Tootearvustus: GYADA looduslik kuivšampoon ja põnevusttekitav kangas juuksemask

juuni 29, 2020

Soojad ja suvised tervitused teile kõigile! Võiks ju mõelda, et soojad suveilmad on mind randa meelitanud, kuid päikese ja kuuma eest varju otsides olen tulnud hoopiski siia, et kirjutada teile Gyada järjekordsetest toodetest. Kui varasemalt on on Gyada toodesest minu iluhoolduses olnud nii näohooldustooted ja juuksehooldustooted, siis viimastega ka tänases postituses jätkame. 
Minu juustele on taas appi tõttanud Waku Organics veebipood, et tuua minu juuksehooldusesse looduslikkust ning orgaanilisust Gyada kuivšampooni ning sära andva ja elustava kangas juuksemaskiga. 

GYADA kuivšampoon pruunidele juustele kreeka pähklikoore ekstraktiga 50ml
Mis tootega on tegu? 
Kuivšampoon pruunikatele juustele Kreeka pähklikoore ekstraktiga.
Kuivšampoon on ideaalne kasutamaks juustepesu vahel, et hoida juuksed värskena ning lisada neisse volüümi. Formuleeritud riisi-, maisitärklise ja kaoliiniga, mis aitavad imada liigset rasu. Sisaldab rahustavate omadustega aaloed ja B5 vitamiini. Ideaalne pruunikatele juustele, sest sisaldab Kreeka pähklikoore ekstrakti ja mineraalseid pigmente, et vältida juustes valgete jääkide teket.

+ Gyada on oma loodussõbralikkusega juba ka varasemast silma hakanud ning seetõttu on ka kõnealune kuivšampoon pakendatud hoopiski pudelisse pulbri kujul, et vältida aerosoolpudelite kahjustavat mõju keskkonnale. Kuna minu varasemad kokkupuuted kuivšampoonidega on olnud üksnes aerosoolide kujul, siis lisab pulbrilise koostiga Gyada kuivšampoon minu katsetustesse hulga põnevust ja uuendulikkust.

+ Kas mäletate kui südamelähedaseks sai mulle Gyada kahustele juustele mõeldud šampoon oma koostise ja lõhna poolest (väike meeldetuletus: siin!)? Kahjuks on see šampoon juba ammu otsa saanud, kuid tuleb välja, et kuivšampoonil on just see sama, mõnus tsitruseline lõhn, nagu ka minu lemmikšampoonil - seega on tegemist ühe toreda taaskohtumisega ning samuti värskendava lõhnaga nn "järgmist pesukorda ootavatele" juustele.
+ Gyada kuivšampoonid on saadaval koguni 3 toonis, et blondides, punakates ja pruunides juustes kuivšampoon ebaloomuliku tooniga ei jääks. Minu tumedama juuksepõhja juures jäi pruunikas kuivšampoon väga loomulik ning sulandus kenasti ühtlaseks tervikuks jätmata valgeid/hallikaid laike.
+ Kuivšampoon on oma koostiselt väga nn "tolmjas" ja seetõttu on see ka juustele kergesti vastuvõetavam ning tõenäoliselt ka peanahale vähem koormav. Kuivšampoon lisab juustele värskust ja aitab hõlpsalt peita juuksejuurtesse kogunenud rasu, samuti annab toode ka juustele pisut kohevust ja siledust, mistõttu paistavad juuksed visuaalselt volüümikamad ning liikuvamad.
+/- Kuigi algselt olin ma päris kimpus toote efektiivse kasutamisega, siis mõningase aja pärast sai selgeks, et kõige kavalam on kuivšampooni pudistada juukseharjale ning seejärel toode juustesse kammida. Nii jääb lõpptulemus kõige ühtlasem ja loomulikum ning samuti on ka kasutatavad kogused minimaalsed. Küll aga on harja pealt kuivšampoon päris lenduv, seega võib seda ka riietele pudeneda ning kasutamisel tuleks olla ettevaatlik.

GYADA kuivšampoon pruunidele juustele kreeka pähklikoore ekstraktiga on saadaval http://wakuorganics.ee/ hinnaga 8,90€ 
Hindeks 9/10

GYADA sära andev ja elustav kangas juuksemask 60ml
Mis tootega on tegu? 
Tuhmidele juustele; kookose ja vägiheinaga.
Gyada kangas juuksemaskil on eriline soojust tekitav efekt, mis aitab aktiivsetel, hooldavatel koostisosadel imenduda juustesse. Sisaldab toitva ja taastava toimega kookos- ja avokaadoõli, koos vägiheina-, raudrohuekstrakti ja pantenooliga, mis annavad juustele sära ja pehmust.
+ Pakendis olev maski sisaldav kangast kotike on tõeliselt mahukas, mis tähendab ka seda, et sellesse on mahutatud päris tubli kogus juuksemaski, millest võiks tegelikkuses isegi jaguda koguni mitmeks kasutukorraks. Kuna mul on päris pikad ja paksud juuksed, siis pidin need maski peas hoidmise ajaks krunni keerama, kuid samas tekitas see ka minus muret, et kas sellisel juhul saavad juuksed täielikult tootega kaetud? 
Minu suureks üllatuseks olid juuksed peale kotikese eemaldamist lausa paksult hoolitseva maskiga kaetud ning sõrmitsesin enne pesemist seda veelgi juustesse ning ootasin 2-3 minutit lisaks.
+ Juba juukseid pestes oli tunda, kuidas mask minu juustele pehmust ja tekstuuri lisanud on. Juuksed olid juba pesemise ajal niiiii mõnusalt pehmed ja siledad ning otseloomulikult tekitas see minus elevust ka lõpptulemuse osas!
+ Muuhulgas on maskil ka päris mõnus lõhn, mis jääb peale maski loputamist ka õrnalt juustesse. Ma olen viimasel ajal kuidagi eriti tundlikuks muutunud tugevalt lõhnastatud juuksehooldustoodete suhtes, seega on selle toote puhul on tagasihoidlik lõhn minule suurimaks rõõmuks!
Enne | Pärast
+/- Kuigi pesemise ajal tundus, et mask teeb juustega tõelisi imesid, siis minu suure ootusärevuse tasutal jäi tulemus siiski keskpäraseks. Mask suudab juukseid niisutada, neid pehmendada ning anda neile ka paremat struktuuri ja kammitavust. Küll aga jäi minu jaoks nõrgaks maski peamine omadus, mis peaks pakkuma säravaid ja visuaalselt taastatud kiharaid. Nii nagu ka piltidelt on näha, siis suurt muutust mask minu juustesse tuua ei suutnud, küll aga on mõnevõrra märgata erinevusi nn "käega katsutavates" omadustes, mida ka eelpool mainisin.
- Nii nagu kirjutas ka Riin oma blogis, siis jäi ka minu jaoks see kotikesega mässamine liiga tülikaks ning 1. kasutuskorra põhjal sai selgeks, et piisab vaid liiga nõrgast kotikese kinnitamisest ning ebamugavused kasutuse jooksul on kiired tulema.
Ma küll pingutasin kinnituskleepsuga maski niii kõvasti kui see vähegi võimalik oli (kotike libiseb märgades juustes päris rõõmsalt ringi ning seetõttu pole tihedasti kinnitamine praktikas nii lihtne kui see esialgu teoorias tunduda võib), kuid tundub, et see polnud siiski piisav, sest:
1) ei hakanud mask peas soojenema, nagu oli kirjas tootekirjelduses
2) juustes olev vesi koos maskiseguga lihtsalt nirises mööda kaela alla....
Seega pidin nii vee "kinnipüüdmiseks" kui ka soojuse andmiseks maski peale panema käterätiku, mis neid probleeme päris edukalt lahendas, seega väike nipp neile, kes samuti kotikese kinnitamisega hätta jäävad.
Maskiga katsetamine oli põnev vaheldus igapäevastele juuksehooldustoodetele, kuid kuna kasuefekt jääb maskil pigem keskpäraseks ning maski hind 1 kasutuskorra kohta on võrdlemisi kõrge, siis jäävad ka minu emotsioonid sära andva kangas juuksemaski suhtes neutraalseks. Võib-olla jäi säraefekt saavutamata ka seetõttu, et mask ei saanud piisavalt hästi kinnitatud ning soojusefekti ei tekkinud?

GYADA kangas juuksemaskid on saadaval toetava hooldusena 6 erinevale juukseprobleemile, kõik variandid on leitavad: http://wakuorganics.ee/juustehooldustooted/kategooria/maskid-kooriad.html


GYADA sära andev ja elustav kangas juuksemask on saadaval
http://wakuorganics.ee/ hinnaga 8,90€. 

Hindeks 5/10

Ma loodan, et Sul oli mõnus lugemine sellesse õhtusesse vihmasabinasse! 
Aitäh Waku Organics'ile, et minu lugejateni taas Gyada tooteid tuua aitasite :) 

You Might Also Like

0 comments