Tootearvustus: pilguheit Catrice kevadkollektsiooni

aprill 06, 2020

Uh... hei kõigile! See postitus oleks pidanud juba nii niii ammu teieni jõudma, kuid paratamatult suudab tehnika alati just kõige "õigematel" hetkedel üllatada, eksole?  Seega on mul nii meeletult kergendav tunne, et saan teile praegusesse keerukasse aega lõpuks ometi miskit lugemiseks postitada!

Tegemist on Catrice kevadiste uudistoodetega, millest ka Instagrami pildikesi jagasin ning kuna soove tootearvustusteks tuli siit ja sealt, siis otsusasin, et tänasesse postitusse saavad kõikide nende toodete arvustused, mis just teile enim story'des huvi pakkusid! Seega asume uudistama?

Catrice PRO Next Gen Nudes Slim lauvärvipalett - 010 Courage is Beauty
+ Ilmselgelt on see lausa kohustus, alustada postitust just sellest paletist! Next-Gen Nudes paleti vastu oli lausa silmnähtavalt teie poolt kõige rohkem huvi ning mõistagi on selle põhjuseks lauvärvi imeline värvikooslus. See palett näeb lihtsalt nii nii NII uskumatult hea välja!
+ Maitsekas ja praktilise disainiga palett on magnetiga nn "lukustuv" ning selle sisse on peidetud ka lai peegel, mis teeb paleti kasutamise väga praktiliselt mugavaks.
+ Oh, ja kuidas küll saaks üle nendest värvidest! Paletis on 8 matti tooni, mida täiustavad erineva sära ja tooniga glitter-värvid. Paletis olevad toonid ulatuvad kreemikast valgest kuni tumepruunini ning igale toonile on antud ka lühike, kuid tabav nimetus - armas pisidetail!
+ Kui rääkida aga värvide kvaliteedist ning pigmentide tugevusest, siis see on lihtsalt müstline, kuivõrd asjaliku paletiga tegemist on! Next-Gen Nudes paletis olevad toonid on tõeliselt hästi pigmenteeritud ning kirkate toonidega, isegi ilma primerit kasutamata.

+ Lisaks heale pigmenteeritusele on värvide pudenemine tühine ning hajutatavus üle keskmise hea, mis teeb saavutatava lõpptulemuse ühtlaseks ning silmapaistvalt professionaalseks.
+ Minu suurimaks üllatuseks on paletil tõeliselt tagasihoidlik hind tema toonide kvaliteedi kohta, seega julgen just seda paletti soovitada nii algajale meigihuvilisele kui ka professionaalsele meigigurule.
- Kahe kõige nn visuaalselt ahvatlevama tooni puhul olen täheldanud veidike kehvemat koostööd pintslitega, seega soovitan toone Masterpiece ja Bold silmalaule kanda kas sõrmega ja/või mitmekordse kihina.

PS! Vaata ka vahvat meigiõpetust (+arvustust) DramaticMac Youtube kanalilt:

Catrice PRO Next Gen Nudes Slim lauvärvipalett on saadaval Catrice Cosmetics edasimüüjatelt* hinnaga 10.49€
Hindeks 9/10

Catrice Brush Ink Tattoo Liner veekindel silmalainer
+ Järjekordne kauni roosa ja musta disainiga Catrice toode, mille aplikaator peaks olema kokku pandud täpselt 270 peenikesest kiust, et luua täiuslik ning ülimalt täpne lainerijoon. Tuleb tõdeda, et tegemist on tõesti täpse aplikaatoriga, mille poolt tõmmatavat lainerijoone paksus võib vastavalt kasutaja soovile ulatuda tagasihoidlikust peenikesest joonest kuni paksu ja dramaatilise lainerijooneni. 
+ Tänu aplikaatori kergele painduvusele on lainerit mugav kasutada ning joone tõmbamamine kulgeb sujuvalt. Samuti võimaldab aplikaatori koonilisus pääseda hästi ligi ka ripsmepiirile. 
+ Toode kuivab silmalaul ülikiirelt, mistõttu on ka väiksem oht silmakoopa määrimiseks. Lisaks sellele on laineril väga tugev ja püsiv koostis, mis ei lase lainerijoonel ei praguneda ega ka pudeneda. 
Kõlas liiga hästi, et olla tõsi..? 
- Ma ei tea, kas asi on uue disainiga aplikaatoris või minu halvas õnnes, kuid lainer pidas minu meigikotis vastu vaid 2 päeva, mille järgselt see lihtsalt enam sõna otseses mõttes ei töötanud... Probleem seisnes selles, et värvi ei jõudnud enam aplikaatori tippu, ka mitte pärast seda, kui olin lainerit meigipintslite topsis aplikaator allapoole hoidnud või seda tõesti lausa piinlikult palju loksutanud. 
- Kui rääkida ka toote püsivusest ning veekindlusest, siis tegemist on pigem nö keskmise püsivusega laineriga, millel puuduvad veekindlad omadused. Selle toote omadustes oli veekindlus aga selgelt välja toodud, seega on veekindlate lainerite armastajatele oluline mainida, et minu katsetused seda paraku ei kinnitanud. 

Oeh, selle laineriga läks nüüd küll päris kehvasti, kuid kas teil on juba ehk kogemusi selle laineriga? Kas seisite sama probleemi ees või oli minu laienr lihtsalt üks õnnetu erand? Näiteks Penelope leidis selle laineri kujul endale just uue lemmiku, loe tema arvustust siin!

Catrice Brush Ink Tattoo Liner veekindel silmalainer on saadaval Catrice Cosmetics edasimüüjatelt* hinnaga 5,19€
Hindeks 4/10

Catrice Lashes to Kill ripsmetušš
+ Liivakella kujuga hari teeb tuši kasutamise väga mugavaks ning tänu erilisele kujule ja ka erinevate pikkustega harjastele, saab tušiga kaetud iga väiksemgi ripsmekarv nii silma sise- kui ka välisnurgas. 
+ Nii nagu peaaegu ka kõikide teiste tuššidega, läheb ka selle tuši poolt saavutatav tulemus iga korraga järjest kaunimaks ja visuaalselt puhtamaks. Pärast nädalast kasutamist hakkab tušši harjastele tulema mõõdukamas koguses ning hari muutub paremini eraldavaks, mille tõttu paistavad ripsmed ka visuaalselt defineeritumad. Lisaks sellele aitab tušš ripsmetele anda ka visuaalset pikkust. 
+ Selleks, et anda ripsmetele juurde dramaatilisust, kanna tušši peale kahe kihina. Sel viisil lisandub ripsmetele ka visuaalset paksust ja tihedust ning samuti püsivad ripsmed pikemalt kaardus. 
- Olgugi, et tuši õrnalt geeljas koostis ei kutsu esile pudenemist tuši pealekandmise ajal, siis paraku hakkab see ikkagi päeva lõpus kergelt silmaaluseid määrima ning tekitab ripsmete alla hallika nn "pandasilmade" efekti. 
Catrice Lashes to Kill ripsmetušš on saadaval Catrice Cosmetics 
edasimüüjatelt*  hinnaga 4,19€
Hindeks 7/10

Catrice 5 in 1 kinnituspuuder
+ See tuleb juba sellest postitusest 2. korda välja, kuid ma tõesti hindan nii väga seesuguste toodete kompaktsust! Kuna tihtipeale ma ei kasuta meigi tegemisel läätsesid või prille siis on minu jaoks väga oluline, et peegel oleks meigi tegemisel käepärast. Oh ja te ei kujuta ette, kui tüütu on ühes käes hoida meigipeeglit ja sellele lisaks veel meigitoodet ning teises käes pintslit. Palju lihtsam on siis kui meigitoode ja peegel on pakitud ühe karbikese sisse - tõeline rõõm ja luksus minusugusele lühinägelikule! :) 
+ Tihtipeale jagunevad nö valge alatooniga pealispuudrid kaheks - need kas on väga hästi pigmenteeritud ning võimaldavad hästi baking tehikat kasutada või teistpidi on need nii läbipaistvad ja õrna pigmentatsiooniga, et sobivad vaid meigi fikseerimiseks. See puuder kaldub pigem siiski selle esimese variandi poole ning suudab silma paista hea pigmentatsiooniga. 
+ Puudri koostis on kerge, mistõttu võib seda meigi fikseerimiseks ja ka matistamiseks kanda üle näo. Minu kasutuskogemused näitasid, et puuder aitab kaasa meigi paremale püsivusele ning aitab ära hoida selle liikuvust, õliseks muutumist.
+ Kui kanda toodet põsesarnadele, päikesepuudri ja/või põsepuna alla, siis aitab puuder paremini välja tuua teiste toodete pigmendid ning võib seeläbi muuta isegi sinu praeguse lemmikpõsepuna tooni veelgi täiuslikumaks ja värviküllasemaks. 
- Minu nahatüübile jääb puuder siiski mõningatele piirkondadele liiga matistavaks, tuues välja nahakuivusest tingitud ebatäiusused, seega ehk võiks puuder olla sobivam rasusele nahale. 

Catrice 5 in 1 kinnituspuuder on saadaval Catrice Cosmetics 
edasimüüjatelt* hinnaga 5,19€
Hindeks 7/10

*Catrice Cosmetics tooted on müügil: Järve Selver, Kadaka Selver, Torupilli Selver, Peetri Selver, Pirita Selver, Rakvere Krooni Selver, Tartu Anne Selver, Tartu Ilukummut, Võru Kaubamaja, Viljandi Maksimarket, Haapsalu Kaubamaja

Loodan, et teil läheb sellel vaiksemal perioodil hästi ning olete kenasti terved püsinud!
Kirjutan teiega peagi,
Eliise 

You Might Also Like

0 comments