Tootearvustus: Nacomi toodete lõhnavõlu keha- ja näohoolduses

november 22, 2018

Pole midagi vahvamat kui pildistada üles ühed ülimalt armsa pakendiga tooted ning kõige tipuks tuua nende sisu ka kirjapanduna teini! Minu lemmiktegevus vabade hetkede sisutamiseks!

Ma usun, et Nacomi bränd on teie jaoks ilmselt sama uus ja huvitav nagu see on ka minule, kuid loodan, et tänane postitus aitab teid Nacomi imearmsatesse pakenditesse pakendatud kaunitaridele lähemale tuua. 
Tegemist on Poola päritolu brändiga, mis sai alguse 2012 aastal, seega ilumaailmas on Nacomi kindlasti üks noor, kuid kindlasti tõusev täht, seda enam, et nende tooted sisaldavad vaid kõrge kvaliteediga koostisosasid, mis annavad nahale ilusa sära, suurepärase niisutuse ja hoolduse. Tooted sisaldavad 100% puhast taimset õli, külmpressitud õli ja puhast sheavõid.
Tänu puhtale koostisele on Nacomi tooted koguni nii ohutud, et neid võib kasutada lausa beebidel ja lisaboonusena tasub äramainimist see, et tooted ei sisalda parabeene, SLS, SLES'i, kahjulikke värv- /säilitusaineid ega mineraalõlisid ning on sobilikud veganitele, allergikutele ning tundlikule nahale :)
Tänasesse postitusse jõuavad Nacomi tootevalikust kaks näo- ja kaks kehahooldustoodet ning ma saan juba etteruttavalt öelda, et Nacomi toodete eeliseks lisaks kaunitele pakenditele ja eelpooltoodud nahasõbralikule koostisele saab olema ka lõhn ning seda lausa ülivõrdes! Oleme ausad, mangomakrooni lõhna pole mina küll varasemalt poelettidel näinud!

Nacomi Fluffy Scrub&Wash - Sweet Blueberry kooriv dušivaht
+ Imearmsasse lillakasroosasse pakendisse on peitnud ennast justkui üks ülimalt isuäratav mustikamuffin, mis koheselt kõhtu vupsata tahaks, sest just täpselt nii magusalt ja ahvatlevalt toode lõhnabki!
+ Toode on oma koostiselt justkui ülimalt rammus vahutav kreem, millese on lisatud ka tibakene koorivaid osakesi. Esmalt üllatas mind see, et kreemjas koorija vahutab kergelt veega kokkupuutel, mis teeb sellest justkui dušigeeli. Tootes sisalduvad koorivad osakesed pakuvad aga masseerivat mõnu kombineerituna pehmendava ja toitva kreemiga. Uskumatu, kuid ühe tootega on võimalik läbi viia üheaegselt 3 protseduuri: kreemitada, pesta seda ning kõige tipuks veel koorida ka - ülimalt äge!
+  Oh, te vaid võite ette kujutada kui nauditav on duširuumis end dušivahuga poputada, kuid see pehmustunne ja meeletult mõnus lõhnapilv jääb keha ka pärast toodete kasutamist mitmeteks tundideks saatma ning pole midagi paremat kui lõpetada üks raske töö- või koolipäev selliste pehmete ja roosade hellitustega!
- Kuna tootel on üsnagi ebatavaline koostis, siis vajab sellega toimetamine veidikene harjumist ning on esimestel kasutuskordadel suhteliselt võõras, sest kreem ei taha üldsegi peopesadel püsida vaid sattuda kõikjale mujale enne laialihõõrumist... :D

Nacomi Fluffy Scrub&Wash on saadaval teatud LCosmetics kaupluste tootevalikus hinnaga 7,00 eur. 
Hindeks 6/10

Nacomi Shower Jelly - Mango Macrons 
+ Tõstan käed üles ja ütlen ausalt, et tegemist on mõnes mõttes kõige kummalisema, kuid samas ka huvitavama ja meeldejäävama tootega minu ilurutiinis. See on justkui tarretis, millega saab ennast pesta! Korralikult võdisev, limane ja võbelev ning otseloomulikult ka piisavalt libe, et pesemine lõbusaks teha! Ühele ilufännile üks väga põnev katsetus ja kingiidee!
+ Ma pole kunagi söönud küll mangomakroone, kuid selle toote lõhn ajab mulle alati meeletu kummikommide isu peale! Ja kummikommid on minu suur nõrkus maiustuste hulgas, seega on duši"tarretis" minu südame oma lõhnaga küll sajaprotsendiliselt võitnud!
+ Toodet võib küll murda väiksemateks tükkideks, kuid minu arvates on seda vahvat tegelast kõige mugavam kasutada terves tükis - lihtsalt koputad rohelise padjakese oma peopesale ning kasutad seda justkui nuustiku või seebina.
- Põhjus, miks ma toodet pisut kummaliseks eelpool nimetasin seisneb selles, et see kohe üldse ei vahuta ega asenda kuidagimoodi dušigeeli või mõnda muud keha pesemiseks mõeldud toodet. Dušitarretis on esmalt küll limases vedelikus, kuid minu õnnetuseks lekkis see pakendist välja otse minu trenniriietele (jättes samas ka üsna nukra pleki minu lemmikpluusile, millest on mul nii nii kahju), seega ma ei tea, kas see viskoosne vedelik peaks tootele rohkem vahutavust andma või mitte.
- Ainus nö "terves" tükis toote kasutamine oligi minu jaoks vaid esimene kasutuskord, iga pesukorraga hakkas dušitarretis muudkui pragunema ja murduma, seega praeguseks hetkeks on mul alles vaid pisikesed tükid...

Nacomi Shower Jelly on saadaval teatud LCosmetics kaupluste tootevalikus hinnaga 5,70 eur. 
Hindeks 3/10


Nacomi Botanic Cleansing Foam näopuhastusvaht

+ Pumbaga pakendites näopuhastusvahud on alati minu suureks lemmikuks olnud, mistõttu keris ka see toode minus suuri ootuseid - pole midagi mõnusamat kui pumbata oma peopesadele pehmet vahtu õhtuseks näopesuks!
+ Minule suureks üllatuseks on vahu koostis vesine, sellel on ka oma nn "varjukülg" kuid vesisema vahu positiivsem külg on see, et sisuliselt pole nägu vaja isegi mitte enne kasutamist veega märjaks teha ning samuti on vahu mahaloputamine suhteliselt kiire ja kerge.
+ Vaht on suuteline eemaldama nii päevameigi kui ka suurema osa intensiivsemast õhtumeigist. See muudab õhtuse näohooldusrutiini palju kiiremaks ning tõhusamaks ning mis saaks veel parem olla kiirelt puhta näonahaga voodisse pugemisest? :)
+ Pärast toote kasutamist on näonahk eelkõige siidjalt pehme ning otseloomulikult mõnusalt puhas. Olgugi, et vahel armastavad näopuahstusvahud nahka ka veidike kuivatada, siis selle toote puhul seda kindlasti ei esine, seega julgen anda omapoolse soovituse normaalsele ja kuivemale nahatüübile.
- Mul olid ilmselt tänu superhästi lõhnavatele kehahooldustoodetele ka näopuhastusvahule suured ootused, kuid paraku ei meeldi puahstusvahu lõhn mulle peaaegu et üldsegi mitte :(
- Näopesuvahtude andunud fännina jääb sellel puhastusvahul veidike "vahusust" koostisest puudu, sest nagu ma juba mainisin, on toote vaht küllaltki vesine, mistõttu tuleb seda päris tublides kogustes kasutada, et vaht ka kätelt ilusti näole jõuaks ning seal efektiivselt töötada saaks.
- Nii mõnelgi korral võib vaht ka nägu liigselt kuivatada, seega kuivemale ja õrnemale nahale see toode just kuigi hästi ei sobi.

Nacomi Botanic Cleansing Foam näopuhastusvaht on saadaval teatud LCosmetics kaupluste tootevalikus hinnaga 8,50 eur.
Hindeks 6/10

Nacomi Micellar Cleansing Water - Gentle makeup remover mitsellaarvesi, meigieemaldaja 
+ Mitsellaarvee pakendile annab värvuse hoopiski pakendis oleva näopuhastustoote enda rohekas värvus ning roheline värv seostub minu jaoks alati värskusega! Ja värskust mahub sellesse purgikesse päris tublisti, sest mitsellaarveel on mõnusalt värskendav lõhn, mis on tingitud koostises olevast aaloest.
+ Enne veel kui sukeldume tootesse, avaldan kiitust nutikale ja mugavale pakendile - vaid üks plõksuga vajutus korgile sulgeb pakendi täielikult ning samuti on korgis olev avaus piisavalt väike, et tilgutada vatile sobiv kogus toodet.
+ Ma pole kunagi harjunud meigieemaldajat kasutama nö "üksinda" kui ainukest näopuhastustoodet, seega olen oma harjumuste kohaselt ka seda toodet kasutanud pärast näo pesemist puhastusvahuga, et eemaldada nahale jäänud meigijäägid. Sellega saab mitsellaarne meigieemaldaja kusjuures imehästi hakkama - olgu selleks nahale jäänud jäägid meigipõhjast või hoopiski ripsmetušš, puhastav mitsellidega vesi saab hakkama peaaegu et kõige eemaldamisega (va veekindel ripsetušš, mida minu meigirutiinis tegelikult peaaegu, et üldse ei leidu).
- Minu nahk kahjuks ei armasta näohooldustoodete koostises alkohole, mistõttu muudab ka see mitsellaarvesi minu põsed pärast kasutamist kergelt lapiliseks ja punetavaks alkoholisisalduse tõttu ning samuti tasub kasutamisel tähelepanelik olla silmaümbruse puhastamisel.
- Minu jaoks jääb nahk pärast kasutamist veidike liiga kleepuvaks, seega olen nii mõnigi kord vatile veidike tavalist kraanivett lasnud ning näo veelkord nn "üle puhastanud", et saada lahti kleepuvustundest.

Nacomi Micellar Cleansing Water - Gentle makeup remover mitsellaarvesi, meigieemaldaja  on saadaval teatud LCosmetics kaupluste tootevalikus hinnaga 9,40 eur.
Hindeks 6/10

Nacomi tooted on saadaval L Cosmetics kauplustes ning seda Ahtme, Eha, Jõhvi, Kotka, Läänemere, Lasnamäe Cetntrumi, Maardu, Magistrali, Mustakivi, Mustamäe keskuse, Narva (Tiimani 20), Õismäe, Pae, Pärnamäe, Priisle, Sillamäe, Stroomi, Ümera, Viimsi ja Viru keskuse kauplustes kõikide kaupluste täpsemad asukohad leiad: http://www.lcosmetics.ee/

Juba täna õhtul läheb nii Facebookis kui ka Instagramis käima Nacomi toodete kingiloos. Seega hoia oma silm minu sotsiaalmeediakanalitel peal! :)

Eliise 

You Might Also Like

0 comments