Tootearvustus: jumestusmaailma uued printsessid veatu meigipõhja loomisel L'Orealiga

aprill 29, 2018

Mõnus on teile veel nädalalõppu üks eriti roosa ja särav arvustus L'Oreali toodetest tuua, sest mõned kuud tagasi minu meigivaldustesse just mõned uued L'Oreali tegelased sattusid.
Kontuurimine ning highlightimne on olnud võtmesõnaks juba mitu tublit aastat, kui jätkuvalt täienevad meigibrändide kollektsioonid toodetega, mis meigikasutajatele lihtsust ning uudsust meigikotti tooks.

Täna saan teile tutvustada jumestuspulki ning kaht Infaillible meigialuskreemi, millest üks on ideaalne pooride tasandamiseks, kuid teine jällegi kasutatav särakreemina meigi all või ka selle peal! Tundub põnev? No vaatame siis! :) 
L'Oreal Infaillible Shaping Stick jumestuspulk 
Mis tootega on tegu? 
Olenevalt toonist kas ühtlustab, kontuurib või toob näojooni esile.
Vali kogu näole kandmiseks oma nahavärvile vastav toon, näole kitsama kuju andmiseks ja kontuurimiseks tumedam toon ning peitmiseks ja rõhutamiseks heledamad toon.
  • Kreemjas koostis, üliõhuke tugeva pigmendiga tekstuur.Sulandub ideaalselt nahka ja katab ühtlaselt ning täpselt. 24-tunnine katvus.
  • Ümar kuulikujuline meigiaplikaator pääseb ligi ka kõige pisematele peidetud näoosadele.
  • Rikastatud toitvate koostisosadega, nagu niisutav jojobaõli, mis tagavad kauakestva niisutuse ja mugavuse. Sisaldab UV-filtrit, mis kaitseb nahka päiksekahjustuste eest.
Juhised kasutamiseks ning täiendav info: http://www.loreal-paris.ee/
+ Olen varasemalt proovinud L'Oreali V-shape kontuurimistoodet, mis küll praeguseks viimse grammini tühjaks kasutatud on, kuid suur oli minu rõõm, kui pressipakist piilusid välja kaks erinevat pulka, üks tumedamas ning teine heledamas toonis. See annab kasutajale kordades suurema valikuvõimaluse ning vabaduse kombineerida erinevaid toone vastavalt soovile või hooajale.
+ Tegemist on tõeliselt mitmekülgse tootega ning selles veendusin juba esimestel kasutuskordadel. Jumestuspulkasid saab kreemja ja mõnusa koostise tõttu kasutada ka kogu näo katmisel justkui jumestuskreemina, kuid samas võib jumestuspulki kanda ka jumestuskreemi peale, et luua veelgi tugevam meigipõhi.
+ Nagu ma juba mainisin, on pulkadel tõeliselt meeldiv kreemjas koosis ning kasutamise ajal need lausa liuglevad mööda nägu ning libisevusele ja täpsusele annab veel vunki juurde ka kumer "tipp", mille abil on võimalik tõmmata nii peenemaid kui ka paksemaid jooni ning seda nii laugemates kui ka nurgelisemates näopiirkondades.
+ Pehme koostis soosib ka hajutamist ning seda nii meigišvammi kui ka -pintsliga.
+ Nahal on jumestustoode aga suhteliselt õrn ning kerge ja seetõttu on nahal ka kandmise ajal mõnus hingata ning juba esimestel kasutuskordadel pani mind hämmastama see, kui suurt kergustunnet tooted nahale pakuvad.
+ Minu poolt testitud heledam toon Ivory sobib heledama naha puhul kogu näo katmiseks jumestuskreemina, kuid ka  näojoonte esiletoomiseks. Tumedam toon Honey on juba tunduvalt pruunikam ning sobilik loomuliku kontuuriva efekti loomiseks. Ivory on kusjuures ka kõige heledam toon kogu valikust nign Honey jällegi kõige tugevam ning mul on hea meel, et just need kaks äärmust minu meigikotis omale auväärsed kohad on leidnud.
+/- Ma ei saaks küll väita, et jumestuspulkade katvus oleks 24 tundi nagu lubatud, sest puudriga kinnitamata on toote intensiivne püsivus ~5 tundi, kuid puudri ja meigialuskreemi kasutamine aitab jumestuspulkade püsivust viia ~8 tunnini.

L'Oreal Infaillible Shaping Stick jumestuspulgad on saadaval 8 erinevas toonis L'Oreali müügilettides hinnaga ~13 eur. 
Hindeks 9/10

2) L'Oreal Paris Infaillible Pore Refining Primer poore vähendav meigialuskreem 


Mis tootega on tegu?
Vähendab suurte pooride nähtavust ja naha ebaühtlaseid piirkondi ning tagab jumestuskreemi kauni viimistluse, kestvuse ja kauapüsivuse
  • Rasu imavad täitvad osakesed ja arme hägustavad osakesed peidavad koheselt suured poorid ja naha ebaühtlused.
  • Sobib kasutamiseks enne jumestuskreemi kestva ja kauapüsiva tulemuse saamiseks või jumestuskreemi peal päeva jooksul meigi kohendamiseks
  • Ei tekita komedoone
Enne tootega põhjalikumalt tutvumist mainin, et minul pole õnneks probleeme rasu või suurte pooridega, mistõttu saan üles loetlada teile, missuguselt töötab primer normaalsel ja pigem kuivemal nahal.
+ Toode on pakendatud pumbaga pakendisse ning üheks kasutuskorraks on mõistlik pumbata 1-2 pumbatäit, et kaetud saaks kogu nägu.
+ Primeri koostis on kergelt roosakas, mis küll kasutamise ajal väga õrna pigmendi annab, kuid kohe kindlasti mitte meigi alt läbikumama ei jää.
+ Lisaks roosakale koostisele tasuks mainimist ka primeri väga huvitav koostis - meigialuskreem on väga sidusa ja tiheda koostisega, mis võimaldab väga hästi täita naha ebatasasused, mistõttu usun, et tootest võib suurt abi olla ka eile, kellel on tõepoolest probleeme suurte pooridega.
+ Kui kanda aga primer nahale, siis on tunda kergelt sellist pinguldavat tunnet, kuid jällegi ei teki primeri kasutamisel ebameeldivat raskustunnet ning samuti laseb primer nahal hingata.
+ Meigialuskreem suudab täita ka pisikesed mikro- ja miimkortsud ning valmistada naha ette jumestuskreemiks- või pulkadeks.
+ Pärast primeri pealekandmist on naha pind tunduvalt siledam, ühtlasem ning õrnalt isegi kleepuv, et tagada võimalikult hea ja ühtlane kinnituvus jumestuskreemile.
+ Meigialuskreem aitab hoida ka naha niisutatuna ning vältida nahakuivust, mis võib olla tingitud matistavate jumestuskeemide kasutamisest.

L'Oreal Paris Infaillible Pore Refining Primer poore vähendav meigialuskreem on saadaval 8 erinevas toonis L'Oreali müügilettides hinnaga ~13 eur. 
Hindeks 9/10




3) L'Oreal Paris Infaillible Luminizing Primer kumav meigialuskreem 

Mis tootega on tegu?
Annab nahale helkleva, kumava ja super-särava tulemuse, parandab jumestuskreemi viimistlust, kestvust ja kauapüsivust.
  • Värviliste pärlitega ülikerge koostis
  • Laseb nahal hingata, ei tundu nahal paks ega õline
  • Parandab meigi kauapüsivust ning kestvust
  • Sobib kasutamiseks jumestuskreemi all või peal ning näo kõrgemate kontuuride rõhutamiseks
  • Ei tekita komedoone
+ JAAA! Vaadake seda helklevat pakendit - lihtsalt niii niii kaunis! Lisaks sellele on ka see meigialuskreem pakendatud pumbaga pakendisse ning kuna tegemist on sära andva primeriga, siis minu soovitus oleks - less is more!
+ Kumaval meigialuskreemil on totaalselt särav ning sädelev koostis, mille tõttu ma esmapilgul arvasin, et tegemist ongi vedela highlighteriga. Lihtsalt vaadake seda roosaka alatooniga läiget ja sära!
+ Meigialuskreemil on tegelikut täista mitu kasutamisvõimalust ning mitme kuu testimise jooksul pole ma suutnud siiani leida viisi, mis mulle ühest või teisest rohkem meeldiks. Primerit võib kanda näiteks jumestuskreemi alla nendesse piirkondadesse, kuhu kannad tavaliselt ka särapuudrit, kuid minule meeldib meigialuskreemi segada ka jumestuskreemi sisse, eriti siis kui soovin eriti värsket ja säravat jumestust.
+ Kui tulla tagasi koostise juurde, siis on see tunduvalt vedelam kui poore täitval meigialuskreemil, mistõttu saabki seda meigialuskreemi kergesti teiste toodetega kokku segada ning kasutatavad kogused on samuti tänu sellele palju väiksemad, sest primer on palju hajuvam.
+ Primeri suureks võluks ongi just see kevadiselt särtsaka meigi loomine, mida ilmselt väga palju just kevadel oma näole ihkavad. Olgugi et kreemis on rohkelt sära, siis pole seda nii palju, et tulemus liigselt võlts või sätendav jääks. Jumestuskreemi sisse segatuna jääb särav tulemus üle kogu näo väga ühtlane ning imetlusväärne.
+ Kui kanda toodet aga pärast meigipõhja loomist põseluule, ninaotsale ja teistesse higlightitavatesse kohtadesse, siis annab see meigialuskreem ka väga tubli särapuudri tulemuse välja, seega on tegemist justkui 2in1 tootega! 
- Meigialuskreemi koostises on aga miski, mis paneb minu naha paksema kihi kandmisel kahtlaselt sügelema ning tekitab ebamugavustunde, seetõttu kanangi primerit kas väga õhukese kihina või segan toote kokku oma lemmiku jumestuskreemiga.

L'Oreal Paris Infaillible Luminizing Primer kumav meigialuskreem
on saadaval 8 erinevas toonis L'Oreali müügilettides hinnaga ~13 eur. 
Hindeks 8/10

Kui paljud teist üldse kontuurimist igapäevaselt kasutavad või näiteks särapuudrit? Minu jaoks on kontuurimine pigem tähtsamate ürituste pärusmaa, kuid särapuudritele ma ei suuda kunagi "ei" öelda ning seda veel eriti kevadel! :)

Eliise

You Might Also Like

0 comments