Minu reedeõhtune pediküürihooldus Võlumaa ilusalongis!

juuni 08, 2018

Mõni aeg tagasi jagasin teiega Facebooki vahendusel Võlumaa ilusalongi küsitlust, mis uuris inimeste pediküüriharjumuste kohta ning sellega seoses kutsuti ka mind pediküüri mõnulema!
Kuigi pediküüri tuleks sarnaselt maniküürile oma jalgadele kas iseseisvalt või salongis teha vähemat kord kuus, siis väga suur osa naistest/meestest jätab need hoolitsused vaid suvekuudeks või külastab pediküüri vaid sellisel juhul, kui varbaküüned peaksid ebameeldivust sissekasvamisel tekitama.
Tubli manitsejana pean aga tunnistama, et kuuaega tagasi külastasin pediküüri hoopiski elus esimest korda ning minu jalgade kordategemise võttis enda hooleks tehnik Kalli, kelle juurde soojal reedeõhtul mõnulema läksin!

Kui ma salongi uksest sisse astusin, siis hoiatasin Kallit kohe, et pole oma varvastega kes-teab-mis-ajast tegelenud ning tuli välja, et see on põhimõtteliselt iga uue kliendi hirmuks, et äkki on tema varbad just need kõige rohkem unarusse jäetud :D
Minu esmaseks valikuks oli aega broneerides küll kiirpediküür, mis ei hõlma endas Alessandro jalahooldustooteid, kuid sellegipoolest saavad hoolitsust küüned ning kallused (nahapaksendid) ja umbes tunnikesega peaks kuuks ajaks muretult pediküür tehtud olema - sobilik just neile, kellel on kiire elutempo! Hoolduste valikuga saad tutvuda: siin!
Kalliga konsulteerides selgus, et meil mõlemal on aga reedene õhtupoolik vaba ning otsustasime hoopiski tsipake pikema ALESSANDRO PEDIX MarinaVital® WELLNESS jalahoolduse kasuks, mis sisaldab endas hoolitsusi Alessandro International toodetega, mida on võimalik ka endale pärast hoolitsust soetada, et pikendada saavutatud tulemust. 
Pediküür algas jalgade vannitamisega, mis muuhulgas on ka protseduur, mida ka ennist mainitud küsitluses mõned osalenud ära märkisid - tubli töö! See on väga lihtne, kuid tõhus viis, millega alustada kodust pediküüri. 
Pärast pisikest vannitamist ootas minu jalgu Alessandro Go Lightly mähis spetsiaalsete "lapikestega", mis valmistasid mu jalad ette kalluste eemaldamiseks ning edasisteks protseduurideks. Ning samal ajal, kui minu jalad pehemenesid aitas Kalli minu varbaküüntelt eemaldada küünenahad ning viilida küüntele ühtlane ja kaunis kuju. 

Ja siis tuli samm, mis mul isegi hirmu nahka ajas  - nahapaksendite eemaldamine spetsiaalse "hööviga", kuid! See polnud üldsegi valus ning tekitas tulemuse, mis tõenäoliselt on ka põhjus, miks pediküür minus nii suurt "vau-efekti" tekitas, kuid selleni jõuame peagi!
Kuigi ma olin kindel juba algusest peale, et hakkan kõdi pärast pediküüris tohutult nihelema ja itsitama, siis kooriv protseduur Alessandro One Minute Complet'ega oli küll midagi kõditavalt nauditavat! Toote koorivad terakesed tekitasid kõdi ning mõnusat masseerivat tunnet samaaegselt ja ühtlasi sain selle toote ka endaga koju kaasa, sest Kalli soovitusel pidi just see toode olema võtmeks pediküürijärgse tulemuse säilitamisel. Ning ka toode ise lubab vaid ühe minutiga hoolitseda kogu pediküüri eest! 
Ning kui koorimine oli lõppenud, siis arvasin, et sellega on ka mõnus massaaž läbi, kuid Kalli kasutas hooldusele suurejoonelise punkti panemiseks ka Alessandro Heel Rescue Balmi, mis on pehmendav ja mõnusalt tiheda konsistentsiga kreem/mask jalgadele protseduurist taasutumiseks ning hoolistusjärgse pehmustunde tagamiseks. 
Soovi korral saab hoolitsuse lõppedes lasta ka oma varbad suviselt lakiga katta, et varbad pärast hoolitsust erakordselt silmapaistvad oleksid! 
Pärast protseduuri on jalad niii meeeletult pehmed ning olgem ausad, tänu paksendite eemaldamisele tunduvad ka poole numbri võrra pisemad - hahaha - ning nii siipehmed justkui beebijalakesed! Ja seda mitte ainult 1-2 päeva pärast hoolitsust vaid mitu mitu tublit nädalat. Kuigi just nii nagu tuleb igakuiselt hoolitseda sõrmeküünte ja käte eest, tuleks pediküüri tarbeks umbes 1-1,5 kuu järel taas sammud salongi seada. 
Nagu ma lubasin, siis tutvustan teile ka lähemalt Alessandro One Minute Pedicure, mida kasutasin pediküürijärgsetel nädalatel, et säilitada tulemust.
Koorijas saavad kokku pehmendavad ja mõnusad looduslikud õlid, mis niisutavad, pehmendavad ja toidavad jalgu. Kuid otseloomulikult ei puudu koorijast ka usinad koorijaterakesed, mis on küll küllaltki tubli suurusega, kuid see-eest ülitõhusad jalataldade eest hoolitsemisel. 
Toote tekstuur on väga küllane ja paks, kuid sellest hoolimata on koorimisprotseduuriks tarvilik suhtliselt väike kogus koorijat, sest mina armastan koorijaga "aktiivsemalt" töötada kannapiirkonnas, millest ülejäänu kannan õrnalt ka varvaste suunas, kuid seda peamiselt niisutava eesmärgi täitmiseks. 

Pärast kasutamist on jalad eelkõige meeldivalt niisutatud, kuid otseloomulikult ka pehmemad ja siidjamad. Lisaks sellel õhkub jalgadest meeldivat lõhna ning värskustunnet, mis kestab järgmiste päevadeni! 
Pärast rannaliivas käimist on minu jalad alati ülimalt kuivad ja korrast ära ning seetõttu olen koorijat alati vahetult pärast rannas mõnulemist kasutanud - see aitab jaladel nii mõnusasti liivast tingitud kuivusest taastuda, seega on tegemist minu uue suvelemmikuga jalahoolduses! :)
Kui ka sinu jalad hakkasid põnevusest koorija ees tantsisklema, siis saad selle tellida endale Võlulaekast: https://www.volumaa.ee/ või Võlumaa ilusalongist hinnaga 17.95 eur. 

Jagage ka minuga oma pediküüriharjumusi! Kas olete peamiselt ise enda jalakeste eest hoolt kandnud või käite pediküüris mõnulemas? :)
Mõnnat nädalavahetust!
Eliise

You Might Also Like

0 comments