Tootearvustus: Pariisi ilutrendid minu meigiriiulil

august 13, 2019

Hei, armsad! Sellest on nüüd küll päris tublisti aega möödas, mil viimati teiega Amwayst pärit Artistry toodetest jutustasin.... Ning tegelikult on korralik portsuke aega möödas ka sellest, kui minuni jõudis kevadine pakk Parisian Style eritoodetega, millest lausa õhkub pariisilikku tütarlapselisust ning kunstipära!

Jah, just kunstilisust, sest selle kollektsiooni pakendid on vaieldamatult minu meigiriiulis kõige kõige kaunima disainiga ning väärivad igati tutvustamist nii väljast kui ka seest!
Olen teie jaoks postitusse kokku pannud oma lemmiktooted Parisian Style sarjast ning rõõmuga jagan oma kogemusi uute ilulemmikutega!

ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition 3in1 kulmukujundaja
Mis tootega on tegu? 
Kaunid kulmud või tume, femme fatale, otsustage ise! Täitke kulmud tihkema välimuse jaoks, isegi hajusate kulmukarvade puhul. Vormige kulmud ideaalse kujuga. Piiritlege kulmud nii, et need paistavad taltsutatud ja raamitud. Sisseehitatud, nurgaga kulmuhari võimaldab täpselt peale kanda. Valige värv, seejärel otsustage: heledama ilme jaoks väike kogus geeli või olge julge ja kandke teine kiht konkreetsema joone ja efekti jaoks.
  • Piiritleb kulmud täpselt õige välimuse jaoks
  • Annab vormitud kulmudele ideaalse kuju
  • Pigmendirikas, vormitav koostis
  • Lihtne kasutada ja mugav kaasas kanda
+ Ma usun, et toote pakend räägib enda eest ning te ei kujuta ette kuidas mind ükskord see muigama pani, kui minu sõbranna mulle külla tuli ning imestusega pakendit uudistas ja küsis, et millal ma veel Pariisis käia jõudsin (arvates, et see kulmuvärv on suveniir, ihhhihiihh) :D 
+ Lisaks pakendi veetlevale välimusele on see muidugi ka väga-väga praktiline, sest ülimalt täpne viltuse otsaga kulmupintsel on sõna otseses mõttes Eiffeli torni sisse peidetud!
+ Kui tulla veel aga kaasas oleva pintsli juurde, siis see on perfektne minusugusele kobakäpale, kes tavaliselt oma osakamatusest kulmupliiatseid eelistab. Kaasas olev pintsel on lausa piinlikult täpne ning võimaldab oma peenikese ja viltuse otsaga isegi microbladingu efekti luua! 
+ Värvi koostis on geeljas, mistõttu on toode ka väga hästi pigmenteeritud, kuid samas võimaldab seesugune koostis väga hästi mängida ka tooni tugevusega. Näiteks kulmujoone tõmbamisel võtan pintslile alati tugevama koguse värvi, et kulmud kenasti raamida ning silma välisnurga suunas täidlasemaks muuta, kuid silma sisenurgaga kohakuti paiknevat kulmujoont meeldib mulle vaid õrnalt toonida, et tulemus jääks loomulikum.
+ Põhjus, miks see toode just suvel minu tõeline lemmik on, seisneb kulmuvärvi püsivuses - see on ainus kulmutoode minu meigiriiulis mille püsivusele saan tõesti terve päeva vältel loota, ja seda ka rannapäevadel! :)

ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition 3in1 kulmukujundaja on saadaval 2 erinevas toonis https://www.amway-estonia.com  või müügiesindaja kaudu hinnaga 22,05 eur.
Hindeks 10/10


ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition lauvärvipaletid
Mis tootega on tegu? 
Avage palett ja laske oma lool lahti rulluda - teil on lugematu arv välimusi peopesal, kolme väga mugava paleti hulgast. Kõik paletid sisaldavad 6 siidist-sametist, vormitavat tooni, mis on inspireeritud Pariisi vaatamisväärsustest. Seal on makroonide pastelsed värvid või säravad toonid, mis panevad silmad tantsima Pariisi öös. Kõiki paletis olevaid toone saab kasutada nii highighterina, silmalainerina, silmalaul kui silmakoopal.
  • Iga paleti 6 tooni pakub teile lugematu arv välimusi - segage neid omavahel.
  • Valikus on 3 paletti nii päeva kui õhtuse välimuse jaoks.
  • Pakub teile valiku rikkalike, julgete värvitoonide, pastellide ja väga säravate toonide hulgast.
  • Toimib nii alustooni kui sära andva vahendina, värvi või kontuurina.
+ Te võite ette kujutada kui särama läksid minu silmad kui neid palette esimest korda pakenditest avasin (ja kui kiiresti lööb endiselt mu süda kui neid palette oma meigis kasutan!). Minuni jõudsid paletid Shimmering Watercolors ning City of Lights - toonide poolest teineteisele täielikud vastandid, kuid omadustelt täielikud kaksikud! 
+ Enne veel kui jõuan oma jutuga toonideni, siis väärib minu silmis suuri plusspunkte pakendite disain - oivaline kujundus ning oi kui mugav suur peegel! Oh, kuidas ma armastan peegliga lauvärvipalette, need teevad silmameigi loomise mitu mitu korda mugavamaks! Lisaks peeglile on lauvärvipaletis kaasas ka kaheotsaline aplikaator. Kui tavaliselt jäävad palettidega kaasas olevad aplikaatorid minu meigiriiulisse pigem seisma, siis selle toote puhul on pisut teisiti... Loe mõningad read edasi ning saa teada! :) 
+ Pärlmutterjates toonides lauvärvidel on eriline kreemjalt sametine koostis, mis vajab küll veidike algul harjumist, kuid hiljem üsnagi käepäraseks muutub. Kuna seesugune koostis kipub pintslit kasutades pudenema, siis soovitan neid värve peale kanda kas näpuga (et saada eriti tugev pigment!) või hoopiski švammitupsukesega aplikaatoriga.
+ Kuna ma lubasin selle aasta alguses, et püüan oma silmameiki rohkem värve ning põnevaid katsetusi tuua, siis need paletid on küll minu fantaasia täielikult elama pannud! Erksavärviliste meikide katsetamiseks on ideaalne Shimmering Watercolors palett, kuid glamuursema õhtumeigi loomisel olen alati kasutanud silmalau keskel säravaid toone City of Lights paletist. Kuna vävidel on kergelt kreemjas koostis ja mõnus läige, siis olen peaaegu et kõiki toone kasutanud ka nö "lainerina", et tuua klassikalisele meigile veidike kelmikust juurde. Suitsusilma puhul on asendamatu muidugi City of Lights paleti süsimust toon, millega tegelikult ka tavalistel päevadel silmanurka veidike süngust ja sügavust juurde olen loonud. Seega, pane nende palettidega katsetamisel oma fantaasia tööle, sest võimalusi nende värvide kasutamiseks nii silmameigis kui ka highlighterina on küll ja veel! :)
- Ainsaks väikeseks nurinaks nende kaunite pariisitaridega palettide puhul jääb kahjuks püsivus, mida on võimalik küll primeri abil veidike pikendada, kuid kui soovid terve õhtu nii kaunilt särada nagu need toonid palettides, siis pista palett oma käekotikesse, et meiki õhtutundide möödudes värskendada.

ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition lauvärvipaletid on saadaval 3 erinevas toonis https://www.amway-estonia.com  või müügiesindaja kaudu hinnaga 34,45 eur.
Hindeks 8/10

Oeh, Parisian Style toodetest võikski vist lõpmatuseni kirjutada jääda, kuid selleks, et postitus viisaka pikkuse juurde jääks, teen teile pika pai ning tänan siiralt, et olete minuga! 
Muideks, kuna suvi on andnud mulle vabadust avastada nii palju uusi ilutooteid, siis oleks nii vahva teada, missuguste toodete arvustusi sina eelistad? Küsin seda kindlasti läheipäevil ka instas, kuid kiiremad võivad juba ka siia oma mõtted teele panna! :) 

Järgmise postituseni!
Eliise 

You Might Also Like

0 comments