Tootearvustus: kevadine niisutus L'Oreal Hydra Genius geelkreemidest

aprill 11, 2018

Ma olen tänase postituse kirjutamise tõttu olnud juba tükk aega nii elevil! L'Orealil tulid äsja välja Hydra Genius Aloe Water sarja imeniisutavad näokreemid ning kuna kevad on just see periood, mil minu näonahk alati miskit uut ja värskendavat nõuab, siis suurim rõõm on jagada teiega oma mõtteid nende värskusest ja niiskusest pakatavate tegelaste kohta.

Hydra Genius sarja tooted sisaldavad kõik eranditult aaloe vera mahla, millele on lisatud hulka niisutavaid mineraale ning hüaluroonhapet. Viimane neist on aga tuntud niiskusetasakaalu säilitajana naha struktuursete komponentide hulgas.
Valikusse kuuluvad niisutavad kreemid kuivale ja tundlikule nahale, normaalsele ja kuivale nahale, normaalsele ja segatüüpi nahale, kõiki kolme ühendab aga niisutav toime ning see imekaunis helesinine pudelike, mis näeb minu arvates nii maitsekas, kuid teisest küljest jällegi lihtne välja!

L'Oreal Hydra Genius Aloe Water geeljas niisutav kreem kuivale&tundlikule nahale | normaalsele&segatüüpi (kombineeritud) nahale (70ml)
+ Kreemi kasutamise teeb mugavamaks ja ka puhtamaks pumbaga korgike, mille abil saab sobiva koguse enda sõrmeotstele pumbata. Minul piisab näo- ning dekolteepiirkonna niisutamiseks täpselt kolmest pumbatäiest kreemist. Ühtlasi on 70 ml geelkreemi väga tubli kogus pikaaegseks kasutamiseks.
+ Lõhna poolest on kreemid neutraalsed, kuid siiski mõnusalt värskendavad. Kreemi lõhnast on tunda värskendavat ning lõhnanaudinguid pakkuvat aalo vera aroomi ning minusuguse aaloefänni jaoks on see lausa idüll!
kreem kuivale&tundlikule nahale
+ Kreemide koostis on tõesti väga niiskusküllane ning võiks isegi öelda, et koguni vesine. Kuivale ja tundlikule nahale kreemi koostis on küll veidikene sidusam ning toitvam, kuid normaalse ja segatüüpi naha geelkreem paistab esile oma kerguse poolest.
kreem normaalsele&segatüüpi (kombineeritud) nahale
+ Vesine koostis võimaldab kreemi mõnusalt näole kanda ning kuna Hydra Genius sarja tooted on väga õhulise ja kerge konsistentsiga, siis imenduvad need ülikiiresti (umbes 30 sekundiga!!) ning sobivad seetõttu suurepäraselt ka meigi all kasutamiseks, et niisutada nahka eesootavaks jumestuseks.
+ Pärast kasutamist on nahk mõnusalt niisutatud ning elujõudu saab juurde ka kõige väsinum ning tuhmim nahk (ja just sellises olukorras minu nahk enne Hydra Genius kreemide kasutamist 2 nädalat tagasi ka oli!). Kreem muudab näonaha pehmeks ning siledaks, andes juurde nii tuntavat kui ka nähtavat värskust ja elujõulisust.
+ Kreemid ei jäta nahka kleepuvaks ega rasvakseks ning samuti ei tekita muid ebameeldivusi nagu näiteks kihelus- ja kiptustunne või ummistunud poorid.

L'Oreal Hydra Genius Aloe Water geeljad niisutavad kreemid on saadaval 3 erinevas tüübis kõikides suuremates L'Oreali toodetega varustatud kaupustes hinnaga ~14 eur. 
Hindeks 10/10

Kas oled L'Oreali uusi näokreeme juba kauplustes müügil näinud? Mina igatahes annan omapoolse siira ja sooja soovituse, kuid raske on öelda kumb proovitud variant mulle paremini sobida võis, sest minu nahatüüp kõigubki enamasti normaalse ja kuiva nahatüübi vahel, mistõttu sobisid imeliselt mõlemad Hydra Genius geelkreemid.

Mõnusat õhtut ning #stayhydrated :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments