Lõpumeigid, pulmameigid, peomeigid - mul on Sulle lahendus!

juuni 12, 2018

Enne tänase postituse kirjutamist jõudsin veendumusele, et nii talves kui ka suves on midagi ühist - tähtpäevad! Talvistel kuudel on tähtsaimad ilmselgelt jõulupeod ning aastavahetus (ja ka minu sünnipäev, hihihi!), kuid juba vaikselt vaikselt on algamas lõpetamiste hooaeg ning otseloomulikult rohkete pulmapidude aeg!

Ning pole midagi võrratumat, kui astuda nendele pidustustele vastu kauni ja professionaalse meigiga, mille tegemise saab otseloomulikult oma ala asjatundjate kätesse usaldada.
Täna jagan teiega oma kogemust Võlumaa ilusalongis pakutava meigiteenuse kohta ning minu tänases postitavas kajastatava meigi loojaks on imearmas Cärol!
Broneerimissüsteemist  on leitavad õhtumeik, jumestus pruudile ja ka päevameik, kuid olen kindel, et Võlumaa ilusalongi usinad jumestajad suudavad kindlasti viia ellu ka kõik muud salasoovid, mis nendesse raamidesse mahtuma ei peaks! :)
Meigi tegemisel kasutatakse eelkõige Sothyse tooteid, millest olen varasemalt rääkinud ka siin!
Jumestuse ajaks on broneerimissüsteemis märgitud küll tunnike, kuid minu meigi tegemisele kulus umbes 45 minutit, mille käigus tehti mulle intensiivsem kuldse alatooniga silmameik, kuid tagasihoidlikum meigipõhi.
Oma soovidega olin jumestusse minnes tagasihoidlik ning seda sihilikult, et luua iseendale üllatusmoment, kuid jällegi tähtsamateks üritusteks meiki tehes, soovitan kodus tsipake läbi mõelda oma soovid ja ettekujutlused, et tagada sujuv koostöö jumestajaga ning saavutada just täpselt see tulemus, mis unelmates mõlgub! :)
Nagu ma juba mainisin, siis oli minu seekordseks meigiks päevameik, millele lisab aktsenti sügavam ja intensiivsem silmameik. Kuid kuna Cärolile meeldisid mu ripsmed niiväga just sellisena nagu nad on, siis ei hakanud me silmade "visuaalseks suurendamiseks" isegi kleebitavaid kunstripsmeid panema, sest tänu meigile ning minu suhteliselt pikkadele ripsmetele jäi silm niigi väga ilmekas ja kaunis! :)
Meigipõhi on minu jaoks alati meletult tähtis osa meigist ning sel põhjusel olen meigipõhja tegemist ka iseseisvalt palju õppinud. Kahjuks tuleb tõdeda, et Sothyse tooted ei pakkunud meigi lõpptulemuses mulle meigipõhja osas seesugust rõõmu nagu lauvärvid. Kui ma algul seda isegi ei täheldanud, siis piltidelt on märgata, et tegelikult olen näost üsna kahvatuke ning ka meigipõhja püsivus oleks minu ideaalis võinud olla veidikene parem ja kauakestvam.
Terasemad silmad märkavad tõenäoliselt minu huultel aga seda imearmsat loomulikku läiget ning just suviti armastan väga huuleläikeid oma huultel kanda, et anda neile mõnusat "mahlasust".
Kuid see tegelane minu huultel on Sothyse Plumping läikega huulepalsam, mis on oma koostiselt piisavalt sidus, kuid mitte ebameeldivalt kleepuv ega "raske".
Ning oh seda rõõmu - huuleläige on maitsetu, sest minu "kummaline" harjumus on alati kõik hea maitsega huuletooted huultelt ära limpsida... seega juba sellest huvitavast omadusest tuleneb huuleläike kordades kauem ja parem püsivus! :)
Ühtlasi on läige kergesti kokkusobitav teiste huuletoodetega, et anda läiget ja sära oma lemmikule huulepulgale või -värvile!
Sothyse läikega huulepalsami leiad Võlumaa ilusalongi Võlulaekast ning sooduskoodiga iluexpressblogi kehtib tootele sodustus -20%!

Loodan, et see postitus oli sulle abiks, kui oled just viimasel hetkel omale lõpumeigiks või peagi saabuvaks sõbranna/sõbra pulmaks meigiaega otsimas! :)
Eliise 

You Might Also Like

0 comments