Outfit: 9.04

aprill 09, 2018

Tänane s u v e i l m on olnud lihtsalt ebareaalne! 20 soojakraadi suutsid mu südamesse ühe korraga tuua nii palju positiivseid tundeid, suvist kergustunnet ning loomulikult siirast rõõmu. Olgugi, et homsest on minemas taas veidike jahedamaks tunnen ma rõõmu sellest, et lõpuks ometi saab ruumi teha kevadgarderoobile ning paksud talvejoped kappidesse peitu panna. 
Sall - Oriflame | Pluus - Zara | Püksid - Orsay | Kaelakee - Oriflame | Kõrvarõngad - Oriflame | Prillid - Milano tänavamarket | Kingad - Tamaris
Need heleroosad püksid leidsin endale küll juba detsembrikuus Orsayst, kuid pehmele roosale lisavad tänase outfiti juures värskust ja kirevust Orflamest pärit siidsall ning see imekaunis pikk kaelaehe, millesarnast ma kusjuures juba ammu enda ehteriiulile ihkasin! Kaelakeega on komplektis ka kõrvarõngad, mis viimaselt pildilt minu lokkide vahelt välja piiluvad :) 
Tänase päeva puhul võtsime aga Daneroga endale oma lemmikjäätised ning läksme imearmsat ja päikeselist Tartut nautima. Veidike vastuoluline selle kuumuse juures oli aga see, et muru on veel täiesti olematu ning puud on samuti totaalselt raagus, vaid mõned vapramad pajutibud on enda ninad välja pistnud kevade nautimiseks :D
Minu sisemised päikesepatareid said täna aga ülimõnusasti täis laetud ning olen valmis uuele nädalale vastu astuma! Muuhuglas olge valmis ka põnevateks arvustusteks, sest sel nädalal toon teieni oma uued lemmikud näohoolduses :)
Kallistan!
Eliise

You Might Also Like

0 comments