Outfit: 9.12

detsember 09, 2018

Arvake ära, kes üle pika aja ühe outfitipostitusega blogisse sattus! Minaa! 
Tõenäoliselt on probleem olnud selles, et mul pole riidekappi tekkinud miskit uut ja huvitavat, mida teile näidata, kuid täna ma lausa pidin Danerol käest kinni võtma ning kaamera kaasa haarama sest....
 Kampsun - Reserved | Püksid - NewYorker | Vöö - Orsay | Kott - Sinsay | Saapad - NSKing
Ma olen täiesti lootusetult terve sügise omale poolsaapaid otsinud, kuid seda "täiuslikku" paari minu tulutud šopingud minuni toonud pole... kuni eilseni! Just täpselt sellised, veidikene edevad poolsaapad on alati ideaalis minu silme ees olnud ning mul õnnestus Imede Öölt need põhimõtteliselt 30 euroga  soetada - what a deal
Kui rääkida aga veel näiteks Imede Ööst, siis see on üks õhtuid, mida ma olin nii-nii kaua oodanud! Ligikaudu kuujagu 5.50 hommikuseid ärkamisi sai eile lõpuks ometi nii vahva lõpp-punkti! Ning Uudo Sepp on küll üks võrratu artist - nii armsa ja siira olemisega, nii tundeline, humoorikas ja nii hea vokaaliga! #fangirlmoments
Aga kooliteemad tunduvad teile meeldivat, seega püüan sellega teid samuti jooksvalt kursis hoida nii palju kui võimalik. Nagu ma juba ka Instagramis "virisesin", siis sel nädalal klohmis küll mind arstiõppe reaalsus... Õppida oli lihtsalt nii niii palju niii vähese aja jooksul ning paratamatult hakkas kvantiteet ülema kvaliteeti, millest on otseloomulikult meeletult kahju - tahaks ju justkui kõigest kõike teada, kuid aeg pressib peale...! Kuid jällegi on minus nii palju motivatsiooni, et ma oskan sellest suurest õppimisest sisimas tegelikult vaid rõõmu tunda, sest vaid näpuotsatäiele antakse igal aastal võimalus arstiks õppida ja ma olen oma võimaluse eest oma viimse kui rakuni tänulik! 
PS! Loodan, et teie jõuluaeg on alanud rahulikult ning soovin teile koos kallistustega ilusat 2. adventi!
Eliise

You Might Also Like

2 comments