Tootearvustus: lugu Sensibio H2O mitsellaarveest, mis juba aastaid salamisi minu näohoolduses püsinud on

mai 31, 2020

Kui tavapäraselt jõuavad kõik minu igapäevases kasutuses olevad tooted alati ka blogisse, siis praeguse kiire tempo juures olen ühte toodet justkui "salaja" ~2 aastat igapäevaselt kasutanud ilma, et oleksin sellest teile rääkinud - häbi-häbi!

Kuid, järjekordne uus pudelike Bioderma Sensibio H2O mitsellaarvett andis mulle mõista, et see saladus tuleb nüüd lõpuks ometi oma täies hiilguses teie ette tuua. Kuigi ma olen päris kindel, et minu lugejate hulgas on ka palju neid, kes postitusele lihtsalt kaasa noogutada saavad, sest tegemist on ülimenuka mitsellaarveega, mida müüakse terves maailmas iga 5 sekundi tagant pudelike! Seega on juba selle sissejuhatava lõigu lugemise ajal  ~7 pudelit Sensibio mitsellaarvett leidnud omale uue omaniku! 
Mis tootega on tegu? 
Nahka puhastav ning meiki eemaldav mitsellaarvesi, mis samaaegselt austab tundlikku nahka. Bioderma mitsellaarvesi on loodud eelkõige tundlikule ja punetavale nahale, seepärast on toode ülimalt õrn, kuid samas eemaldab tõhusalt ka veekindla meigi*. See on esimene mitsellaarvesi, mis ei vaja loputamist, on hüpoallergeeniline, rahustav ning lõhna- ja alkoholivaba. Just nende omaduste poolest on Bioderma Sensibo H2O armastatud nii meigikunstnike kui tavakasutajate seas.

+ Bioderma hitt-toode on oma õrnusega ennast ka minu südamesse sulatanud! Minu näonahk kipub olema muutlik olenevalt aastaajast ning õrnatoimelised tooted on minu jaoks must have just talviti ja kevadel, kui näonahk muutub kergemini ärritatavaks ja kuivaks. Rahustavate koostisainetega H2O mitsellaarvesi on ka neil perioodidel minu näonahale suurepäraselt sobinud ning aidanud võimalikku tekkivat ärritust vältida (uuh, te isegi ei kujuta ette, kui palju erinevaid tooteid neil perioodidel minu vannitoariiulilt läbi on käinud, et leida "seda õiget"). Muuhulgas tasub ka mainida, et toode on dermatoloogide poolt tundlikul nahal kasutamiseks heaks kiidetud ja see lisab kasutamisele veelgi kindlustunnet! 
Eripakend Bioderma Snseibio mitsellaarvee 25. sünnipäeva tähistamiseks (loe täpsemalt allpool)
+ Mitsellaarvee peamine tugevus on aga kiire ja tõhus meigi eemaldamine, mistõttu on toode minu näohoolduses a  l a t i kasutuses just enne treeninguid. Miks? Teate ju küll, milline karuteene on otse  päevameigiga treeningsaali hüppamine. Järgmisel või ülejärgmisel päeval suudab vähemalt minu näonahk väga jonnakalt seda välja näidata ummistunud pooride kujul, seega oleme Bioderma Sensibio mitsellaarveega saanud superheaks tiimiks selliste "külaliste" vastu võitlemises. Mitsellaarvesi eemaldab vaid paari kerge liigutusega päevameigi (ka ripsmetuši*, olles samal ajal ka silmade vastu hell!) ning laseb treeninguid nautida, ilma et peaksin muretsema meigist tingitud raskustunde pärast. Samuti ei jäta mitsellaarvesi näonahka pärast kasutamist kleepuvaks, vaid lisab sellele hoopis meeldiva sileduse. 
*Veekindla ripsmetuši puhul jääb mitsellaarvesi veidike nõrgaks ning täielikuks puhastamiseks peaks kasutama siiski veekindla meigi eemaldamiseks mõeldud meigieemaldajat.
+ Lisaks tõhusalt puhastavale omadusele on mitsellaarvesi ka õrnalt niisutav, jättes näonaha peale kasutamist mõnusalt elastseks ning visuaalselt värskeks. Kõige tipuks saadab igat kasutuskorda ka tagasihoidlik värskendav lõhn, mille allikaks on tõenäoliselt toote koostises peituv kurgiekstrakt! 
+ Nii nagu ka fotodelt silma võis hakata, siis on Sensibio mitsellaarvett saadaval erinevates suurustes - valikus on nii 100ml, 250ml ja 500ml pudelikesed, millest piseimad on täpselt ideaalsed ringi rändamiseks (trennikotis, ärasõitudel) ning suuremad jällegi mugavamad igapäevaseks kodus kasutamiseks (näiteks 500ml pudelist jagub vähemalt pooleks aastaks igapäevase kasutamise juures!). 

Mulle tundub, et nii palju sai justkui öeldud (ja kiidetud), kuid samas kripeldab südamel, et äkki jäi midagi olulist mainimata? Täiustage minu postitust kommentaarides, kui olete samuti tootega oma klapi leidnud - nii saame üheskoos kõik olulise siia postitusse kokku panna (sest minu suureks üllatuseks pole Eesti blogimaastikul ühtegi arvustust/pikemat tutvustust selle superpopulaarse toote kohta, teeme selle siis ise!).

Lähima Bioderma tooteid müüva apteegi/kaupluse leiad just selle vahva müügipunkti otsingu läbi https://www.bioderma.ee/muugipunktid ning Sensibio H2O mitsellaarvee hinnad jäävad vastavalt suurusele vahemikku 8-20€ 
Hindeks 10/10
Millest küll sellise põneva sõnumiga eripakend ja need õhupallid? Bioderma Sensibio H2O tähistab oma 25. sünnipäeva ning sünnipäeva raames julgustab Bioderma naisi olema uhked oma elu valikute osas, mis alati ei pruugi järgida “norme” - olgu naine ametilt siis kas ujumistreener, talunik, insener, koduperenaine või finantsdirektor. Naised saavad hakkama kõigega! 

See on üks vahva mõte, millega see postitus kokku võtta - olge teiegi kõikvõimsad!
Eliise

You Might Also Like

0 comments