Ilutoodete soovitusi aastaks 2019

jaanuar 01, 2019

Võrratut uut aastat mu kaunitarid!
Aeg läheb meeletul kiirusel ning te ei kujuta ette kui põnevil ma alati aasta esimese postituse pärast olen! See on päev, mil saan heita pilgu oma varasematele arvustustele ning otsida välja oma lemmiktooted, mis terve aasta jooksul blogist arvustustena läbi käinud on.

Eile õhtul olin ma tegelikult päris murelik, sest miskipärast tundus mulle, et sel aastal sai blogipostitusi ning arvutsusi ühtekokku ajanappuse pärast justkui vähem kirjutatud ning ma ei teadnud, kas üldse saan igasse katergooriasse vähemalt 3 toodet postitustest leida. Kuid! Suur oli minu üllatus kui märkasin, et olin täiesti tühja muretsenud, sest mõnesse kategooriasse leidsin lausa nii palju ilulemmikuid, et pidin mõned lausa välja jätma... Seega heida julgelt pilk allpool lingitud postitustele, sest neis võib leiduda veelgi maksimaalse hinnagu saanud tooteid, mis lihtsalt pildile ei matunud... 
Sarnaselt eelmisele aastale lisasin postitusse nii oma lemmikud 10/10st tooted kuid ka mõned 9/10st tooted, mis küll paari pisikese omaduse tõttu on saanud minult küll pisut kriitikat, kuid on sellegipoolest igapäevases kasutuses ning on tulnud minu iluriiulitele tagasi ka pudeli tühjenemisel :)
PS! Kuna toote pakend läbis kerge uuenduskuuri, siis võib seda leiduda üksikutes kohtases ka roosas pakendis, kuid uue disaini järgi on kogu sari pakendatud lillasse. 

Kes soovib aga varasemate aastate ilulemmikute postitusi sirvida, siis need leiad siit:
Kas leidsid  sellest tabelist ka mõne oma lemmiku üles? Anna kommentaarides teada! 
Eliise 

You Might Also Like

0 comments