Tootearvustus: minu õnneliku naha saladus Gallinée La Culture näohooldustoodetega

detsember 12, 2018

Hei, armsad ilusõbrad! Mis oleks kui räägiksime täna bakteritest? Eiei - mitte nendest "pahadest tegelastest" vaid hoopiski õnnelikest bakteritest? Õnnelikud bakterid? Kes, mis, kus? Kohe seletan! :)
Minuni jõudis umbes kuujagu tagasi pakike Mediron.ee poolt, mis sisaldas endas hulganisti apteegikosmeetikat Gallinée La Culture tootevalikust.

Gallinée tooted on oma omadustelt erilised, sest sisaldavad pre- , pro- ja postbiootikumide kompleksi, mis hoolitsevad naha bakteriaalse floora eest, mistõttu on tooted eriti sobilikud neile, kelle nahk on tundlik, psoriaasile/dermatiidile/ekseemile kalduv või hoopiski akne poolt kurnatud (Gallinée toodetes olevad biootikumid pärsivad ka P.acnes'i kasvu, see bakter muideks ongi akne puhul põletikuliste vistrike tekitajaks).
Kusjuures minu jaoks on see täiesti hämmastav, kuidas suudavad pre- ja postbiootikumidega näohooldustooted vähendada vistrike ja ummistunud pooride teket. Meie pere näonahk pole vist kunagi nii nii "hea tervisega" ja vistrikuvaba olnud kuniks hakkasime Daneroga Gallinée näohooldustooteid igapäevaselt kasutama - seega olen kahe käega poolt, et näonahk vajab tõesti õnnelikke baktereid, selleks, et olla terve ja õnnelik! :)
Kogu see bakterimaailm on minu kui endise proviisoritudengi jaoks nii nii põnev avastamine, seega kutsun teid nüüd koos minuga toodetesse piiluma ning neid katsetama - vaatame õige need õnnelikud bakterid üle! :)
1) Gallinée La Culture tasakaalustav näomask- ja koorija
Mis tootega on tegu? 
Gallinée La Culture tasakaalustav näomask- ja koorija koorib ja stimuleerib naha mikrotsirkulatsiooni, mis annab nahale kirkuse.
Näomask-koorijas sisalduv innovatiivne biootikumide kompleks sisaldab laktaathapet, mis muudab naha siledamaks ja probiootikume, mis toidavad naha mikrobioloogilist ökosüsteemi.
See biootikumide kompleks on kombineeritud nahka puhastava ja matistava valge saviga (kaolin). Meremineraalid ja E-vitamiin elustavad nahka. Tsink reguleerib rasu tootmist ja aitab niisutada nahka.

+ Mulle meeldib nii nii väga see, kui küllane antud kooriv mask on - pisikesed koorivaid osakesed on justkui peidetud niisutava kreemi sisse, mistõttu masseerib toode õrnalt nägu ilma, et nahka ärritaks või hellaks muudaks. 
*Kusjuures see on ka üks eriti oluline "parameeter" koorijate puhul, mida tasuks alati ka arvesse võtta, sest kui koorija peaks tekitama pärast kasutamist punetust või ärritust, siis on see Sinu naha jaoks liiga karm ning vajab väljavahetamist. 
+ Maskina toimib toode pärast koorimist, st esmalt tuleb näol toodet veidikene ringitada (koorimine) ning ideaalis tuleks pärast seda tuleb mõned minutikesed oodata, et mask saaks toimima hakata. Pärast pikemat ootamist on nahk küll superpehme ja niisutatud, kuid südamerahus võib koorija/maski kiirematel hommikutel ka kohe maha loputada, et meeldivat lõpptulemust nautida :) 
+ Tegemist on minu lemmiktootega meigivabadel päevadel, sest pole midagi mõnustamat kui hellitada oma nahka hommikul Gallinée koorijaga, mis muudab naha niivõrd pehmeks, puhtaks ja ka visuaalselt värskemaks! Ja tõesti see pehmus ja siidisus on lihtsalt kirjeldamatu - seda peab oma nahal tundma!
+ Kuna tegemist on koorija-maski kombinatsiooniga taskaalustab üks protsess teist. Mismoodi? See on ju teada-tuntud tõde, et pärast koorimist tuleks nahka kreemiga niisutada, kuid koorija/maski erilise koostise tõttu niisutab mask nahka koorimise järgselt piisavalt palju, seega lisaniisutus kreemi abil pole selle toote kasutamisel küll vajalik. 
Gallinée La Culture tasakaalustav näomask- ja koorija on saadaval https://www.mediron.ee/  hinnaga 22,90 eur.
Hindeks 10/10

2) Gallinée La Culture näopuhastusvaht 120ml
Mis tootega on tegu? 
Gallinée La Culture näopuhastusvaht on seebivaba õrn puhastaja innovaatilise biootikumide kompleksiga. Näopuhastusvahus sisalduv laktaathape muudab naha siledamaks ja prebiootikumid toidavad naha mikrobioloogilist ökosüsteemi.
Näopuhastusvaht on väga siidine ja ei kuivata nahka. Sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks.

+ Pumbaga näopesuvahud on minu nõrkus näohoolduses ning ka see pehmevahuline näopuhastustoode võitis minu südame oma õrnuse ja kohevusega juba esimese kasutuskorraga. 
+ Võrdlemisi teiste toodetega on puhastusvahul ka veidikene magusam lõhn, mis ka õrnalt näole pärast kasutamist näole püsima jääb.
+ Kuna vahu koostis on tihe ning hästi kontsentreeritud suudab 1-2 pumbatäit vahtu eemaldada  päevameigi ning ka suurema osa ripsmetušist.
+ Vahu puhul meeldib mulle tõeliselt see siidisus ja pehmustunne, mis nahale pärast kasutamist jääb. Lisaks sellele ei ärrita vahu kasutamine nahka - kuna minul on normaalne nahatüüp ning Danerol pigem rasune, siis saan meie katsetuste põhjal kinnitada, et vaht sobib mõlemale nahatüübile päris hästi.

+/-  Mõndadel üksikutel "kuivema naha perioodidel" tundsin pärast kasutamist vajadust lisaniisutuse järele, kuid üldiselt vaht näonahka ei kuivata.
Gallinée La Culture näopuhastusvaht on saadaval
 https://www.mediron.ee/ hinnaga 17.90 eur.
Hindeks 9/10

3) Gallinée La Culture niisutav näokreem
Mis tootega on tegu? 
Gallinée La Culture niisutav näokreem on kerge ja kreemine näokreem, mis toidab, rahustab, kaitseb ja kirgastab nahka tugevatoimeliste koostisainetega.
Näokreem patenteeritud biootikumide kompleksiga (prebiootikumid, probiootikumid ja laktaathape) toetab naha mikrobioomiat võimalikult õrnal ja efektiivsel viisil. Imendub kiiresti, niisutab sügavuti ning näokreemi lisatud mürdi ekstrakt kaitseb ja tugevdab nahka, taastades naha särava ja terve väljanägemise. Sobib ka meigialuskreemiks.
Näokreemi kasutades võid tunda piparkoogi aroomi. See omapärane lõhn tuleb looduslike koostisosade suurest sisaldusest ja prebiootikumidest.

+/- Võib-olla ma alustaksingi kohe sellest lõhnast, millest ka tootekirjeldus räägib. Ma olen nii mõneltki tuttavalt küsinud, et mida selle kreemi lõhn Sulle meenutab ja alati olen vastuseks saanud: "liiva- või pärmitaigen" ja seda kusjuures sellises mmmm! alatoonis. Minu jaoks jääb erinevatest taignatest asi tsipake kaugele ning mulle meenuvad kohe minu mikrobioloogiatunnid, kus me ka ise baktereid külvasime agarplaadile ning just täpselt ühe kasvuplaadi lõhn minu jaosk kreemil ongi, seega on see muidugi küll veidike harjumatu, kuid annab tõestuse tootes peituvatest biootikumidest :)
+ Kreemituub võib tunduda küll ülimalt väike toote hinnaklassi kohta, kuid kreemi koostis on niivõrd nutikalt välja töötatud, et seda kulub vaid näpuotsatäis, selleks, et terve nägu kreemiga katta. Kuna kreem on kergelt rammus, kuid samas ka piisvalt niiskusküllane hakkab see justkui nahaga kokkupuutel kerget sulama ning sisuliselt ka koheselt imenduma.
+ Kreem on nahale üks tõeliselt kergesti vastuvõetav annus niisutust, sest see imendub vaid mõne hetkega ning sobib ka minu arvates väga hästi meigialuskreemiks, just nagu soovitab ka tootekirjeldus. 
+ Kuna kreemil on kiire imenduvus on juba mõne hetke pärast tuntav niisutus ja pehmus, mida kreem nahale lahkelt pakkuda suudab. Mina olen kreemi kasutanud tihtipeale ka hommikuti eelkõige kiire imenduvuse tõttu, kuid samas pakub kreem nahale ka meeldivat värskust ning muudab naha visuaalselt säravamaks ning puhanumaks. Me kõik ju tahame alustada oma hommikuid puhanuna - Gallinée La Culture näokreem on selleks väga hea abiline! :) 
Gallinée La Culture niisutav näokreem on saadaval
https://www.mediron.ee/  hinnaga 40.00 eur.
Hindeks 9/10

4) Gallinée seebivaba seep prebiootikumidega
Mis tootega on tegu?
Gallinée seebivaba seep prebiootikumidega ja postbiootikumidega puhastab, rahustab ja taastab.
Gallinée patenteeritud seebivaba seebi abil on võimalik taastada särav jume. Taastab ja säilitab naha bakteriaalse tasakaalu tänu sisalduvatele prebiootikumidele ja postbiootikumidele. Sobib tundliku ja atoopse naha puhastamiseks. Mõeldud kasutamiseks nii näo kui keha pesemiseks.
NB! Mugav reisile kaasa võtta, kuna toimib 3in1 tootena nii näo, keha kui ka juuste puhastamiseks. Seebivaba seebiga võib eemaldada isegi make-up-i. Seebi pH tase 5.8.

+ Kui ma olin tutvunud pakendil oleva infoga tekkis mul koheselt küsimus, et mis mis mis? Seebivaba seep?  Kuid isegi kui tegemist on seebivaba tootega, siis tegelikkuses töötab see ikka nagu seep, kuid seda seepi nimetaksin ma hoopiski targaks seebiks! 
+ Tark seep on toode sel põhjusel, et kui tavaliselt seostub minul näiteks seebiga näo- ja keha pesemine nahakuivusega, siis selle seebi puhul jääb näo niiskustase puutumata seebis sisalduva õrna puhastusaine (Syndet) tõttu.
+ Seep vahutab küll nii nagu üks "õige seep" vahutama peab, kuid siiski on seebivaht viskoossem ning isegi kergelt "limasem" kui nö tavalistel seepidel. Libedam koostis muudab seebiga naha pesemise lihtsamaks, sest veega segunenud vaht libiseb kergelt mööda naha pinda ega hakka ebameeldivalt krudisema.
+ Toote abil on tõepoolest võimalik eemaldada päevane mustus või jumestus ning eriti hästi töötab seep rasusel nahal (see on ka põhjus miks minu elukaaslane seda võib-olla, et isegi minust rohkem  armastab). Rasuse naha õlisuse suudab seep kenasti kontrolli alla saada nahka liigselt kuivatamata, jättes muuhulgas ka siidsileda lõpptulemuse.
+/-  Normaalsele/kuivale nahatüübile seep küll otseselt kuivatavalt ei mõju, kuid kui võrrelda näiteks puhastusvahuga, siis minu nahk tunneb end pärast puhastusvahu kaustamist veidikene rõõmsamalt.
Gallinée seebivaba seep prebiootikumidega on saadaval 
https://www.mediron.ee/  hinnaga 10.90 eur.
Hindeks 9/10

Veel üks põnev uudis siia lõppu: Medironi e-poes on kõik täishinnaga tooted -10% koodiga MD10.
Minu nahk on nii nii õnnelik tänu Gallinée toodetele ning huviga loeksin kommentaaridest ka teie  kokkupuudetest nende toodetega! :) 
Gallinée toodetest saad lugeda veel ka Carmeni blogist ja Maaria blogist

Kaunist õhtupoolikut!
Eliise 

You Might Also Like

0 comments