Tootearvustus: toidetud, pehmete ning säravate juuste saldus - Joico K-Pak sarja näol

juuni 11, 2018

Ma usun, et nii mõnelgi teist on olnud kokkupuuteid juuksehooldustoodetega, mis oleks justkui "teie juustele loodud". Ning ka mina olen veendumusel, et igale juuksetüübile on kusagil olemas see üks ja õige hooldussari, mis olenemata olukorrast alati juustele mõnusaid hoolitsusi pakkuda suudab.
Minu juuksehoolduses on Joico K-Pak sarja tooted olnud juba mitu tublit aastat ning olen neist kirjutanud siin, ja siin.
Varasematest katsetustest on minu vaieldamatu lemmik Color Therapy Luster Lock juuksemask, mis suudab vaid paari minutiga juustele restardi anda ning neile läiget, pehmust ning paremat kammitavust pakkuda.

Kevadeti meeldib mulle oma kiharatele "uut hingamist pakkuda" ning mõnda aega tagasi seadsingi sammud juuksurisse, et blondeerida otsi ning värskendada juuksejuurte värvi. Kuid nii nagu ikka vajavad juuksed värvimisjärgselt natukene hoolsamat turgutust, mistõttu vajasin enda juuksehooldusesse midagi rammusalt niisutavat.
Taaskord tuli mulle appi https://www.salonplus.ee/ et täiendada minu K-Pak Color-Therapy sarja kollektsiooni taastava juukseõli ning  kahefaasilise juustesse jäetava palsamiga.
Joico toodete puhul on mulle silma jäänud see, et põhimõtteliselt kõiki juuksehooldustooteid on saadaval mitmes erinevas suuruses ning ka äsjamainitud palsam on saadaval 50 ja 200ml pudelikestes, kuid šampoonide/palsamite/maskide pakendid jäävad vahemikku 50-1000ml - ulme!
1) Joico K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil 100ml

Mis tootega on tegu? 
Juukseid taastav õli
• Sisaldab unikaalset Hair Protection Systemi™-i ja Quadrabond Peptide Complex™-i, Quadramine Complex™-i ja Bio-Advanced Peptide Complex™-i
• Viimistlusõli silub värvi ja toidab tänu juukse välimise sarvkesta kihi taastamisele
• Kaitseb UV-kiirguse ja kuumtöötluse kahjustava mõju eest
• Lisab rohkelt läiget, vähendab kahusust ja föönitamisaega.
• Sisaldab kosmeetikatööstuses tunnustatud argaania õli
• Ei soovita kasutada väga peenekoelistel juustel
• Hooldustugevus 5 (1-5), hoiakutugevus: 0
+ Tootel on suhteliselt suur ning hea doseeritvusega pump ning just nii nagu on soovitatud Salon24.eu veebipoes, piisab 1-2 tilgast, selleks, et toita ka kõige paksemaid juukseid.
+ Juukseõlist on tunda K-pak sarjale iseloomulikku mesimagusat ja kergelt isegi karamellist lõhna, mis minu jaoks on väga nauditav, kuid neil, kes just magusaid lõhnasid kuigi palju ei armasta, soovitan nt Salon+ salongides tootelõhnaga esmalt tutvuda, et veenduda sobivuses.
+  Õli koostis on väga küllane, sidus ja tihe, mistõttu on tegemist väga rammusa ja toitva juuksehooldusvahendiga.
+ Viimistlusõli on oma omaduselt eelkõige taastav ja sügavuti toitev ning just täpselt see, mida olen pikka aega oma juustele turgutuseks otsinud! Lisaks sellele annab juukseõli juustele meeldivalt intensiivset läiget ning muudab need visuaalselt tervemaks.
+ Tänu juuskeõlile paraneb ka juuste kammitavus ning pikemal järjepidevamal kasutamisel ka juukseotste "tervis".
+ Soovitan juukseõli kasutada kahe pesukorra vahel, et taastada juuste pehmust ja paremat kammitavust.

 +/- Kuna tegemist on intensiivselt hooldava tootega, ei maksa koguste ega kaustuskordadega üle pingutada, sest vastasel juhul muutuvad juuksed ületoidetuks ning vajavad tihedamat pesemist.

Joico K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil 100ml on saadaval https://www.salonplus.ee/ ning Salon+ salongides hinnaga 24,90 eur. 
Hindeks 10/10

2) Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Spray 200ml
Mis tootega on tegu?
  • Juustesse jäetav palsam igapäevaseks kasutamiseks, mis muudab juuksed täiuslikuks. Kaitseb kahjustuste ja juuksevärvi tuhmumise eest. Juuksed on läikivamad, tugevamad ning pehmemad juba peale esimest kasutuskorda.
  • Lukustab rohkem kui 89% värvi peale 10 pesukorda *
  • Muudab juuksed 2x vastupidavamaks **
  • Lisab igapäevaselt rikkalikku läiget ja sära
  • Muudab kergemini käsitletavaks igas pikkuses juuksed
  • Kaitseb juukseid UVA- ja UVB-kiirguse, kahjustuste ja tuhmumise eest
  • Vähendab ja aitab ennetada juukseotste lõhenemist
  • Muudab juuksed pehmeks, siledaks, kahuvabaks ja kergesti liikuvaks
  • Sobib igapäevaseks kasutamiseks (kasutada mõõdukalt peenekoelistel juustel)
  • Unikaalne kahefaasiline koostis
+ Kui eelnev juuskeõli tundus midagi liiga rammusat ja toitvat, siis see juuskesprei on minu arvates justkui kergem versioon juukseõlist, sest toime poolest on need kaks toodet isegi et väga sarnased.
+ Kahefaasiline juustesse jäetav palsam nõuab enne kasutamist küll kerget loksutamist, kuid toote koostis on pärast loksutamist suhteliselt viskoosne ja sidus. Sel põhjusel olen nii mõnelgi pesukorral palsami kasutamise koguni kõrvale jätnud ning asendanud selle pesujärgselt K-Pak juustesse jäetava palsamiga.
+ Spreipalsamit on võimalik kasutada nii märgades kui ka kuivades juustes ning ausalt öeldes ma isegi ei oska öelda, kumb variant tõhusam või meeldivam võiks olla, kuigi paljudel teistel juustesse jäetavatel palsamitel eristub see selgelt. 
+ Märgade juuste puhul meeldib mulle see, kui hästi palsam juustes olevaid lokke "struktureerib", kuid samas jällegi paraneb ka juute kammitavus nii märgadel kui ka kuivadel juustel. 
+ Kuivadesse juustesse spreid pihustades on tunda kohest juuste sildemaks muutumist, ühtlasi paraneb ka juuste läige ja väheneb kahusus, kuid kiharad ei ole seejuures niivõrd "rasked" nagu juukseõliga, mistõttu soovitan just spreid neile, kellel on kergemad ja õhemad juuksed.
+ Kui juukseõli muudab juuksed rohkem konrollitavaks, siis spreipalsam annab neile jällegi volüümi ning loomulikku kohevust. Ja kõige tipuks on need imeilusad volüümikad kiharad ka veel mesimagusalt lõhnavad ning seda üpriski pikka aega!
- Juuksesprei imendub suhteliselt kiiresti juustesse, mistõttu peaks püsivama tulemuse saavutamiseks toodet igal hommikul taas juustesse kandma.  

Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Spray on saadaval https://www.salonplus.ee/ ning Salon+ salongides hinnaga 24,90 eur. 
Hindeks 9/10

Kindlasti on ka sinul välja kujunenud oma lemmikdu juuksehooldustooted - anna nendest märku! ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments