Outfit: 10.10

oktoober 10, 2018

Heiii!! Ma olen tagasiii! Nii lahe on üle pika aja blogisse kirjutada ning tuleb tunnistada, et esimene kuu arstiteaduskonnas on läiud kiiremini kui ma arvata oskasin. Tõesti... Ma poleks osanud arvata, et päevadest nii kiiresti nädalad saavad ning nädalatest juba esimene kuu!
Täna tahan teiega lihtsalt natukene lobiseda ning tutvustada veidike ka oma sügisgarderoobi ehk oma viimase aja lemmikut riietekombinatsiooni.

Mantel - Zara (kevadel ostetud) | Püksid - Zara | Kampsun - Reserved | Papud - Nike AF1 (Sportland) | Müts - H&M
 Kui rääkida esmalt aga riietusest, siis see kampsun Reservedist on küll üks minu viimase aja parimaid oste! Nii pehme, mõnus ja soe ning nagu ma juba ka Instas mainisin, siis ei suutnud ma poes valida roosa ja beeži kampsuni vahel, seega tulid poest minuga mõlemad kaasa!
Koolist aga nii palju et, ma nii nii tänulik, et elu mind sel viisil üllatas ja hoopiski arstiteaduskonda viis. Mu tunne tuleviku suhtes on niivõrd kindel ning iga päevaga näen järjest rohkem neid võimalusi, mis mind ees ootavad!
Mis puudutab aga õppimist, siis tuleb tunnistada, et seda on tõesti kordades rohkem kui proviisoriõppes ning see on ka põhjus, miks siia viimasel ajal vähe jõudnud olen. Kuid sellegipoolest olen saanud osaleda nii ägedatel blogimisega seotud ürituselt ning lisaks sellele olen ka osake Promoty Influencer akadeemiast ning ma olen nii tänulik selle põneva väljakutse eest!
 Õppimise osas olen ennast aga korduvalt üllatanud, sest kuni praeguseni olen kõik tööd suurepärastele tulemustele teinud ning inimkehas olevatele luudele ja liiegstele on nüüdseks pikk ja põhjalik ring peale tehtud - niiiiii äge! Head tulemused annavad mulle aga igapäevaselt nii palju motivatsiooni juurde ning minu ümber olevad tublid rühma-/ ja kursakaaslased samuti.. Oeh, kui te vaid teaks kui väga ma koolist rõõmu tunnen!
Eks ühel hetkel tulevad kindlasti ka omad raskused, kuid ma loodan siiralt, et see ere leek minus nii pea veel ei kustu ning suudan kogu selle energiaga kuni 6. aasta lõpuni edasi minna!
Hetkel tunnen küll, et kõik loksub nii paika kui vähegi võimalik, seda nii koolis kui ka uisutamises, uhh... Iga hommik paneb mind mõtlema, mida põnevat mind tänane ees ootab ja see on tõeliselt suurepärane tunne! :)
Kallistan kõiki!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Nii tore lugeda, et sul nii hästi läheb :) Südamerahu ja palju jaksu ka edaspidiseks!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, et minuga koos rõõmustad ning siirad soovid kuluvad igati ära!! :)

      Kustuta