Tootearvustus: Erboriani Red Correct CC-kreemi võlu perfektse naha saavutamisel

november 15, 2018

Hei, mu armsad imelised naised!c Hea on siin taaskord teiega jutustada ning kui eelmises postituses käisime tutvumas New Yorgi ilutrendidega, siis täna heidame pilgu hoopiski Koreasse ning seda Erboriani CC Red Correct näokreemi abil. Erboriani tooted on inspireeritud Korea uudsetest tehnoloogiatest ja tradistsioonilistest ravimtaimedest ning varasema farmaatsitudengina kõlab see minu jaoks eriti põnevalt!
Täna tutvustatav CC- kreem on kusjuures sõna otseses mõttes nii sisult, omadustelt kui ka värvuselt väga looduslähedaselt roheline - miks, kuidas? Kohe saame teada!
Erborian CC-Red Correct punetuse vastane CC-kreem
Erborian CC-Red Correct punetuse vastane CC-kreem
Mis tootega on tegu?
CC kreemi kutsutakse hübriidtooteks, kuna see niisutab ja hooldab nahka ning annab samaaegselt ka toonitud ning ühtlase jume. Kreem sisaldab uudseid CC (inglise keeles color controlling)pigmente, mille tõttu muutub tuubist väljuv roheline kreem nahaga kokkupuutel just vastava nahatooniga ühtseks. CC-kreem on kõik ühes kiire tulemusega ilutoode, mis kombineerib ideaalse meigitulemuse koos nahale vajaliku niisutusega. Nahka hooldavate koostisosade tipuks on Aasia vesinaba (inglise keeles Centella Asiatica) ekstrakt, mis on laialt kasutuses Korea farmakoloogias botaanilise aktiivainena, kuna niisutab ja toidab nahka sügavuti, andes nahale sära ning vähendades vananemise märke.

+ See ilunipp pole minu jaoks võõras ega ehmatav, et rohelise tooni abil nahal olevaid punetusi korrigeerida saab ning ka Erboriani punetusevastane CC kreem on värvuselt täielikult roheline! Küll aga pole ma varasemalt kokku puutunud rohelise korrigeeriva kreemiga, mis lubaks nahaga kokkupuutel oma tooni muuta - see kõlab väga paljulubavalt, eriliselt ja põnevana!
Erborian CC-Red Correct punetuse vastane CC-kreem
+ Kuid ometigi toimibki Erboriani kreem just selliselt nagu on seda ka tootja poolt kirjeldatud - roheline kreem muutub nahaga kokkupuutel kaunilt beežiks ning seda kusjuures tõesti erinevates värvusastmetes - helebeežist tumebeežini! Vaid mõned ringjad liigutused probleemsel kohal ning voila kreem on justkui võluäel oma värvust muutnud vastavalt Sinu nahatoonile. 
+ Kuna tegemist on nn multifuntksionaalse kreemiga, siis saab seda kasutada kas lokaalselt otse punetuste peal või hoopiski üle kogu näo päeva- või meigialuskreemina. Meigialuskreemina loob Erboriani CC-kreem ühtlase meigipõhja, mis muuhulgas annab nahale ka loomuliku jume ning niisutab nahka enne päevameigi tegemist. Meigivabadel päevadel armastan just selle kreemiga anda oma nahale kerget jume ning mõnusat niisutust, et lasta oma näonahal puhata. 
Erborian CC-Red Correct punetuse vastane CC-kreem
+ Pehme, pigmenteeritud ja sidusa, kuid omaduselt toitva ja niisutava koostisega kreemi on väga mugav punetavatele piirkondadele kanda just sõrmeotstega nagu eelpool kirjeldasin, kuid soovi korral võib kreemi kanda üle kogu näo kas BeautyBlenderi või jumestuskreemi pintsliga. 
Erborian CC-Red Correct punetuse vastane CC-kreem
+ Kui tulla nüüd aga kreemi toime juurde, siis saab see tõesti imehästi hakkama naha ebatäiususte varjamisega. Punetav nahk, tekkivad vistrikud, armid - you name it! Kuid kuna mul on miskipärast juba loomu poolest (mitte arstõppe tõttu hahah! :D) päris tumedad silmaalused, siis on mul nii nii hea meel, et Erboriani kreem nii hästi minu silmaalustesse värskust lisab. 
Erborian CC-Red Correct punetuse vastane CC-kreem
+ Kõigele lisaks on CC kreemil ka meeldiv lõhn, mis pakub värskustunent minu igasse hommikusse! 

* Kasuta kreemi tavapärasest väiksemates kogustes kui näiteks tavalist peitekreemi, sest kui kreemi satub nahale liiga palju, ei pruugi tulemus niivõrd loomulik ja kaunis jääda. 

Erborian CC-Red Correct punetuse vastane CC-kreem on saadaval I.L.U kauplustes hinnaga 19,90 (15ml) või 41,90 eur (45ml).
Hindeks 10/10

Minu süda on küll võlutud ning Erboriani Red Correct kreem on minu must have ilutoode igal hommikul ja meigikorral. Olgu selleks kas loomulik päevameik või hoopiski võimas õhtumeik - Erboriani Red Correct CC-kreem  kannab igal jumestuskorral hoolt minu naha niisutamise ja tooni ühtlustamise eest!
Kusjuures, minu katsetustes on ka Erboriani klassikaline CC-kreem, milelst samuti varsti varsti teile jutustada saan :)

Mõnusat õhtupoolikut!
Eliise 

You Might Also Like

0 comments