Tootearvustus: pojengihõnguline nahahooldussari Oriflamelt

juuni 19, 2018

Huhh!!! Hingan kergendatult, sest kõik proviisorieksamid on ülikoolis tehtud ning ma poleks osanud uneski ette näha, et veel nii headele tulemustele!
Nüüd on jäänud veel taaskord sisseastumiseksamite sooritamine, kuid selle vahele jääb mul veidike aega hingetõmbeks, mis tähendab vaid seda, et saan rohkem olla siin blogipesas koos teiega!
Pakk Oriflame'lt saabus minuni küll mõned tublid kuud tagasi, kuid täna saan teile tutvustada Floral Embrace sarja kehahooldustooteid, mis on kaunitesse lillelistesse pakenditesse pakitud - nii nii armas!

Tooted sobivad ideaalselt ka praegusesse pojengide õitseaega, sest kõigil toodetel intensiivne pojengilõhn, mis sisuliselt ka pärast toodete kasutamist justkui parfüümina nahale tundideks õhkuma jääb.

1) Oriflame Floral Embrace seep


Mis tootega on tegu? 
Nahale leebetoimeline seep on õrna lillelõhnaga aromaatsete pojengide ja visteeria nootidega. Kaunisse karpi pakitud seebile on pressitud piiratud väljaande kollektsiooni logo. 

+ Seep on tõeliselt armsas ja kaunis pakendis ning täpselt selline, mida kinkida oma lillelembelisele sõbrannale! Lõheroosa seebi värvus ning kaunis pressitud logo lisavad seebile veelgi armsust - pisikesed, kuid omamoodi olulised detailid!
+ Kandilist seepi on mugav kasutada nii käte, näo kui ka keha pesemiseks, kuid meie peres on seep peamiselt kätepesuks kasutamiseks olnud.
+ Seep on pigem õrnatoimeline ning moodustab pesemisel kerge ja pehme vahu, et tagada puhtust ja naudingut pesemise käigus.
+ Pärast pesmist on nahk mõnusat puhas ning justkui õrna siidikihiga kaetud!
* Normaalse nahatüübi jaoks võib seebi kasutamine näo- ja kehahoodluses olla pisut kuivatav, kuid rasusele nahale just vastupidiselt hea alternatiiv rasu kontrolli alla saamiseks.

Oriflame Floral Embrace seep on saadaval https://ee.oriflame.com/ hinnaga 1,90 eur.
Hindeks 8/10



2) Oriflame Floral Embrace kätekreem
Mis tootega on tegu? 
Pehmenda oma käsi pojengiõite ja visteeria lõhnalise kreemiga. Õrn ja kaunis kingitus iseendale või lähedasele inimesele, kellele soovid pakkuda hellitavat hooldust. 


+ Ma armastan kerge koostisega kätekreeme, mis oskavad mõneti oma toimes salakavalad olla ning seda teeb just see kätekreem!
+ Pealtnäha kerge koostisega, isegi kergelt vesine ja õrn kätekreem suudab võidelda ka kõige karmimima karedusega, ilma et muudaks käed ebameeldivalt rasvaseks või "raskeks".
+ Kuna kreemi koostis on kerge, imendub see vaid paari minutiga, parandades kätes olevat niisutust ning loomulikku pehmust ja nooruslikumat väljanägemist. Järgnev foto on selleks suurepärane tõestus:
 Enne | Pärast

Oriflame Floral Embrace kätekreem on saadaval https://ee.oriflame.com/ hinnaga 3,90 eur.
Hindeks 10/10


3) Oriflame Floral Embrace dušigeel

Mis tootega on tegu? 
Puhasta end duši all õrna geeliga, mis lausa sulab sinu nahka. Imeline pojengiõite ja visteeria aroom pakub unustamatult rõõmustavat kogemust. Seebivaba ja pH tasakaalus koostisega. 

+ Dušigeelil on tõesti õrn geeljas koostis, millest räägib ka tootekirjeldus. Seetõttu on toode ka sidusama konsistensiga ning mugavasti kasutatav koos pesemisnuustikuga. 
+ Seebile sarnaselt moodustab ka dušigeel pehme ja küllase vahu, kuid on seejuures kordades pehmem naha vastu, mis muudab pesemise mõnusalt nauditavaks. 
+ Dušigeelist õhkuv õrn koostis pakub nahale pehmust ka vahetult pärast pesemist, muutes naha siidjalt puhtaks ning loomulikult ka värskendavalt lõhnavaks! 

 Oriflame Floral Embrace dušigeel on saadaval https://ee.oriflame.com/ hinnaga 4,90 eur.
Hindeks 9/10


Loodan, et postitus tõi samuti ka sinu päeva värve ja ka pojengilõhna! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments