastuseks mõeldud kreem lõhnas roosiliselt, siis toonik on seevastu veelgi roosilisema lõhnaga ning meenutab minu arvates väga palju Fentimansi roosilimonaadi lõhna, tõesõna!
+ Toonik aitab eemaldada näopesu käigus eemaldamata jäänud mustuse ning saab hakkama isegi ka ripsmetuši eemaldamisega!
+ Toonikul on kenasti olemas need omadused, mida üks eeskujulik toonik vajaks: see puhastab liigse mustuse, sulgeb poorid ning aitab matistada nahka ja eemaldada liigset rasu. Viimased omadused on muidugi imelised neile kes on kimpus rasuse nahaga.
+ Mulle meeldib väga, et toonik ei kuivata nahka,  kuid samas ei jäta seda ka ebameeldivalt kleepuvaks. 
+ Pärast kasutamist on nahal tunda värskustunnet, kerget pehmust ning otseloomulikult ka seda imemõnusat roosilõhna! Ideaalne viis päeva alustamiseks ja/või lõpetamiseks! 
- Tooniku koostises olev propaandiool, mis oma aineklassi poolest alkoholide hulka kuulub (kuigi pakendil on kirjas alkoholivaba, ai-ai-ai, keemik võttis teid nüüd vahele! :D) näitab end päris julgelt ning tekitab ka seejuures ebamugavustunnet. Minu nahk hakkas pärast tooniku kasutamist õhetama ning kergelt isegi kipitama.

PIXI Rose Tonic neutraliseeriv ja niisutav näotoonik on saadaval  
Tallina ja Tartu kaubamajas ning ILU kauplustes hinnaga 12.40 eur.
Hindeks 7/10

3) PIXI T-Zone Peel Off mask
+ T-tsooni maski koostis on oma roheka ja pärlmutterja värvuse poolest ülivinge. Peel-off maskidele omaselt on mask küllaltki kleepuva koostisega ning suhteliselt sidus.
+ Tuleb tunnistada, et mask on väga värskendava omadusega ning seetõttu meeldib mulle seda kasutada hommikuti. Toote lõhnas on tunda tugevat rohelise tee, kuid minu jaoks ka mündilõhna, (viimast jällegi toote koostises ei sisaldu) kuid maskile annavad veel lõhna ka aaloe, kurk, bambuse ekstrakt ning avokaado.
+ T-tsooni maski tuleb peale kanda ühtlase ning mitte liiga õhukese kihina, et mask paremini ummistunud pooridega hakkama saaks. Seejuures tuleb aga tootele anda umbes 10-15 minutit aega kuivamiseks, et mask "kilejaks" muutuks. Mina kandsin maski tsipakene otsaesisele, kuid probleemseimaks piirkonnaks on minu näol just nina ning selle ümbrus.
+ Kui mask on kuivanud, siis on selle eemaldamine suhteliselt kerge. Otsaesine oli minul küll veidike tundlikum ning tunda oli kerget ebamugavustunnet, kuid jällegi ninalt oli kilemaski eemaldamine ülilihtne ning just selle piirkonna jaoks kõige rohkem maski vajangi.
+ Nii uskumatu kui see ka poleks, siis ei kuivata T-tsooni mask nahka pärast kasutamist.

+/- Pärast kasutamist on nahk mõnusalt sile ning eemalduvad ka mõned komedoonid, kuid siiski oleksin oodanud tsipakene efektiivsemat tulemust. Väikese nipina soovitan maski siiski mitte liiga paksu kihina panna, sest õhem kiht suudab komedoone natukene paremini eemaldada ning kuivab samuti kiiremini. 
+/- Eelnevalt mainitud värskendava tunde tekitamisele aitab kaasa ka õhetav tunne, kuid nii mõnelgi korral on see mind maski tegemisel jällegi häirima hakanud. Kuid samas mõnel hommikul ma lausa armastan seda virgutavat tunnet, seega on see omadus kõigi jaoks ilmselt vägagi individuaalne.

Esimesed kasutuskorrad võivad T-tsooni maskiga olla harjumatud, kuid õige kihi paksuse leidmine vajabki umbes 2-3 kasutuskorda, seejärel on toote kasutamine järjest lihtsam ning ka efektiivsem.

PIXI T-Zone Peel Off mask on saadaval Tallina ja Tartu kaubamajas ning ILU kauplustes hinnaga 23.95 eur.
Hindeks 7/10

Loodan, et tänane postitus pakkus sulle põnevat lugemist ning anna mulle teada, missuguseid tooteid oled sina PIXI valikust proovinud! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments