Tootearvustus: Sandrelle Beauty unelmad kehahoolduses

mai 01, 2018

Minu esimene ilublogijate kokkutulek on linnukese kirja saanud ning ühtlasi ootab ka üks suur suur tootekotike blogimist, kuid suurt IBK2018 postituste rada alustan imearmsa Sandrelle meistriteostega!
Ma olen juba aastaid tema blogipesal silma peal hoidnud ning kes veel niidotsi kokku pole viinud, siis just temale kuulub kõige roosamannasem ning printsessilikum kodumaine ettevõte Sandrelle Beauty!

Sandrelle Beauty tooted olid IBK tarbeks koguni täiesti eraldi kinkekotikestese pakendatud ning lausa teise ilusalongi otsa kiirgas nende armsus juba kaugelt kaugelt!
Minu tootekotikeses olid roosilõhnaline suhkrutükikestega kehakoorija ning virsikune kehasuflee. Kuid enne toodetesse täpsemat piilumist ei saa ma kohe kuidagi mitte jätta mainimata seda, kui väga mulle need romantiliselt lillelised ja lipsukestega ehitud pakendid meeldivad!
Toodetest lausa kiirgub südamlikkust ning seda hingesoojust, mida Sandrelle.net blogist alati endale leidnud olen!
1) Sandrelle Beauty suhkrutükikestega kehakoorija Rose Blossom  
Mis tootega on tegu?
Tänu rikkalikele õlidele (nagu sheavõi, magusa mandli õli, kookosõli, oliiviõli) jääb nahk siidiselt pehme ja hoolitsetud. Salarelvana kasutame E-vitamiini, mis hoiab ära naha enneaegse vananemise ja hoiab selle säravana. Sisaldab aroomi ja/või eeterlikke õlisid ning ainult looduslikke toiduvärve. Oma headuse säilitab ligi pool aastat, avatuna soovitatav kasutada kahe nädala jooksul.
+  Ma ei tea kas ka teistesse Sandrelle Beauty kehakoorijatesse on lisatud midagi, mis toote lõhna ka "füüsilisel kujul" esile tooks, kuid minu roosiunelmate täiustamiseks vaatasid purgikesest vastu ka kuivatatud roosinupukesed, nii nii lahe! 
+ Ma olen seda teile juba ka varasemalt korduvalt maininud, et nö "tehislik" roosilõhn pole üks minu lemmikutest ning üleüldiselt olen samuti lillelõhnade suhtes tundlik, kuid see kehakoorija saab küll suure erandi osaliseks! Nii ehe ja intensiivne roosiaroom võib ka minust peagi roosifänni teha!
+ Nagu juba ka nimetus ütleb on tegemist suhkruse kehakoorijaga ning selle tekstuur on ka täpselt see, mida ühest suhkrukoorijast oodata - krõbisev suhkruterakestega koorija, mille hulka on lisatud ka niisutavaid õlisid, mis toote koostist sidusamaks muudavad.
+ Suhkrukoorija eeliseks on see, et kokkupuutel vee ja nahaga sulab see masseerimise käigus väga kiiresti ning tänu sellele ei satu kanalisatsiooni ka ohtlikke jääke, mida vastukaaluks "kunstteradega" koorijad tekitavad.
+ Kogu koorimise protsess on otseloomulikult tänu sellele lõhnaelamusele väga nauditav ning ka suhkur on naha vastu hell koos pehmendavate õlidega. Pärast koorimist on nahk siidpehme ja sile ning koostises olevate õlide poolt niisutatud ja toidetud, mistõttu lisaniisutus kreemi abil polgi tarvilik. 
+ Toote intensiivne aroom jääb ka pärast kasutamist nahale, mistõttu pole parfüümi kasutamine enne väljaminekut isegi mitte vajalik! 

Sandrelle Beauty suhkrutükikestega kehakoorija on saadaval mitme erineva lõhnaga http://www.sandrellebeauty.net/et/c/suhkrutukikestega hinnaga  5,80 eur. 
Hindeks 10/10


2) Sandrelle Beauty kehasuflee virsik
Mis tootega on tegu?
Maine maius kehale ehk sügavniisutav kehavõi rikkalike õlidega (sheavõi, kookosõli, magusa mandli õli, aloe vera õli, oliiviõli).
Tulemuseks erakordselt niisutatud nahk ning sobib eriti hästi just õhtuseks kasutamiseks - nii jõuab kehasuflee hommikuks kenasti imenduda ja igapäevatoimetused võivad alata! Loomulikult sobib kasutamiseks igal ajal, ent kergelt niisutatud tulemuseks soovitame võtta imeväike kogus sufleed. Ongi hea - nii jätkub head kreemi kauemaks!
Kuna suflee ei sisalda vett, on tema säilivusaeg pikk. Küll aga soovitame kasutada poole aasta jooksul, avatuna kuu. Salarelvana kasutame E-vitamiini, mis hoiab ära naha enneaegse vananemise ja hoiab selle säravana. Sisaldab aroomi ja/või eeterlikke õlisid ning ainult looduslikke toiduvärve.

+ Kui juba roosilõhn pani mind endasse armuma, siis virsikulõhna puhul teadsin juba enne pakendi avamist, et see lõhn saab küll 100% "minu tassike teed" olema. Ning nii see ka on - troopiline, kuid samas ka mahe virsikulõhn on lausa sõltuvusttekitav! 
+ Kehasuflee koostise kirjeldust on teieni väga keeruline tuua - seda peab ise omal nahal tundma! Toote koostis on ühtaegu ülimalt õhuline, kreemjas, vahune, kuid samas ka vesine ning tublisti rammus kosutus nahale. Hästi huvitav on ka see, et suflee sõna otseses mõttes justkui sulaks naha pinnaga kokkupuutel. 
+ Olgugi, et suflee koostis on mitmekülgne, siis toime on tal väga sarnane tugevat niisutavale kehakreemile, mistõttu tean, et suflee saab talvisel ajal olema üks mõnus ja kasulik jõulukink, kuid samas ka vajalik toode kehahooldusel.
+ Kuna suflee lõhn on niivõrd meeldiv ning jääb väga tublisti ka pärast kasutamist nahale püsima, siis olen sufleed kasutanud ka niisutava öökreemi asemel, et nautida enne uinumist seda imelist lõhna, kuid samas turgutada oma nahka eesootavaks päevaks. 
 + Pärast kasutamist on nahk sügavuti ja intensiivselt niisutatud. Kordades pehmem ning otseloomulikult ka "õnnelikuma" ja värskema välimusega. Kuna minu jalad on alati vahetult pärast raseerimist väga kuivad, siis kasutan sufleed praegusel ajal eriti tihti jalgade hoolduses.

- See väike miinus on paraku kõikidele rammusatele kehahooldustoodetele omane, kuid vajab siiski äramainimist - soovitan sufleed kasutada enne magama minekut, et niisutavad õlid ööga naha sisse imenduda jõuaksid, sest suflee muudab naha pinna tublisti rasvaseks ning selle imendumine võtab lihtsalt natukene kauem aega kui kergemalt niisutavatel kreemidel.

Sandrelle Beauty kehasuflee on saadaval mitme erineva lõhnaga http://www.sandrellebeauty.net/et/c/kehasufleed hinnaga 10,80-14,80 eur.
Hindeks 9/10
Minu süda on totaalselt võidetud ning kibelen juba ka teisi tooteid proovima! :)

PS! Kui sulle meeldis see postitus ning soovid mulle pisikese virtuaalse pai teha, siis alanud on Eesti Blogiauhindade hääletus:  http://eba.marimell.eu/eba2018_h/ leiad mind ilu- ja moeblogide kategooriast! :) 

Eliise 

You Might Also Like

0 comments