Tootearvustus: Paese tooted püsivaks ja veatuks meigipõhjaks Meigiweb.ee e-poest

jaanuar 26, 2021

Uued tuuled on jaanurisse toonud minu jaoks nii palju põnevat, alustades uutest ilutoodetest, uuest töökohast ning kuni kihluseni välja! Ma ei suuda siiani uskuda, kui palju võib juhtuda ja muutuda vaid mõne nädala jooksul, kuid tänu sellele kõigele saan teieni tuua nii palju põnevaid postitusi ja tootearvustusi, millest esimese juurde kohe-kohe jõuangi!

Meigiweb.ee on uhiuus meigitoodetele kontsentreeritud e-pood, mis on turule toonud mitmeid välismaal armastatud, kuid meie turu jaoks uusi ja kvaliteetseid meigibrände nagu näiteks Paese, Moira Cosmetics, Beauty Creations, See Beauty jt. 
Minu jaoks on mõned nimed tuttavad Youtube meigivideodest, mida ma väga vaadata armastan, kuid täna tutvume koos Paese toodetega, mis on minu jaoks täiesti uus bränd ning avastamisrõõmu pakuvad ainuüksi juba Paese toodete pakendid. Nimelt on need väga nutikalt ja praktiliselt justkui toodete infovoldikuteks murtud: 
Selles postituses toon sinuni Paese meigipõhjaga seotud tooted ning ühtlasi proovisin jäädvustada ka kõikide toodete poolt pakutava lõpptulemuse. Ometi aga ületasid minu ootused reaalsuse, sest minu telefon ei suuda pooltki teha selliseid pilte meigitoodetest näol, kui suutis minu varasem tubli minikaamera, kuid paremaks tulemuse nägemiseks kliki enne-pärast fotodele, et saaksid neid näha suuremalt ekraanilt! 
Paese toodetes on nii palju avastamisrõõmu olnud ning loodan, et see postitus pakub seda sulle samuti! Kõikide toodete juures on ka vastavad lingid toodetele, et saaksid toodete kohta huvi korral ka veebipoest lisaks lugeda, sest Meigiweb e-poes on kaupadel tõeliselt detailsed tootekirjeldused! Lisaks sellele saad linkidelt uurida olemasolevate toonide kohta ning huvi korral liituda ka meililistiga, mis annab -10% sooduse esimeselt ostult. Mõnusat lugemist! 

Paese Hydrobase Under Make-Up primer 30ml
Mis tootega on tegu? 
See niisutav kaks-ühes-aluskreem ühendab endas nahahoolduse ja meigi. Tänu kergele tekstuurile imendub toode kiirelt ning jumestuskreemi pealekandmine on lihtne. Toode täidab väiksed kortsukesed ja tagab meigi kauapüsivuse. Sobib kõigile nahatüüpidele.

Kuna minu näonahk on enamasti normaalsele nahatüübile kalduv, siis talvisel ajal tuleb nii mõnigi kord ette ka neid päevi, mil tuleb silmitsi seista nahakuivusega. Sel põhjusel on eranditult niisutavad meigitooted minu näohoolduses must have ning meigitoodete valimisel eelistan just veebaasil tooteid. Seega on hydorbase primer täiuslik kaaslane olemaks osaks minu meigirutiinist ajal, mil minu nahk vajab väga lisaniisutust.
Hydrobase primer on niisutavale päevakreemile sarnase tekstuuriga ning seetõttu kulub seda tõeliselt vähe - väike näpuotsatäis nagu ka pildil - ning samuti on toodet väga mugav nahale kas meigipintsli või sõrmeotstega kanda. Mina eelistan selleks oma Real Techniques Complexion Blender Brush pintslit, mille abil saan primerit kanda ühtlase, kuid õhukese kihina. 
Primerile on omane kiire imendumine ning pärast imendumist on näonahk ühtlustatud, mõnusalt siidpehme, niisutatud ja täielikult valmis järgnevateks sammudeks sulandudes samuti väga hästi ka kõikide järgnevate meigipõhja juurde kuuluvate toodetega. Lisaks sellele on primeril ka meeldivalt värskendav ja äratav lõhn!
Mis mind aga primeri puhul veidikene mureliks teeb on see, et kuigi tegemist peaks olema allergiavaba tootega, siis nii mõnelgi kasutuskorral on esinenud nahal kerget, kuid kiirelt mööduvat kuuma- ja õhetustunnet. Tavaliselt kutsub seda minu näonaha puhul esile hüaluroonhape ning seetõttu väldin teadlikult hüaluroonhapet sisaldavaid tooteid, kuid selle primeri koostisest hüaluroonhapet mul leida ei õnnestunud seega tekitab minus õige pisut muret, et mis võiks olla see komponent, mis minu nahal seesuguse tagasihoidliku reaktsiooni esile kutsub...

Paese Hydrobase Under Make-Up primer on saadaval https://meigiweb.ee/ veebipoes hinnaga 20.00€ (uudiskirjaga liitudes -10% soodamalt!).
Hindeks 8/10


Paese Natural Finish Longwear Foundation jumestuskreem 35ml - toon Sand Beige 2.5
Mis tootega on tegu? 
Toode tagab täieliku katvuse ja loomuliku efekti. Praegu pole teada, et turul oleks ühtegi nii atraktiivsete omadustega jumestuskreemi, sealhulgas ka sellist, mis vähendaks naha punetust ja niisutaks samal ajal.

See jumestuskreem on olnud Paese toodete puhul suurimaks üllatuseks, kas olete selleks valmis?! 
Kui ma olin esimese pumbatäie jumestuskreemi pudelist välja pumbanud, siis tekitas minus selle paksus veidike kõhklusi - tegemist on ju igapäevaseks kasutamiseks mõeldud jumestuskreemiga, aga ometigi on see üsnagi viskoosse ja täidlase koostisega. KUID...! Pärast esimest kasutuskorda olin veendunud, et see on jumestuskreem, mida olen nii pikalt otsinud! 
Ma olen viimased pool aastat püüdnud leida endale uut ja sobivat jumestuskreemi, sest miskipärast ei ole mul enam kuigi head klappi minu varasemate lemmikutega. Raske on leida seost, millest see võib olla tingitud - kas sellest, et ma olen muutunud nõudlikumaks või hoopiski asjaolust, et minu naha tüüp on pisut muutunud ja küpsemaks saanud.
Esmapilgul liigselt paksu koostisega tundunud jumestuskreem on nüüd aga see, mida just suurepärase püsivuse ja kergustunde tõttu igal hommikul kasutan. Petlik koostis on tegelikkuses näonahal väga hästi hajuv, kuid see eest väga kattev, mistõttu saab jumestuskreemi ühtlaselt õhukese kihina laiali hajutada. Kreemi pealekandmiseks sobib nii jumestuskreemi pintsel kui ka meigišvamm, kuid selle kreemi puhul eelistan just pintsliga pealekantud lõpptulemust (tihti olen kokku puutunud jumestuskreemidega, mis jäävad pintsliga pealekandes triibulised, kuid Natural Finish jumestuskreem jääb vastupidiselt ühtlane ja üliloomulik). 
Kuna juba õhuke kiht pakub väga head katvust, siis saab näonahk tänu sellele omadusele väga hästi hingata ning jumestuskreem ei koorma liigselt nahka. Samuti suudab jumestuskreem kasutamise vältel näonahka niisutada ja toita lisades primeri järel veelgi pehmust ja elastsust minu näonahale. 
Enne | Pärast
Kuigi toode lubab jääda mati lõpptulemusega, siis tegelikkuses jääb see nii kumava kui ka mati tulemuse vahepeale, jättes võimalikult neutraalse ja loomuliku kauapüsiva meigipõhja.

Paese Natural Finish Longwear Foundation jumestuskreem 35ml on saadaval 8 erinevas toonis https://meigiweb.ee/ veebipoes hinnaga 27.00€ (uudiskirjaga liitudes -10% soodamalt!).
Hindeks 10/10


Paese Brightening Concealer peitekreem*/peitepulk 8,5ml - toon Natural Beige
*Kuna toode on pakendatud tuubi, siis tundub minu jaoks loogilisem kutsuda seda peitekreemiks, kuid eks suures plaanis peitekreem/peitepulk on oma tööpõhimõttelt ikka kaks samasugust toodet, kuid lihtsalt erinevalt pakendatuna :) 
Mis tootega on tegu? 
Peitepulk hajutab nahal valgust, muudab selle kirkamaks ning kaotab kortsud, ebatäiused ja väsimusmärgid. Nahk tundub nooruslikult värske ja särav. Sisaldab rikkalikult aktiivseid koostisosi.

Kuna jumestuskreem oli minu jaoks nii suure üllatuse valmistanud, siis olid minu ootused üsna kõrgeks aetud ka peitekreemi suhtes. Peitekreemi toon Natural Beige on ideaalne kasutamiseks koos Sand Beige toonis jumestuskreemiga, sest on viimasest umbes toonikese võrra heledam, mistõttu suudab peitekreem oma pigmendi poolest luua kontrasti soovitud piirkondades (otsaesine, silmaalused, lõug jne).
Peenikese otsaga tuubist on peitekreemi mugav kanda otsa soovitud piirkonda või ka otse pintsliotsale või meigišvammile. Ka selle toote puhul olen kasutanud pealekandmiseks pintslit, kuna viimasega jääb tulemus mõnevõrra katvam ja täpsem, kuid samas olen jumestuskreemi ja peitekreemi kokkupuutepunktid hajusama tulemuse saamiseks üle tupsutanud ka meigišvammiga.
Peitekreemi koostis on tunduvalt kergem ja voolavam jumestuskreemist ning ka väga õigustatult, sest liiga paksu koostisega peitekreemid kipuvad sageli mikrokortsukestesse kogunema või võivad koguni väga pudeja lõpptulemuse jätta. 
Enne | Pärast peitekreemi kasutamist (silmaalused, lõug, nina, vistrikud)
Küll aga olen peitekreemi kasutamisel tundnud, et vajaksin lisafikseerimist puudriga, sest tunnen, et peitekreem jääb nahal kohati liiga õhuliseks ning seetõttu  vajaks justkui lisafikseerimist, et vähendada toote nn "liikuvust" meigipõhjal ja tagada paremat katvust. Eriti olen seda tundnud just silmaalustes, mis on mul üsnagi tumedavõitu ja samuti vistrike puhul, kui läheb tarvis märksa tugevamat katvust.
Kuid mulle meeldib peitekreemi poolt tekitatav naturaalne loomulikult kumav lõpptulemus sarnaselt jumestuskreemile. Tulemus lisab näole nii palju värskust (eriti just unistel hommikutel), seega on mul üsnagi kahju seda kaunist tulemust fikseeriva puudriga kinni tupsutada, kuid parema katvuse ja püsivuse nimel on see siiski vajalik olnud. 

Paese Brightening Concealer peitekreem*/peitepulk 8,5ml on saadaval 3 erinevas toonis https://meigiweb.ee/ veebipoes hinnaga 14,90€ (uudiskirjaga liitudes -10% soodamalt!).
Hindeks 6/10


Paese Contour Duo 4,5g kontuurimispalett
Mis tootega on tegu? 
Oleme valinud võimalikult paljude nahatoonidega sobivad puudri ja päikesepuudri toonid. Mõlemad sobivad igasuguse naha ilu esile tooma. Heledam värv lisab kerget kuma ja toob esile näo kauneimad kohad, tumedam värv aga salendab nägu. Tänu uuenduslikule tagasisüstemeetodile oleme loonud eriti sametised koostised, mis sulanduvad nahka ja tagavad äärmiselt loomuliku ja õrna tulemuse.

Oleme postitusega jõudnud minu lemmikuima osani meigipõhja juures - kontuurimine! Kuigi mõningaid aastaid tagasi oli kontuurimine lausa meeletult populaarne, siis mina olen sellest trendist siiski tänaseni väga tugevalt kinni hoidnud ning armastan katetusi kontuurimistehnikate, -toodete ja pintslitega. Mul on hea meel tutvustada teile Paese kontuurimispaletti, mis koosneb kahest toonist ning on pakendatud praktilisse peegliga pakendisse. 
Jätkuks peitekreemile alustan tutvustamist heledamast toonist, mida olengi väga edukalt kasutanud silmade all peitekreemi fikseerimiseks. Samas on see toon piisavalt kreemikas ning kontrastne, et sobib kasutamiseks ka tumedama tooniga kontuuritud piirkondade vahetus läheduses, et tuua veelgi paremini välja tumedamaks kontuuritud alasid. Heledam puuder sobib kasutamiseks ka suurema kabuki pintsliga üle näo, et vajadusel jumestuskreemi matistada või kogu meigipõhja paremini fikseerida. 
Ohh, ja nüüd jõuame selle kakaose tumedama tooni juurde! Tuleb tunnistada, et mul oli algul raskusi, et saavutada efektiiset koostööd selle tooniga. See meeldis mulle juba algusest peale nii väga ja kuna see on tooni poolest mõnusa külma alatooniga pruunikas, siis sellistele toonidele on alati minu südames ja meigikotis koht olemas! 
Enne | Pärast kontuurimist (kerge/igapäevane kontuur)
Kuna toote koostis oli just esimestel kasutuskordadel väga pudenev, siis ma ei suutnud koheselt ära tabada tootekogust, mis võiks olla piisav, et saavutada sellist efekti nagu oleksin soovinud. Kõige tõhusamaks osutus aga see, kui üleliigne kogus vastu paleti äärt pintslilt maha koputada. 
Iga järgneva kasutuskorraga on paleti pudenemine vähenenud, kuid siiski tuleb seda mõningal määral ette ning eriti heledamate riiete puhul tuleb koputamise ja täpse kasutusega eriti hoolas olla. 
Kui tulla aga kontuurimispaleti mõlema tooni ühiste joonte juurde, siis meeldib mulle mõlema tooni pigmenteeritus, matt ning hea püsivusega sametine lõpptulemus. 
Kuna selle paleti toonid on aga kergemini lenduvad just pealmistes kihtides, siis võiks eelistada esialgsel kasutamisel diameetrilt väiksemaid ja täpsemaid kontuurimispintsleid.



Paese Contour Duo 4,5g kontuurimispalett on saadaval  https://meigiweb.ee/ veebipoes hinnaga 12,90€ (uudiskirjaga liitudes -10% soodamalt!).
Hindeks 8/10

Paese Wonder Glow Liquid Highlighter särakreem 20ml - toon Body
Selle särava kaunitari jätsin päris rahuliku südamega postituse lõppu, et lõpetada seda kirjutist ekstra säravate nootidega, kuigi enamasti on just see toode üks esimesi, mis minu igapäevast meigirutiini alustab. Tegemist on vedelal kujul highlighteriga, mis on väga multifunktsionaalselt kasutatav ning suure tootekoguse ja kõrge kontsentreerituse tõttu kasutatav ka mujal kehapiirkondades särava kuma loomiseks. See on uskumatult vahva kui palju rohkem võimalusi pakub vedelal kujul särakreem võrreldes pressitud särapuudritega - kui sa pole särakreemide võlu veel avastanud, siis tasub kindlasti katsetada!
Särakreem on pakendatud mugavasse pumbaga pudelisse ning nagu ma juba ka mainisin, siis on tegemist tõeliselt kontsentreeritud ja tõelise säraga rikastatud tootega, mille tõttu on kasutatavad tootekogused tõeliselt väikesed! 
Highlighteri koostisesse on kombineeritud nii külmemat sära toovaid heledaid särakomponente kui ka suviselt päevitunud kuma pakkuvaid kuldseid alatoone, seega leian, et toon Body on sobiv lausa aastaringselt kasutamiseks ning absoluutselt igal erineval kujul ja piirkonnas - lase vaid oma loovusel tegutseda!
Toote intensiivsest särast olen saanud teile juba rääkida, kuid igapäevaseks kasutamiseks olen eelistanud särakreemi kandmist jumestuskreemi alla, et valmistada ette loomuliku ja tagasihoidlikuma kumaga meigipõhi. Sellisel juhul jäävad säravad osakesed kaunilt jumestuskreemi alt kumama ning otseloomulikult puudrikujul highlighteri kasutamine ei ole lõppviimistluses enam tarvilik. 
Samuti saab särakreemi kombineerida ka meigivabadel päevadel lemmiku näokreemiga - üks väike tilgake näokreemi või -seerumi sisse segatuna aitab luua kauni kumaga ja õrnalt päevitunud efektiga loomulikku lõpptulemust just nendeks päevadeks, mil otsustad meigikotile ja näonahale puhkust anda.
Ning kui tunned, et ees on ootamas pidulikum õhtupoolik, siis sobib toode väga hästi ka jumestuskreemi peale kandmiseks, et anda nahale ekstra säravat tulemust! Küll aga olen nendel juhtudel särakreemi kinnitanud läbipaistva puudri või viimistlusspreiga, et tulemus jääks kauakestvam ja fikseeritum. 
Enne | Pärast särakreemi kasutamist (jumestuskreemi peale), reaalselt efekt kumavam kui fotol
Kehal olen särakreemi kasutanud endim dekolteel ja rangluul, et tuua nendesse piirkondadesse mõnevõrra päikeselisemat jume ja kaunist kuma, kuid usun, et eriti hea efekti annab toode just suvel õrnalt päevitunud säärtel või käsivarter segatuna lemmiku kehakreemi sisse! 

Paese Wonder Glow Liquid Highlighter särakreem 20ml on saadaval 3 erinevas toonis https://meigiweb.ee/ veebipooes hinnaga 20.00€ (uudiskirjaga liitudes -10% soodamalt!).
Hindeks 10/10

Selline saigi tänane postitus ning eriline tänu Meigiweb e-poele, kes aitas minuni need põnevad tooted tuua, millest teile selline pikk postitus valmis sai. Ühtlasi on teid ees ootamas veel üks värvikam postitus Paese ja Moira toodetest, mis samuti on pärit Meigiweb.ee e-poest! :)

Kaunist nädala jätku!
Eliise

You Might Also Like

0 comments