Tootearvustus: kiharad värvist läikima - see on uus Pure Color püsivärv!

aprill 24, 2018

Kodune juuste värvimine pole minu jaoks sugugi mitte võõras teema ning kuna tegemist on suhteliselt soodsa, kuid mõneti ka riskantse "protseduuriga", siis on mul suur rõõm tuua teieni oma järjekordne katsetus. Juba varasemalt olen teile ühest oma värvimise kogemusest kirjutanud siin kui kirjutasin Schwarzkopf Omegaplex juuksevärvist.
Sel kevadel tuli Schwarzkopf välja aga täiesti uute Pure Color geelja koostisega püsivärvidega.

Minule saadeti katsetamiseks kaks tooni: toon 7.60 tundus mulle küll tsipakene heledam minu praegusest toonist, kuid toon 5.0 jällegi liiga liiga tume, mistõttu otsustasin heledama kasuks ning kuna ka minu Instagrami poll'is oli populaarsem see toon, siis polnud juuste värvimisel küsimustki, seega räägime täna põhjalikumalt toonist 7.60. 
Schwarzkopf Pure Color püsivärv - toon 7.60 jäine kastan
Mis tootega on tegu? 
Kas tead, mis on ilusate juuste saladus?  Piisavalt niiskust!
Just värvitud juuste puhul on see eriti oluline. Tahad, et juuksed oleksid terved ja säravad? Siis anna neile niiskust! Schwarzkopfi esimene geeljas püsivärv säilitab niiskuse ka pärast värvimist. 
#PureColoriga võid olla kindel, et iga kiht juukseid on särava tooniga. Aquaxyli, aloe vera ja kaktusega suurepärane tootevalem tagab kauakestva värvi. Jojoba õliga hooldav palsam muudab juuksed terveks, säravaks ja nõtkeks! Seega miks mitte proovida seda uut mittetilkuva koostisega juuskevärvi, mida on lihtne kasutada? 
+ Enne veel kui jõuan toote enda juurde, siis suur pai minu poolt nende ülilahedate ja lustakate tootepakendite eest, nii nii siirad ja lõbusad kaadrid imekaunitest naistest! :)
+ Toote pakendisse kuulub värvigeel, spetsiaalne koonusja otsaga pealekandmispudel, kindad, kasutusjuhend ja ka palsam värvimisjärgseks hoolduseks. Tegemist on küll klassikalise "stardikomplektiga", kuid mulle väga väga meeldib, et juuksevärv on kokkusegatav pudelisse, mille abil on tõesti mugav värvida juuksejuuri ning lisaanuma hankimine pole tarvilik.
+ Juba kokkuloksutamisel on märgata et värvi koostis on tõepoolest geeljas ning just see omadus peaks kogu värvimise protsessi palju mugavamaks tegema, ning tõesti-tõesti teeb seda! Geelja koostise boonuseks on värvi parem "kontrollitavus" ning piisavalt hea voolavus, mis muudab värvi pealekandmise mugavaks nii sõrmedega juuksejuurtesse värvi sõrmitsemisel kui ka pintsliga värvi peale tõmmates.
+ Lõhnast on küll tunda kerget ammoniaaki, kuid seda siiski väga vähesel määral. Värvil on juuksevärvidele suhteliselt omane magusamapoolsem lõhn, mis ka pärast värvimist mõnes päevaks juustesse jääb.
 
+ Minu toon ehmatas mind algul ikka päris korralikult, sest see nägi tuubis täiesti oranž välja ning ka pärast 15 minuti möödumist olid mu juuksejuured totaalselt oranžid! 20. minutil hakkas värv aga siiski oma õigemat tooni omandama ning ka juuksejuured hakkasid järk-järgult tumedamaks muutuma, seega tekitab värv küll kerge ehmatuse, kuid kui hoida antud tooni peas ~30-35 minutit muutub värv sarnaseks soovitud toonile.
+ Mahapesemisel üllatas mind see, kui vähe värvi juustest pesemise käigus eemaldus. Tavaliselt on pärast värvimist terve loputusvesi pruunikas, kuid Pure Color värvide puhul eemaldub üleliigne värv kiiresti ning ka järgnevatel pesukordadel on loputusvesi üllataval kombel värvitu (või noh nii värvitu kui see minu helepruunil vannitoapõrandal olla saab! :D), millest võib järeldada, et tegemist on aeglaselt kuluva värviga.
Juuksed enne värvimist
+ Kaasasolev palsam toimib nii nagu värvidega kaasas olead palsamid - see loob juustele mõnusa pehmuse ning aitab neid rahustada, taastades läike ning elujõu.
 + Pärast värvimist olid minu juuksejuured kenasti värviga kaetud ning suhteliselt sarnased soovitud värvitoonile. Kuid kui värvivalik oleks olnud minu teha, siis oleksin eelistanud tooni 5.6 kasuks, sest kohati tundub mõnes valguses toon tsipake heledampoolsem. Kui vaadelda aga värvi teisi omadusi, siis on juuksed pärast värvimist kauni läike ning intensiivse värvitooniga, millele lisab positiivsust veel ka pehmus ning värvimisest tingitud meeldiv juuksejuurte kohevus ja liikuvus.
Juuksed pärast Pure Color värviga värvimist
+/- Eks juuksevärvid ole kõik suhteliselt suur "keemiakombinaat", kuid koostises olev ammoniaak tõenäoliselt juustele suurt rõõmu ei tee, kuid jällegi ei ole head ilma halvata: kui koostises poleks ammoniaaki, siis oleks see tõenäoliselt asendatud millegi muuga, mis samuti ei pruugi just kõige parem kaaslane juustele olla.
Olgugi, et värvitoon jäi grammivõrra liiga hele, soovitaksin siiski Pure Color värve soojalt, sest nendega on kodune "mäkerdamine" suhteliselt mugavaks tehtud ning ka tulemus on kaunis, särav ja hea püsivusega. Ning ma väga loodan, et need kes asuvad katsetama leiavad endale just selle õige värvitooni, sest antud juuksevärv on saadaval lausa kahekümnes erinevas toonis! :)

Schwarzkopf Pure Color püsivärvid on saadaval kõikides suuremates kauplustes 20(!!!) erinevas värvitoonis hinnaga ~8 eur (hetkel Rimis 5.45 eur tutvumishind!). 
Hindeks 9/10

Ja nüüd on teie kord jagada minuga oma koduse värvimise kogemusi, milline värv on teie arvates parim koduseks katsetamiseks sobiv värv (või hoopiski suur no-go!)?
Eliise

You Might Also Like

0 comments