Tootearvustus: minu supervalgete hammaste saladus Philips Sonicare Protective Clean 6100 hambaharja näol

september 25, 2018

Tehnikateemalised postitused pole minu blogis just kõige sagedasemad, kuid just täna saan teile rääkida minu ja Danero uuest pereliikmest, kes/mis on meiega aega veetnud juba mitu tubli nädalat!

Tegemist on meie uue kaunitariga Philipsilt ning kes minu Insta storydel vilksamisi silma peal on hoidnud, on ehk kursis, et Philipsi ülivinge Sonicare Protective Clean 6100 elektriline hambahari on meie mõlema südamed totaalselt võitnud!
hambahari elektriline
Kuna tegemist on ühtlasi ka ühe minu ilunipiga hammaste valgendamisel, siis polnud küsimustki, et ka teiega meie postiivseid emotsioone jagan. Mina olen igatahes põneval, aga sina? 
Philips Sonicare Protective Clean 6100 elektriline hambahari 
Mis tootega on tegu? 
  • Tegemist on nutikal tehnoloogial põhineva hambaharjaga, mis on eriline tänu oma Sonic-tehnoloogiale. 
  • Hambaharja kiire vibreerimine (kuni 62 000 harjaliigutust minutis) muudab hambapasta kattu lõhustavaks vahuks, suunates vahumullid sügavale hammaste vahele ja igemepiirile, mis tagab võrreldes tavalise hambaharjaga parema puhtuse. 
  • Kolme erineva režiimiga täiustatud Sonicare hambaharja režiimid on: puhastusrežiim Clean, hammaste pinnaplekkide eemaldamiseks mõeldud režiim White  ja igemete eest hoolitsemiseks mõeldud Gum Care režiim. 
  • Lisaks on seadmel nutikas tehnoloogia, mis annab pulseeriva heliga märku, kui hammastele ja igemetele liiga tugeva harjamisega liiga teed. 
  • Tänu seadme BrushSync tehnoloogiale annab hambahari märku ka sellest, millal on õige aeg harjapead vahetada.
+ Hambaharja disain on võrratult kaunis ning maitsekalt läbimõeldud: valged ja hõbedased detailid koos valgete led-tuledega - minu silm lausa puhkab vannitoariiulil! Hambaharjaga on komplektis 2 harja, millest kohe kohe täpsemalt räägin, kuid eriti mugav on kaasasolev valge karbike, mille sisse hambaharja alati pista saab, kui ees peaks ootama mõni pikem väljasõit. 
+ Kui rääkida veel hambaharja disaini puudutavatesse lisaelementidesse, siis on väga informatiivsed kaks lisatuld: alumine tuluke, mis annab märku aku tühjenemisest ning ülemine tuli, mis hakkab vilkuma hetkel, mil oleks kasulik harjastega otsik välja vahetada uue vastu. 
+ Nuppude poolest on hambaharja kasutamine samuti väga lihtne: alumise nupu abil saab enne pesemist valida soovitud režiimi ning kui hambahari on ülemisest nupust juba käima pandud, saab alumist kasutada taas reguleerimiseks ning muuta harjaliigutuste intensiivsust (3 astet).
+ Hambaharjal on küll kolm režiimi, kuid minule on miskipärast lemmikuks saanud kõige klassikalisem Clean režiim ning seda koos esimese tugevusastmega, Danero eelistab samuti Clean režiimi, kuid seda juba maksimaalse tugevusega, et tema kikud saaksid harjast maksimumi - 62 000 pööret minutis! 
+ Kuid jube tüütu oleks meil ju kogu aeg tugevusastmetega klõpsutada iga kord kui pesemist alustame (seda enam, et meie eelistused on tugevuselt erinevad)... Aga selle peale on Sonicare hambaharja väljatöötamisel suurepäraselt mõeldud, sest tänu BrushSync tehnoloogiale salvestuvad hambaharja kasutaja eelistused harjale ning kui ühendada see käepidemega piisab vaid start nupu vajutamisest ning pesemine võibki alata (PS! me oleme tänu sellele tehnoloogiale suutnud ka tuvastada "õige" harja, kui oleme need kogemata hambaharjatopsis sassi ajanud :D)
+ Hammaste pesimine Sonicare hambaharjaga on aga tõeline nauding ning hea alternatiiv natuke "laisematele kikupesijatele". Esiteks sel põhjusel, et hambahari teavitab kasutajat iga ~30 sekundi tagant, kui tuleb üle minna uuele sektorile suuõõnes ning teiseks kasutajamugavuseks on see, et hammaste pesemine ei nõua põhimõtteliselt mitte ühtegi edasi-tagasi liigutust ega "mehaanilist nühkimist". 
+ Hammaste puhastamine Sonicare harjaga on täielik uus ajastu minu suuhoolduses, sest mu hambad pole tõenäoliselt vist mitttteee kunagi niii puhtad ja valged olnud kui praegu! Olgugi, et tootekirjeldus lubab valgemaid hambaid nädalaga, hakkasid meie pere kikud särama juba pärast esimesi kasutuskordi. See on lihtsalt nii võrratu tunne, kui sile hambapind vahetult pärast pesemist on ning isegi minu hammaste taga olevate reteiner kaarte ümbrus (ja vahed) on lausa piinlikult hästi puhtaks pestud pärast igat pesukorda.  
+ Ka aku on hambaharjal hämmastavalt hea ning püsib pärast laadimist vähemalt 2 nädalat (arvestades, et meie kasutasime harja 4 korda päevas kahepeale kokku, on see väga tubli tulemus). 

+/- Kui tulla aga harja juurde, siis minu hambaarst on mulle alati soovitanud pehmemat hambaharja, mistõttu olen nendega juba aastatega päris hästi ära harjunud ning Sonicare hambahari on ühtlasi tsipake tugevam kui minu tavalised hambaharjad on olnud. Seega esimestel kasutusnädalatel tundsin, et vajaksin vahelduseks miskit pehmemat ning ühel päeval nädalas harjan oma hambaid tavalise hambaharjaga (ja oi te ei kujuta ette, kuivõrd palju nõrgemat tööd tavaline hambahari ikkagi võrreldes elektrilise harjaga teeb.. :/) . 

Philips Sonicare Protective Clean 6100 hambaharja leiad Euronicsi poodidest ja veebipoest: https://www.euronics.ee/ hinnaga 169,99 eur. 

Nonii, käed püsti kellel tekkis nüüd isu kikusid harjama minna? Minuuuuul!!!
Eliise

You Might Also Like

0 comments