Tootearvustus: kevad minu meigikotis - see on PIXI!

aprill 17, 2018

Kes minu blogil mõned nädalad tagasi agaramalt silma peal hoidsid said lugeda minu mõtteid roosiliste PIXI näohooldustoodete kohta. Täna saan teile taas tuua kevadiselt rohelised üllatuselt PIXIlt, kuid sel korral saate minuga koos tutvuda hoopiski meigitoodetega, sest minu ette on laotatud imekaunis toonis volüümi andev huuleläige ning silmameigikomplekt, kuhu kuulub palett lauvärvide ning silmalaineriga.

Vaadake ometi kui kaunilt rohelised need pakendid on! Nii palju kevadet ühtäkki minu meigikotis! :)

PIXI Dimensional Eye Creator + Weylie Hoang silmameigi komplekt 
Kuna komplekti kuuluvad kaks erinevat toodet siis vaatamegi, missugused omadused on imetlusväärsed lauvärvipaletil ning kaheotsalisel laineril.

Lauvärvipalett
+ Paletis on  6 imekaunist tooni, millest 3 on tugeva sära ja läikega ning 3 tooni vastukaaluks täielikult matid. Paletis olevad toonid on suurpärased sooja alatooniga, kergelt oranžiga nude-silmameigi loomiseks.
+ Lauvärvid on  suhteliselt hästi pigmenteeritud ning nii primeriga kui ka ilma selleta annab luua kontrastsete toonidega silmameiki. Kusjuures sama reegel kehtib ka sädelevate toonide puhul, ka nemad jäävad kaunilt silmalauguele särama ning lisavad meigile tublisti pidulikkust ja glamuuri.
+ Hoolimata pigmenteeritud koostisest on lauvärve väga mõnus hajutada ning need segunevad omavahel hästi.
+ Tegemist on toonidega, mille abil saab luua endale igapäevameigi peaagu et terveks päevaks või intensiivse õhtumeigi terveks peoks. Primeri abil saab aga lauvärvide püsivust paari tunni võrra pikendada. Tugevama pigmendiga toonid püsivad laugudel tibakene kauem, kuid sädelevate toonide puhul on kõige intensiivsema püsivusega aga see kuldse alatooniag tegelane all paremas nurgas.
- Mattide toonide puhul tasub olla ettevaatlik, sest matid toonid kipuvad pudenema ning selleks, et saada võimalikult puhas tulemus, soovitan pintslit vastu paletinurka kergelt koputada, et eemaldada pintslilt üleliigne värv.

Kaheotsaline lainerpliiats


+ Mida rohkem kompaktseid tooteid, seda õnnelikum on minu meigikott ning selle toote puhul on minu meigikott lausa rõõmust kringlisse tõmmanud, sest silmapliiats ning geellainer on kokku pandud ühte tootesse - milline õnn!
+ Vildikataolise otsaga geellainer on väga kauni ja sügava musta tooniga ning libiseb väga mõnusasti mööda silmalaugu tagades ühtlase ja sirge lainerijoone. Laineri kasutamisele lisab mugavust kiire, ~40 sekundiga kuivav koostis, mis aitab ära hoida ülemiste silmalaugude määrdumist.
+ Sarnaselt geellainerile on ka silmapliiatsi ots terav ning tubli liikuvus ja libisevus, sest sageli on just pliiatsite koostis liiga jäik ning takistab ühtlase tulemuse saavutamist. Kulumise järgselt on võimalik silmapliiatsit oma "pesakesest" pikemaks kerida, seega pole tarvis teritamisega vaeva näha!
+/- Nii huvitav kui see ka poleks, siis võiks ju arvata, et geellainer on silmapiiatsist tugevama püsivusega, kuid tegelikult on mõlemad tegelased väga vaprad püsima silmadel ~6-7 tundi, millejärgselt aga heledamaks kulma hakkavad ning seda eriti silma välis- ja sisenurgast. Silmapliiatsi puhul on seesugune püsivus suureks plussiks, kuid geellainerist oleksin oodanud tibake paremat püsivust.
+/- Silmapliiatsi juures häirib mind aga see, et korralikult pigmenteertud lainerijoone saamiseks tuleb tõmmata mitu mitu kihti. Küll aga armastan silmapliiatsit tema õrnema pigmendi tõttu kasutada alumisel silmalaul silma välisnurgas sügavate "kiisusilmade" loomiseks.
+ Mõlemad lainerid on aga väga mugavalt eemaldatavad nii näopesuvahendi kui ka meigieemaldajaga.

- Geellaineri ots on küll peenike, kuid miskipärast on seda väga raske kontrollida ning lainerijoon silma välisnurgas kipub minu jaoks alati liiga paksuks jääma.

PIXI Dimensional Eye Creator + Weylie Hoang silmameigi komplekt
on saadaval  I.L.U kauplustes ning Tallinna ja Tartu kaubamajas hinnaga 27,99 eur.
Hindeks 8/10


PIXI by Petra LipLift huuleläige - toon Sweet Nectar
+ Enne veel kui toode testima jõudsin hakata, siis teadsin, et ükskõik missugused saavad olema toote teised omadused, ei suuda ma huuleläikele "ei" öelda juba selle virsikutooni tõttu. Ma lihstalt jumaldan virsikutoone huultel, põsesarnadel, riietuses - kõikjal!
+ Kuigi minu alateadvus ootas tuubist magusat ja troopilist lõhna üllatas mind hoopiski huuleäike mündine ülivärskendav aroom, mis intensiivselt huultele püsima jääb.
+ Huuleläike lapik ja pehme aplikaator aitab luua ühtlase ning täpse tulemuse kattes samaaegselt nii ülemist kui ka alumist huult.
+ Kuna tegemist on "lip-lift" tootega, siis väib toode algul ehmatada sellega, et huultel selline torkiv ja õhetav tunne tekib ning seda just koostises oleva mentooli tõttu. Umbes 5 minuti möödudes aga õhetustunne kaob.
+ Huuletel olev läige jääb loomulikult kaunis, kuid seejuures ka õrnalt pigementeeritud.
+ Mulle meeldib, et läike koostis on küll sidus, kuid seejuures pole toode liigselt kleepuv ega tekita huultel olles nö "raskustunnet", mis sageli huuleläigetega käsikäes käib. Muuhugas hoolitseb huuleläige ka kuivade huulte eest pehmendades neid kasutamise ajal ning selle järgselt.
+ Huuleläike püsivus minus küll suurt üllatust ei valmistanud, kuid siiski saab tubli kandmise juures ilma söömata, joomata ja musitamiseta ~tunnikesele läikele lootma jääda küll!
- Miskipärast mina lip-lift efekti kasutamiskordadel tabada ei suutnud, kuid kuna ma sellest omadusest väga polekski hoolinud, siis suurt kurbust see minus ei tekita, seega oleksin isegi tsipake õnnelikum, kui tootel seda õhetust tekitavat omadust polekski :)

PIXI LipLift huuleläiked on saadaval 5 erinevas väritoonis I.L.U kauplustes ning Tallinna ja Tartu kaubamajas hinnaga 15,49 eur. 
Hindeks 7/10 

Kui Sul on PIXI toodetega kogemusi, siis jaga neid ka minuga, sest PIXi frma on minus nii suur huvi tekitanud, et suurima rõõmuga katsetaksin veel mõningaid tooteid. Olen kuulnud kiidulaulu Glow Mist imesprei kohta, mis te kostate? :) 

Eliise

You Might Also Like

0 comments