Kõik, mida Sa võib-olla veel ei teadnud, aga võiksid teada Beautyblenderist

august 23, 2020

Kui olin alustamas tänast päeva ning ühtlasi ka tegemas oma nn "igapäevast meiki", siis mõtlesin, et kas ma olen teile üldse rääkinud kunagi sõnakesegi Beautyblenderist siin blogis? Täpsemalt uurides selgus, et tegelikkuses mitte. Ja oleks vaid asi Beautyblenderi meigisvammis...kas teadsite, Beautyblender ei ole enam ainuüksi tilgakujuline meigisvamm, vaid ka kõike muudki - puhastusvahend, viimistulussprei jumestuskreem ja paljugi veel, mis on seotud kosmeetika- ja ilumaailmaga!

1. Ettevalmistus
Otseloomulikult alustame seda postitust Beautyblenderi nimekaima ja tuntuima tootega, milleks on tilgakujuline meigisvamm. Tegemist on minu silmis p a r i m a aplikaatoriga, mis on mõeldud jumestuskreemi ja teiste kreemjate meigitoodete pealekandmiseks. 
Beautyblenderi maksimaalne töövõimekus peitub selles, et kui svamm märjaks teha, täituvad svammi poorsed osad veega ning takistavad seeläbi jumestuskreemi imendumist meigivammi sisse - seda ikka selleks, et näoahale jõuaks maksimaalne kogus jumestuskreemi ning kulud oleksid minimaalsed. Leidsin ühe päris põneva "läbilõike" Beautyblenderi Instagramist, veenduge ise:
https://www.instagram.com/p/CDTO2y5Abk8/  [mul oli ausalt seda natuke valus vaadata hiihihih :') ]
Minu meigirutiinis on Beautyblender igapäevaselt olnud juba ~3-4 aastat ning isegi kui mul on vahepeal tekkinud kiusatus katsetada jumestuskreemi pintslitega, siis mõne aja pärast olen avastanud ennast ikkagi uuesti Beautyblenderi seltsis. Kasutusmugavus ja ühtlane tulemus on selle toote võtmesõnadeks, mis teevad sellest tootest "pintsli- ja svammimaailmas" absoluutse tipu! 
Muuhulgas olen märganud ka seda, et kui võrrelda jumestuskreemi pintsli või Beautyblenderiga pealekantud toote püsivust, siis teeb viimane aga pintslitele silmad ette! Küllap peitub saladus tupsutavates liigutustes, mis "patsutavad" toodet paremini nahale ning seetõttu kinnitub jumestus ka paremini näole.  
Mitte ühegi pintsliga ei ole jumestuskreemi pealekandmine niivõrd kiire, ühtlane ja loomulik, kui seda on Beautyblenderiga. Ergonoomiline koonusjas ots võimaldab ligi pääseda ka kumerustesse ja kitsamatesse näopiirkondadesse (nt silma sisenurgad). 
Mina olen oma jumestuses nii kreemjad põsepunad kui ka kontuurtooted peale kandnud vaid originaalsuuruses Beautyblenderiga, kuid tegelikkuses on saadaval veel ka 2 pisemat suurust eriti täpse lõpptulemuse saavutamiseks. 
NB! Beautyblenderi eluea pikendamiseks tuleks seda peale igat kasutuskorda seebiga pesta, täpsemalt saad lugeda postituse lõpust, liigume edasi aga... jumestuskreemini! 
2. Jumestuskreem
Jah, see on tõesti nii, Beautyblenderil on juba mõnda aega poelettidel müügil olnud Beautyblender Bounce nime kandev jumestuskreem, mille lai toonivalik ja praktiline disain suudavad üllatada tõenäoliselt ka kõige kogenenumaid meigihuvilisi. 
Nagu juba ka tootefotodelt paistab on Bounce jumestuskreemi disainis kasutatud Beautyblenderi kuju meenutavat disainielementi ning põhjus on imelihtne - kui jumestuskreemi pakendist välja pumbata valgub see tilgakujulisele alusele, millelt on imelihtne Beautyblenderiga toodet võtta ning näole kanda, vajadusel saab sellel alusel ka mitut erinevat tooni kokku segada. 
Mis mind veel Bounce jumestuskreemi puhul imestas, oli toonivalik ja toonikaart - valikus on tervelt nelikümmend erinevat tooni! 40! Saime minule toonikaardi järgi lausa suurepäraselt sobiva tooni leida, mis ühtlustub hästi minu nahatooniga ning jätab loomuliku lõpptulemuse.
Koostise poolest on Bounce aga kuivemapoolsev ja siduvam ning sellest tingituna jääb ka lõpptulemus sametiselt matt. Kuigi ma tean, et paljud armastavad jumestuskreemides matistavat omadust siis minu nahale on see jällegi nii ja naa. Suvel liigutub minu näonahk pigem normaalse nahatüübi alla ning seetõttu pole matistavate ja kuivemate toodete kasutamisega probleeme. Kuid talvisel perioodil kipub minu näonahk olema kuiv ning seetõttu peaksin talvel tasakaalustama toote kuivemat koostist niisutavama aluskreemiga (seda soovitab ka Beautyblender kusjuures ise).   
Muuhulgas on Bounce jumestuskreemil keskmine katvus, mille tõttu laseb jumestuskreem nahal hästi hingata jäädes nahal naturaalne, kuid samas on oma katvuselt piisav just igapäevaseks kasutamiseks, et luua loomulik, kuid seejuures hästi püsiv lõpptulemus. 
3. Kinnitussprei
Minu jaoks oli Beautyblenderi kahefaasiline Re-Dew viimistlussprei turule tulles täielik sensatsioon ning seetõttu on tegemist juba 2. pudeliga seda toodet minu meigiriiulil/käekotis. Jah, käekotis, kohe räägin miks! 
Tegemist on õhkõrnasid piiskasid pihustava viimistlusspreiga, mida näole pihustades tekib tunne, nagu langeks kerge imetolm näole. Lisaks mõnusale ja erilisele kasutuskogemusele suudab Re-Dew viimistlussprei tõepoolest ka meigi püsivust pikendada ning samas tõsta ka puuderjate meigitoodete (põsepunad, highlighterid,lauvärvid) püsivust. 
Vajadusel saab pikemal päeval kinnitusspreid kasutada ka meigi ja näonaha värskendamiseks, sest sprei suudab meigile anda tagasi selle loomulikku kuma ning tekitada ka nahale värskendava tunde, seetõttu on kasulik pikemateks päevadeks sprei endaga ka kotti kaasa pista. 
Kusjuures Beautyblender soovitab Re-Dew spreid hoida ka külmkapis, et saad eriti värskendav efekt (mulle see küll väga meelt mööda ei olnud, kuid huvitav katsetamine siiski!).  
Räägin ka pisut detailsemalt: 
Re-Dew sprei pole minu meigirutiinis kasutusel küll igapäevaselt, kuid pidulikumate õhtumeikide puhul on tegemist täieliku favoriidiga, mis lausa peab käeulatuses olema! 
Esimene kiht Re-Dew spreid õhtumeigi ettevalmistamisel langeb näole tavaliselt pärast praimeri kasutamist. Kuna viimistlussprei koostises on niisutavad komponendid ja ka probiootikumid, siis hoolitsevad need naha niiskustaseme ja heaolu eest enne seda, kui jumestuskreem saab oma katva rolli üle võta. 
Teie etapp, mil Re-Dew sprei on lausa asendamatu, on silmameigi tegemisel, täpsemalt glittertoonide pealekandmisel. Teate ju küll, et säravate toonide koostis ei pruugi alati olla piisavalt "pakitud", et jätta intensiivset tulemust. Selleks, et seda vältida, pihustan meigipintslile veidike Re-Dew spreid ning seejärel võtan soovitud tooni pintslile. Seesugune pintsli niisutamine parandab oluliselt glitter-toonide pigmenti ja püsivust ning aitab vältida ka liigset pudenemist. 
4. Puhastamine
Beautyblenderi puhastamine on teema, mis on ka minul teatud momentidel isegi pisikesi vaidlusi seltskonda toonud. Minu jaoks on absoluutselt mõistmatu, kuidas saavad naised kasutada Beautyblenderi puhastamiseks Fairy't.... Ja seda hiljem enda näole kanda?! Päriselt?
Äärmisel vajadusel olen oma Beautyblenderit puhastanud näopuhastusgeeliga, kui olen tõesti puhastava seebi näiteks koju unustanud, aga siiski ei suuda ükski "käepärane vahend" puhastada Beautyblenderit nii hästi, kui selleks on Solid seebid. Küll aga võite mulle Solid seepide osas ka vastu vaielda, sest ma pole ikka veel jõudnud proovida Beautyblenderi teisi, vedelal kujul puhastusvahendeid.... 
Aga millal seebiga pesta, kas vahetult enne kasutamist või vahetult peale kasutamist? 
Beautyblenderi eluiga on minu kogemuste põhjal jäänud kõige pikemaks siis, kui Beautyblenderit Solid seebiga puhastada vahetult pärast kasutamist. Nii väldid tootejääkide kuivamist meigisvammi sisse ning samuti näeb ka Sinu Beautyblender alati enne kasutamist mõnusalt roosa ja puhas välja! 
Kuigi ma rääkisin, et nii mõnigi kord võib juhtuda, et õige puhastusvahend ununeb koju või puudub koguni ligipääs veele, siis ka sellele on Beautyblender mõelnud! Tutvustan teile veel ka Beautyblenderi Instaclean puhastusspreid, mis on mõeldud just sellisteks olukordadeks! 
Spreipuhasti on lausa unikaalne toode nendel juhtudel, mil puudub ligipääs veele, sest tegemist on tootega, mida võib otse Beautyblenderile pihustada. Kergelt õlise koostisega Instaclean puhastusvahend vabastab jumestuskreemi jäägid Beautyblenderist ning need saab kas rätiku või kätekuivatuspaberi sisse tupsutada ning voila! Beautyblender näeb välja nagu uus. 
Ma olen oma Beautyblenderi suhtes alati suhteliselt pedantlik ning kui näen, et Solid puhastusseep ei suuda svammi täielikult puhtaks saada, siis kasutan spreid just selleks, et eemaldada viimsedki jäägid Beautyblenderist. 
Sarnaselt saab toimida ka meigipintslitega, mis vajavad veidike võimsamat puhastusvahendit tugevamate pigmentide eemaldamiseks. Instaclean sprei on pintslikarvade vastu õrn ning õlibaasil koostis jätab pintslid pärast puhastamist mõnusalt pehmeks. 
Ma siiralt loodan, et saite tänasest postitusest ka midagi uut ja põnevat avastada! 
Aitäh Marsaana tiimile, kes on mind Beautyblenderi uudistoodetega alati suutnud kursis hoida! 

You Might Also Like

0 comments