Tootearvustus: kaitse juuksevärvile ning meeldiv pehmus kehale Dove abil

september 13, 2018

Hei! Kas olete end juba sügisesse sisse elanud? Mina küll tunnen, et eelmine nädal oleks mul justkui vahelt ära kadundud - nii palju uusi inimesi, põnevaid üritusi, ägedaid prakse ja loenguid... Tudengielu on ikka vägev küll, ma juba lausa igastesin seda! Kuid nüüd olen teie juures tagasi, seega panin teile kirja oma mõtted suviste Dove uudistoodete kohta!

Minu juuksed said just eelmisel nädalal minu imelise juuksuri Reelika poolt kauniks värvitud ning tänane juuksehooldustoodete arvustus sobib ju ideaalselt kirjeldamaks minu katsetusi juuskevärvi kaitsvate juuksehooldustoodetega. Lisaks sellele tutvustan teile mitsellaarvett sisaldavaid dušigeele - jaaa mitsellaarveed on nähtavasti ilmunud ka kehahooldusesse, mitte ainult näonahahooldusesse, äge! :)
Dove Advanced Hair Series Colour Care Vibrancy šampoon ja palsam 
+ Kui alustada mõlema toote lõhnast, siis tuleb tunnistada, et see on suhteliselt intensiivne, võib-olla meenutab isegi kergelt ka värvimisjärgset juuksepalsamit, mis tavaliselt värvikomplektiga kaasa tuleb. Samas mulle meeldib see, et lõhn jääb juustesse kap ärast pesemist mitmeks päevaks püsima, tekitades värskustunde alati kui oma juuksed krunnist vabastan.
+ Šampooni koostis on vastukaaluks tavapärastele šampoondiele kergelt kreemjas, kuid seejuures sidus ning geeljas, nagu šampoonidele kombeks. Ühtlasi on huvitav asjaolu see, et šampoon muutub vahuseks väga kergesti moodustades hõreda ja rohkelt vahuse koostise. Selle omaduse tõttu soovitan esialgu kasutada veidike väiksemaid tootekoguseid.
+ Ka palsami koostis on suhteliselt kreemjas, kuid siiski piisavalt kerge, et seda oleks mõnus kiiresti välja loputada.
+ Palsami juures on mõnus see, et juba juustesse kandmise ajal on tunda, kuidas see juukseid silub. Huvitav on ka see, et palsami pakendile pole märgitud spetsiifilist toimeaega, mistõttu olen seda hoidnud peas nii 3 minutit kui ka 30 sekundit ning sisuliselt on tulemus sama - seega tegemist on kiiretoimelise juuksepalsamiga.
+ Pärast juuste hooldamist šampooni ja palsamiga on juuksed tunduvalt pehmemad, siledamad ja samuti ka kergesti kammitavad. Lisaks sellele muudab palsam juusked kohevamaks ning sarnaselt toimib ka šampoon juuksejuurtele. Kahe pesukorra vahele mahtus minul lausa 4 päeva, seega hoiab šampoon peanaha suhteliselt pikalt puhtana.
+ Kuid toode saab hakkama ka oma peamise omadusega: juuksevärvi kaitsmisega! Ma olin just äsja juukseid värvinud (juurtest pruunikaks poolpüsivärviga ning otsad pastellroosaks tooniva maskiga) ning minu suure üllatusena polnud loputusvees mitte grammigi juuksevärvi! Isegi mu juukseotsad säilitasid enamuses tooniva maskiga saavutatud värvi, seega võin oma katsetuste puhul küll väita, et šampoon ja palsam pikendavad juuksevärvi püsivust.

Dove Advanced Hair Series Colour Care Vibrancy šampoon ja palsam  on saadaval suurematest kauplustest hinnaga ~6-7 eur toote kohta.
Hindeks 10/10

Dove Anti-stress Micellar Water & Sensitive Skin Micellar Water mitsellaarveega dušigeelid
+ Minu jaoks on see esimene katsetus mitsellaarvett sisaldava dušigeeliga ning kui ma olin seda ka pakendilt lugenud, arvasin, et tegemist saab olema millegi ülivõrdes vedelaga, kuid eksisin (õnneks) täielikult - dušigeeli koostis on sarnane teistele Dove dušigeelidele - kergelt geeljas ja natuke kreemjas.
+ Dušigeeli kasutamise juures jäi mulle koheselt silma selle vahutavus. Kuna pakendil on suurelt kirjas, et toode ei sisalda seepi (+ ka värviaineid), siis eeldasin, et toode kuigi palju just ei vahuta, kuid oh üllatust - vaid väikesest tilgast nuustikule piisab, et toode mõnusalt vahuseks läheks.
+ Pärast pesemist on nahk mõnusalt puhas ja sile, kuid ometigi mitte liigselt kuiv ega kare.
*PS! Olgugi, et üks mitsellaarveega dušigeel peaks olema nö "stressist vabastav" ning teine tundliku naha vastu eriti õrn, ei suutnud mind kahel suurt vahet teha (va arvatud lõhn), seega kes eelistab roosat värvi pakendit, kuid omab seejuures õrna nahaka - anna minna, ka "stressivaba" toode sobib Sinu nahale hästi!
- Ma siiski eelistaksin mitsellaarsetele dušigeelidele teisi Dove dušigeele, sest viimastel on palju palju meeldivam lõhn. Kahjuks on mitsellaarveega dušigeelide lõhn liiga tagasihoidlik ja "seebine" ning seda ka lõhnatul variandil.

Dove Anti-stress Micellar Water & Sensitive Skin Micellar Water mitsellaarveega dušigeelid on saadaval suurematest kauplustest hinnaga ~3 eur (250ml) või ~5 eur (500ml)
Hindeks 8/10

Ma olen nii tänulik, et olete mul olemas! Üks ülivinge sotsiaalmeediaprojekt on peagi minu jaoks algamas, seega hoia minu Instagramil silma peal - www.instagram.com/iluexpress
Kallistan!
Eliise

You Might Also Like

0 comments