Tootearvustus: Gyada Renaissance sarja topeltjõud minu näohoolduses

jaanuar 15, 2020

Hei, armsad! Milline mõnus tunne on kirjutada kokku selle aasta esimest arvustust.
Põnevad ilu-uudiseid on sel korral kohale jõudnud https://www.wakuorganics.ee/
veebipoest. Eelmisel aastal osutusid Waku Organics veebipoest pärinevad Gyada juuksehooldustooted minu tõelisteks lemmikuteks, mistõttu olen sel korral ette võtnud Gyada näohooldustooted, et testida ka nende ilu ja võlu ning tuua seda kõike ka läbi arvustuse teieni.

Gyada kui brändi puhul tasub meelde tuletada, et tegemist on julmusevaba öko-, bio- ja vegan looduskosmeetikatoodete Itaalia kaubamärgiga. Toodete koostises on vaid looduslikud koostisained mistõttu ei kohta üheski Gyada tootes BHA, BHT, värvaineid, EDTA, PEG,parabeene, vaseliini, SLES, SLS, silikoone. Tänases postituses tulevad tutvustamisele Gyada Renaissance mitsellaarne pesugeel ja piimjas meigieemaldaja, kuid kõik teised Gyada Cosmetics tooted leiad: https://www.wakuorganics.ee/brandid/gyada-cosmetics.html
GYADA Purifying puhastav mitsellaarne pesugeel 200ml
Mis tootega on tegu? 
Gyada puhastav mitsellaarne näogeel on ideaalne igapäevaseks kombineeritud, rasuse ja/või probleemse naha puhastamiseks; õrn geeljas tekstuur koos vähese vahuga puhastab ja eemaldab jumestuse ning muudab naha värskeks ja pehmeks.
Vegan, alkoholivaba, nikli suhtes testitud <0 br="">Ei sisalda alkoholi, värvaineid, parabeene, PEG'd, parafiini ja silikooni.

+ Mitsellaarne näogeel on minu iluriiulil küll täiesti esimest korda ning kuna minu usk mitsellide puhastavasse toimesse on suur, siis tekitas see minus suurt uudishimu, kuidas võiks toimida mitsellaarne näopesugeel. Tegemist on geeliga, mis oleks sõna otseses mõttes segu mitsellaarveest ja puhastusgeelist. Toote koostis on näopesugeelile omaselt geeljas, kuid seejuures ka õrnalt vesine. 
+ Toote erilise koostise tõttu ei vahuta see mitte grammigi, kuid kuna geel justkui "sulandub" näonahale sellega kokkupuutel, siis kulub geeli üllatavalt vähe selleks, et puhastada näonahk ning eemaldada päevameik. 
+ Geeli koostis võib näida küll petlikult õrn, kuid tegelikkuses saab pesugeel suurepäraselt hakkama meigi eemaldamisega. Kuna pesugeel ei vahuta, siis võib sellega julgelt pesta ka silmade ümbrust ning tänu sellele on mitsellaarne näogeel võimeline eemaldama ka ripsmetušši ja silmameiki. 
+ Mitsellaarse puhastusgeeli eeliseks teiste toodete ees saab lugeda ka tema õrnust näonaha vastu. Pesugeel ei kuivata näonahka, mistõttu säilib naha normaalne niiskustasakaal. 

 - Toote lõhn meenutab segu eeterlikest õlidest, kuid paraku jäi see kombinatsioon minu jaoks harjumatuks. Otseselt kasutamist see muidugi ei sega ning toote muude positiivsete omaduste kõrval on see üsnagi tühine nurisemine... :) 

GYADA Purifying puhastav mitsellaarne pesugeel 200ml on saadaval https://www.wakuorganics.ee/ veebipoes soodushinnaga 12,90 eur 
(soodus kehtib kuni 19. jaanuarini, tavahind 17,20 eur). 
Hindeks 9/10


GYADA Make-Up Remover & Cleansing Milk meigieemaldaja ja piimjas puhastus 300ml
Mis tootega on tegu? 
Gyada puhastav näopiim kerge tekstuuriga puhastab, eemaldab jumestuse ning niisutab näo ja silmaümbruse nahka. Sisaldab pehmendavate ja taastavate omadustega väärtuslikke taimeõlisid (päevalille-, avokaado-, argaania- ja jojoobiõli) koos taimeekstraktide seguga (aaloe, lavendel, kummel, kassinaeris, hibisk, roheline tee ja goji-marjad), millel on niisutavad, rahustavad ja antioksüdatiivsed omadused. Sobib kõigile nahatüüpidele, ka tundlikule ja kuivale nahale. Puhastab ja eemaldab jumestuse õrnalt.
Vegan, AIAB sertifitseeritud, Nikli suhtes testitud.

+ Kui eelmise toote puhul jäi toote lõhn minu jaoks võõraks, siis täiustab just puhastav näopiim minu lõhnaootusi ning jätab näonahale mõnusa "pähklise" lõhna. Tõenäoliselt võib selle magusa pähklilõhna taga olla tootes peituv argaaniaõli. 
+ Puhastuspiim on tõesti kerge tekstuuriga, just nii nagu iseloomustab seda ka tootekirjeldus. Minu ilurutiinis on see toode pigem abiliseks puhastusgeelile, et eemaldada meigijäägid. Kuid kergelt kreemjas näopiim eemaldab meigi tõhusalt ka ilma eelneva pesemiseta.
+ Näopiimad ei ole tavaliselt minu vannitoas eriti sagedased ilutooted, sest enamus neist kipuvad näonahka kleepuvaks jätma ja seetõttu olen ka nendest sisuliselt loobunud. Küll aga on lood hoopiski teised selle puhastuspiimaga: Gyada Renaissance näopiim jätab näonaha peale kasutamist mõnusalt pehmeks ja niisutatuks, kuid sugugi mitte kleepuvaks, vaid hoopsiki mõnusalt värskeks ja hingavaks! 
+ Kuna näopiim on tänu taimeõlidele niisutavate ja toitvate omadustega, siis pole lisaniisutus tarvilik ning näokreemi võib julgelt pisikesele puhkusele saata! :) 

GYADA Make-Up Remover & Cleansing Milk meigieemaldaja ja piimjas puhastus 300ml on saadaval https://www.wakuorganics.ee/ veebipoes soodushinnaga 14,18 eur 
(soodus kehtib kuni 19. jaanuarini, tavahind 18,90 eur). 
Hindeks 10/10

Kas keegi on teist Gyada tooteid proovinud ning oskaks veel mõnda põnevat leidu nende hulgast soovitada? Anna julgelt teada! :)
Eliise 

You Might Also Like

0 comments