Outfit: 15.04

aprill 15, 2018

Ma lihtsalt jumaldan neid sooje kevad suveõhtuid ning just täna saan teieni tuua ühe mõnusa õhtuse jalutuskäigu pildid! Need ruudulised püksid võitsid märtsikuu alguses mu südame koheselt kui neid nägin, kuid ainsaks mureks oli vaid see, et pidin ootama piisavalt soojasid ilmasid, et neid kandma hakata (Zenja poolt rõhutatud liigesepõletik, right?).

Jakk - Zara | Püksid - Zara | Pluus - Shein | Kaelakee - Oriflame | Kõrvarõngad - Oriflame | Kott - Sinsay | Nike AF1 - Sportland Käekell - Michael Kors (Goldtime) 
Ka üldises plaanis tunnen, kuidas see kevad on minu riietusstiilile palju rohkem küpsust ning mitmekülgsust lisanud ning seda kõige positiivsemas mõttes. Varasemalt ma küll imetlesin pastelseid toone, kuid miskipärast oli seesuguseid heledates toonides ning suhteliselt basic riideesemeid minu kapis küllaltki vähe. Nüüd aga tunnen, et pole mitte midagi lihtsamat kui kombineerida omavahel õrnades toonides pluusikesi ja jakikesi ning sel põhjusel on ka minu garderoob saanud suurpuhastuse osaliseks.
Kui rääkida veel kapitühejndusest, siis panin suhteliselt suure osa oma riidekapist müüki Yagasse, kuhu on kuulutuste lisamine ülimugav ning mis seal salata, see portaal on olnud minu riiete müümisel ka väga tubli eduga. Kiika minu poekesse: https://www.yaga.ee/eliise-elken
Kallistan teid kõiki ning juba uuel nädalal toimub ilublogijate kokkutulek! Jippiii ma olen nii nii elevil! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments