Outfit: 24.06

juuni 25, 2018

Milline rõõm on lõpuks teieni üks minu suvine lemmikpildistamine tuua ning rääkida täpsemalt tänase postituse peategelaste saamisloost! Tegemist on minu uhiuute Nike Air Force 1 brändiliini kuuluvate roosade muinasjutuliste printsessipapudega, mis on minu pisikeseks salasooviks juba märtsikuust saadik olnud!

 Pluus - TRN | Kardigan - SheIn | Püksid - Primark | Papud - Nike AF1 Zalando + EshopWedrop | Pärg - H&M | Käekell - Michael Kors (Goldtime)

Nii nagu ma juba mainisin, leidsin kevade hakul endale justkui ideaalsed Nike Air Force 1 roosad tossud, kuid ainsaks probleemiks oli see, et veebipood polnud neid nõus Eestisse saatma, seega sinnapaika minu pisike naiselik unistus jäigi...
Kuid justkui võluväel tutvustas juunikuus end mulle EshopWedrop teenus, mis just selliste probleemide korral veebišoppajatele appi tuleb ning loodan, et tänasest postitusest leida ka sina enda sarnasele probleemile lahenduse!
EshopWedrop teenus toimib kõigis välismaisetes veebipoodides vahendades kaupasid nii riide, kosmeetika, toidu, spordi ja tehnika veebipoodidest!
Ja tõesti-tõesti unistused Sephoras, Ebays, elf'is ja teistes välismaisetes poodides šoppamisest võivad saada tõeks!
Väike vihje eriti heade hindadega šoppamiseks:  e-poodidel võivad erineda nii hinnad, allahindlused, kui ka valik toodete osas, kui võrrelda sama poe eestikeelset kodulehte ja teiste riikide omi, seega jälgi enne ostmist alati ka näiteks sama poe Saksamaa või  Suurbritannia kodulehte! 
Siit leiad mõningaid näiteid erinevatest kategooriatest ja veebipoodidest: https://www.eshopwedrop.ee/poed
EshopWedropi teenus põhineb klientidele USA ning Euroopa veebipoodide tarneteenuse vahendamisega, st, et EshopWedrop'i kaudu on endale võimalik tellida kaupa nendelt saitidelt, kust otse Eestisse kaupa ei toimetata.
Eshopwedrop annab teenuse kasutajale oma unikaalse ID ning seob selle ostlemisaadresiga Suurbritannias, Saksamaal, Itaalias, Prantsusmaal, Poolas ja Leedus ehk teisisõnu saab kasutaja endale justkui "oma aadressi", kuhu oma saadetised tellida nendes kuues välisriigis.
Oma kasutaja ning ID numbri saad endale luua: https://www.eshopwedrop.ee/logi-sisse
Sooduskood - ILUX10 annab kõigile kasutajatele ühekordse -10% allahindluse EshopWedrop saatmisteenuselt kuni 31. juulini!
Minu saadetis tuli Inglismaalt, mistõttu oli ka riigisisene saatmine Suurbritannia aadressile täiesti tasuta ning just nii nagu ka Eestis, pakuvad välismaised poed enamasti tasuta saatmist, kui summa ületab teatud väärtuse nt 30 eur, seega enamasti EshopWedrop teenuse kasutamisega saatmistasu topelt maksma ei peagi.
Küll aga lisandub USAst tellitud pakile, mille maksumus on üle 15£ (naela) käibemaks 20% ja pakile, mille väärtus on üle 135£ (naela) tollimaks , mille kohta saad täpsemalt lugeda siit:  https://www.eshopwedrop.ee/kkk
Kui veebipoest on pakk oma välismaisele aadressile tellitud, saab selle liikumist EshopWedrop ladude vahel mugavalt jälgida oma kasutajakonto alt ning iga uuenduse kohta paki asukoha suhtes tuleb e-mailile ka alati teade.
Enne kui pakk Eestisse jõuab, teeb see pisikese vahepeatuse Vilniuses, kus on võimalik ka oma pakk ootele jätta, juhuks kui peaks veel saadetisi lisanduma, sest mitme paki saatmine tuleb ju ilmselgelt soodsam, kui pakkide saatmine ükshaaval.
Ning kui rääkida summadest ja maksmisest, siis saadetise eest maksmine toimubki alles siis, kui see on saadetud Vilniuse vahelattu. Pärast vastava teavituse saamist tuleb sisse logida oma kasutajakontole, leida sealt oma saadetised ning vormistada kättesaamise viis ja asukoht Eestis. Valikus on DPD, Venipak või Omniva ning valida saab kas ukselt-uksele teenuste, pakiautomadist saadetise vastuvõtmise või siis ise pealattu järgi minemise vahel (peaterminal asub Tallinnas ning see on ka soodsaim viis paki vastuvõtmiseks!).
Ühtlasi kalkuleerib süsteem ka paki kaalu ja suuruse alusel saatmise hinna ning minu piraka karbikese saatmine läks maksma nt 10,89 eur, mis oleks olnud tõenäoliselt ka väga tüüpiline summa, mida oleks veebipood pakkunud otse Eestisse saatmise eest. Kuid teinekord võb isegi nii juhtuda, et veebipoest otse Eestisse saatmine võib minna isegi kulukamaks kui EshopWedrop teenuse kasutamine, seega kalkuleeri ja uuri, milline variant soodsam tuleks ka otsesaatmise puhul.
Väiksemate Euroopas tellitud pakkide puhul, mille suurus jääb alla 0,5 m3 arvestatakse hinda vaid kaalupõhiselt, mis on kliendi jaoks tunduvalt soodsam variant, kuid https://www.eshopwedrop.ee/ avalehel on kohe võimalus arvutada oma saabuva paki saatmisteenuse maksumus.
Mis puutub aga pakkide kohaletoimetamist, siis minu pakk jõudis kohale lausa vähem kui nädalaga!
Kui miski jäi veel sinu jaoks segaseks, siis kõige sagedamate küsimuste vastused leiad: https://www.eshopwedrop.ee/kkk  ning ühtlasi on ka EshopWedrop tiim alati kiirete vastustega abiks! :)
Sooduskood - ILUX10 annab kõigile kasutajatele ühekordse -10% allahindluse EshopWedrop saatmisteenuselt kuni 31. juulini! 

Ma loodan, et see postitus saab olema suureks abiks netišopingutel ning ühtlasi hoian teid veel kursis, kui mõne eriti laheda leiu osaliseks šopates saan, sest suured suvesoodukad on käimas! :) 
Kallistan!
Eliise

You Might Also Like

0 comments