Tootearvustus: vitamiinikuur minu näonahale tänu REN'ile

juuli 16, 2019

See on juba järjekorras teine postitus, mida saan alustada minu jaoks tõeliselt sensatsioonilise REN'i tutvustamisega. Iga kord, kui mind informeeritakse, et poelettidele on saabunud uued REN'i tooted, mis vajaksid tutvustamist, siis ilma pikema mõtlemiseta on minu vastuseks jah! Miks? Seda saad lugeda juba tänasest postitusest ning ka siit!

Ma siiralt loodan, et tänased tooted leiavad ka teie südametesse näohooldusesse oma tee! Sest need kaks vitamiinist sõpra on saatnud minu näohooldusi juba kevadest saadik ning enne veel kui pudelikesed täiesti otsa saavad saan teile oma mõtted kirja panna:

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask kooriv mask 50ml
Mis tootega on tegu? 
Tõhus kooriv mask, mille koostis uuendab jumet, annab sära ja vähendab kortse. Kõigile nahatüüpidele, v.a tundlikule nahale.
Kasutamine: kandke piisav kogus puhtale näole ja kaelale, vältides silmapiirkonda. Jätke 10 minutiks nahale. Niisutage puhastuspadjake ja pühkige õrnalt mask ära. Loputage nahka sooja veega. Nahale kandmisel võite tunda kerget kipitust. Kasutage kord nädalas.
+ Juba pakendist piiluv oranžikas värvus viitab vitamiinirohkele apelsinile ning sedasi ka mask lõhnab - värskendav apelsinilõhn jääb nahale ka pikaks ajaks pärast maskitamist! 
PS väike tip! Värskelt pressitud apelsinimahla limpsamine annab maskitamisele veelgi mõnusama naudingu ja tagab keset suvepäeva topeltvärskuse! 
+ Maskil on väga huvitav kergelt liimjas koostis, mis katab juba ainuüksi väikese tootekoguste juures terve näo. Nii kasutusmugavuse kui ka otstarbekuse mõttes ongi maski mõistlik peale kanda eelkõige tagasihoidlikumates kogustes. 
+ Kooriva maski pakendist leiab ka ühe puuvillase puhastuspadjakese, mis on otseloomulikult korduvkasutatav ning väga praktiline abiline maski maha pesemisel. 
+ Kui alustada maski poolt saavutatavast lõpptulemusest, siis on toote juures minu jaoks kõige suuremaks boonuseks see värskustunne, mida on nii tunda kui ka visuaalselt näha pärast maski kasutamist - näonahk on kauni naturaalse kumaga ning lausa õhkub värskusest! Lisaks sellele lisab mask nahale ka veidike pehmust ning elastsust. 
*Nii nagu on mainitud tootekirjelduses, siis võib mõnel kasutuskorral mask esile kutsuda õrna kipitust (minul tekkis küll selle asemel kerge kihelus), kuid pärast maski maha pesemist reaktsioon taandub asendudes kõikide nende vahvate omadustega, millest eelpool rääkisin! :) 

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask kooriv mask 50ml on saadaval I.L.U kauplustes ning Tallinna ja Tartu kaubamajas, samuti ka https://www.ilu.ee/ hinnaga 41,95
Hindeks 10/10


REN Glow Daily vitamiin c geel-kreem 50ml
Mis tootega on tegu?
C-vitamiini ja magneesiumiga geel-kreem imendub kergelt, niisutab nahka ja muudab jume säravaks. C-vitamiin ühtlustab nahatooni, suurendab kollageeni tootmist ning ennetab ja vähendab nahal olevaid ebaühtlusi ja pigmendilaike. Magneesium taastab naha kaitsekihi ja lukustab niiskuse sügavale naha kihtidesse. Tulemuseks on terve, särav ja nooruslik jume. Kasutamine: kanna hommikuti puhtale nahale

+ Minu meigivabade suvepäevade esimeseks sammuks on kooriv mask, kuid täpiks i'le kroonib lõpptulemust just see geel-kreem, mis taaskord oma suvise lõhnaga alati nii värskendavalt mõjub! 
+ Geel-kreemi nimetus räägib juba enda eest, tegemist on tõesti kergelt vesisema, geeljate omadustega kreemiga, millest otseloomulikult ei puudu kergelt rammusad ja toitvad komponendid. 
+ Kreemil on märkimisväärselt kiire imenduvus, mida saab tõesti vaid sekundites arvestada! Tänu kiirele imenduvusele on koheselt tunduva ka lõpptulemus - kui mask andis nahale rohkem jumekust ning sära, siis kreem muudab naha sametpehmeks ning siidsiledaks! 
+ Kuna suvel vajab minu näonahk veidike vähem niisutust ja toitmist, siis kasutan kreemi nädalas maksimaalselt 1-2 korda nädalas, et vältida üleniisutust.  Küll aga tean, et kreem saaks minu igapäevaseks kaaslaseks talvel, mil minu nahk lausa igal hommikul januneb niisutuse järele... Oeh, ma ei taha sellele isegi mõelda! 
- Geel-kreem jätab hetkel aga minu nahale õrna raskustunde, mis võib tingitud olla sellest, et suvisel perioodil on minu naha niiskustasakaal enam-vähem balansis ning suurt lisaniisutust ei vaja. Sel põhjusel soovitan ka normaalsel nahatüübil suvisel perioodil seda kreemi tõesti vaid paaril korral nädalas kasutada nagu ka eelpool mainisin. 

REN Glow Daily vitamiin c geel-kreem 50ml on saadaval I.L.U kauplustes (vaata https://www.ilu.ee/ saadavust kauplustes!) ning Tallinna ja Tartu kaubamajas hinnaga 42,99
Hindeks 9/10

Ja nüüd käed püsti, kellel tuli isu vitamiiniste apelsinide järgi!? Minuul! :)
 
Mõnusat suve jätku, kaunitarid!
Eliise 

You Might Also Like

0 comments