Tootearvustus: minu suvejume ei pea enam ootama rannailmasid, sest mind aitab Vita Liberata

juuli 23, 2020

Kuna rannailmad on mõneks ajaks puhkusele läinud, siis on just praegune veidike jahedam ja pilvisem periood suurepäraseks ajaks, mil rääkida Vita Liberata isepruunistavatest toodetest, mis aitavad nii päikeselist jume saavutada kui ka seda säilitada. Ühtlasi on Vita Liberata isepruunistavad päevitustooted saanud järjest suureks osaks Eestimaa kaunitaride ilurutiinist, seega on aeg nendele põhjalikum pilk heita!
Olugugi, et ma pole kordagi kahelnud toodete tulemuslikkuses (kasvõi näiteks nende Instagrami enne-pärast piltide põhjal!) siis oli minus nii suur põnevus ja elevus, kui saadetis Vita Liberata toodetega minuni jõudis. Kuid megalt äge oli näha seda, kuidas ka minu Instagram Storyde kaudu tooted teid kõnetasid!

Olen selles suures ühises õhinas kokku pannud ühe postituse, mis loodetavasti aitab teil samuti toodetega lähemalt tuttavaks saada ning leida uued lemmikud suvesse ning miks mitte ka sügisesse talve ja kevadesse! Kehvemate rannailmade vahel on jume säilitamine Vita Liberata toodetega tehtud niivõrd lihtsaks ja loomulikuks - räägin sulle kohe lähemalt!

Vita Liberata  Beauty Blur™ Skin Tone Optimiser - toon Latte Light
Mis tootega on tegu? 
Beauty Blur on niisutav HD praimer ja naha viimistleja üheaegselt. See on täiustatud Advocanic™ tehnoloogiaga ja rikastatud ökoloogiliste koostisainetega, et pakkuda ülimat naha hooldust. Õrn ja läbikumav toon korrigeerib ja lisab loomulikku sära parima nahatooni saavutamiseks.

+ Kolmes toonivalikus isepruunistavatest praimeritest ostutus minu valikuks toon Latte Light eelkõige seetõttu, et tegemist on heleda tooniga, mis sobib kasutamiseks nii heledale kui ka keskmise jumekusega näonahale. Kui kevade lõpus Beauty Blur toodet kasutama hakkasin, siis oli minu nahk veel piisavalt hele, et toode saaks lisada näole ka paari tooni võrra jumet juurde. Praegusel, kergelt päevitunud nahal, lisab Beauty Blur aga päevitusele ühtlasemat ja värskemat pigmenti, olles tooni poolest sarnane minu päevitusega.
+ Nagu ütleb ka tootekirjeldus, siis on tõepoolest tegu kohest jume parandavat efekti pakkuva näohooldustootega. Beauty Blur nahatooni ühtlustav praimer on pigmenteeritud, mistõttu sobib toode kasutamiseks nii eraldiseisva meigitoote kui ka meigialuskreemina/praimerina. Tänu pigmenteeritud koostisele on ühtlane pealekandmine lihtsam ning lõpptulemus jääb samuti loomulikum (st puuduvad hilisemad randid/laigulisus, sest tootes olev pigment aitab hästi aru saada, kuhu toodet täpselt kantud sai).
Näiteks sellel pildil on minu arvates näha kõik Beauty Blur'i võlud - särav ja mõnus kuma, kergelt päevitunud ja värske jume ning ühtlustatud nahatoon. Kõik mida üheks suviseks kumavaks meigiks vaja on leiab nüüd ühest tootest! :) 

+ Lisaks jume parandamisele on Beauty Blur praimerisse lisatud ka säravaid komponente, mis näonahale tõeliselt värskendava ja vitaalse kuma annavad! Päevadel, mil soovin tugevamat katvust, kuid tahan endiselt säilitada seda mõnusat HD kuma, siis olen Beauty Blur'i kasutanud praimerina jumestuskreemi all.
- Ainsa omadusena saan Beauty Blur praimerile ette heita tema küllaltki kuiva koostist. Kuna mul on aeg-ajalt kuiva poole kalduv nahk, siis oleks nii hea kui praimeris oleks ka veidike rohkem niisutavaid omadusi, et saaksin toodet kasutada kas niisutava ja jumet andva päevakreemi/praimerina. Hetkel olen selle omaduse kompenseerimiseks ~20 minutit enne Beauty Blur'i pealekandmist nahka mõne teise kergema päevakreemiga eelnevalt niisutanud või seganud kokku niisutavat kreemi ja Beauty Blur'i et neid samaaegselt nahale kanda.

Vita Liberata  Beauty Blur™ Skin Tone Optimiser on saadaval 3 erinevas toonis Vita Liberata toodete edasimüüjatelt: http://www.vitaliberata.fi/et/kontakt/ soovitusliku hinnaga 35,90 eur.
Hindeks 9/10

Vita Liberata Fabulous Self Tanning mist isepruunistav sprei 200ml
Mis tootega on tegu? 
Hoidke oma kuldset päevitust aastaringselt. Kerge, kuid samas võimas ning tugeva toimega niisutav isepruunistusvesi pakub rikkalikku ja loomulikku päevitustulemust, mis kujuneb 4-8 tunni jooksul. Ökoloogiline aloe vera, lagritsajuur ja valge tee ekstrakt rahustavad nahka ja värskendavad jumet, hüaluroon aga pinguldab ja elustab nahka. Kandke igapäevaselt näole ja kehale, et intensiivistada oma päevitust just nii palju, kui ise soovite.
+ Täiesti lõhnatu ning läbipaistev spreikujul isepruunistav toode pakkus mulle oma neutraalsete omaduste poolest suurt üllatust! Tavaliselt on isepruunistavatel toodetel olemas teatud pigment, mis tõsi küll, teatud määral lihtsustab pealekandmist (nagu ka Beauty Blur'i puhul), kuid samas on minu kogemused pigmenteeritud pruunistajatega sageli lõppenud ka (voodi)riiete pruunistamisega...  Seega selle toote puhul pakkus värvitu koostis mulle pigem rõõmu kui kurbust, sest Fabulous sarja kasutades jäävad nii riided kui ka pesu määrimata.
+ Kuna toode on värvitu, siis vajab see ka teatud hoolsust pealekandmisel ning k i n d l a s t i tuleks seda teha kindaga. Eksperimenteerimise huvides proovisin muidugi ka pealekandmist ilma kindata ning tulemus jäi ikka üsnagi laiguline ja ebaühtlane  - seega ärge seda ise järele proovige! Kindale on väga mõnus spreid peale pihustada ning seejärel toodet nahale ringjate liigutustega kanda. Samuti jääb tulemus sel juhul ühtlane ja loomulik ning pealekandmine on niiii palju kordi lihtsam!
+ Selle isepruunistaja suurepäraseks omaduseks on kiire kuivamine. Fabulous mist imendub naha sisse juba paarikümne sekundiga ning seejuures saab intensiivsema tulemuse saavutamiseks pruunistajat ka koheselt uue kihina peale kanda. Minu praeguste kogemuste põhjal on tänu kiirele imedumisele tegemist kõige suuremate kasutusmugavustega isepruunistava tootega. Kiire pealekandmine, kiire imendumine, kiire tulemus - sobib ideaalselt kokku kiire elutempoga!

+ Olen oma katsetuste käigus proovinud nii ühe kui ka mitme kihina pealekandmist ning kuna ma isiklikult eelistan tagasihoidlikumat ja ka loomulikumat jumet, siis olen jäänud ühe kihi juurde. Pärast ühe kihi kandmist ilmub päevitus nahale mõningate tundide jooksul ning jääb mõnusalt värske ja suvine, kuid samas mahe ja loomulik. Kui olen soovinud tulemust hoida, siis olen protseduuri korranud umbes 4 päeva möödudes. Kuna tootel on kiire imenduvus, siis võib intensiivsema tulemuse saamiseks esimesele kihile peale kanda ka kohe teise kihi, millega jääb lõpptulemus tumedam ning avaldub ka minu kasutuskogemuse põhjal kiiremini.
Naturaalne nahatoon | 1 kiht Fabulous mist'iga | 2 kihti kantuna kahel järjestikkusel päeval

- Kahe järjestikkuse kihi pealekandmisel muutusid minu randmed ja jalalabad aga väga kiiresti oranžiks ning reetsid seeläbi ka minu pruunistamise. Kui soovid saada intensiivsemat tulemust, siis soovitan 2 kihti peale kanda kahel erineval päeval, et pealekandmiste vahele jääks ka 1 dušš, mis peseks maha liigse tootekoguse (tulemus nähtav viimasel pildil).
- Kui nahk on heledam, siis võib esimestel kasutuskordadel* siiski mõneti rohkem laigulisust esineda, kui õrnalt päevitunud nahal (või varasemalt isepruunistajaga töödeldud nahal). Eriti ettevaatlik tuleb jällegi olla jalalabade, põlvede, küünarnukkide ja randmete/sõrmede piirkonnas. Nendesse piirkondadele tuleks ühtlasema tulemuse saamiseks pruunistajat kanda alles siis kui kogu keha on kindaga üle käidud ning väga väike kogus spreid on veel kindas.

*Kuid minu kogemuse põhjal kehtib isepruunustajatele 100%  lause "harjutamine teeb meistriks", sest iga korraga on minu päevitustulemus jäänud juba järjest loomulikum ja ka kogu protsess muutub samuti sujuvamaks.

Vita Liberata Fabulous Self Tanning mist isepruunistav sprei 200ml on saadaval Vita Liberata toodete edasimüüjatelt: http://www.vitaliberata.fi/et/kontakt/ soovitusliku hinnaga 23,95 eur.
Hindeks 9/10

Vita Liberata Gold Tanning Mitt aplikaatorkinnas
Mis tootega on tegu? 
Luksuslik ja vastupidav aplikaatorkinnas on valmistatud ülimalt pehmest materjalist, mis võimaldab kasutada seda nii kehal kui näol. See kaitseb peopesasid määrdumise eest ning aitab saavutada ideaalselt täiuslikku päevitustulemust.

Kuigi ma olen juba maininud aplikaatorkinnast, siis väärib see suurepärase disainiga abiline veelkord tutvustamist, sest see on minu kogemust pruunistajatega niivõrd palju muutnud!
+ Aplikaatorkinda labaosa on valmistatud õhukesest švammist ning sametisest pealiskihist, mis annab kindale pehmust ning aitab poorsete omaduste tõttu isepruunistavaid tooteid hästi endasse imeda ning kasutatavaid tootekoguseid seejuures vähendada. Kuna kinnas on valmistatud nahasõbralikust materjalist, siis on pealekandmine mõnusalt pehme kogemus, mis lisaks naha pruunistamisele ergutab oma masseeriva omaduse tõttu ka vereringet.
+ Kinnas on tõesti ideaalne vahend töötamaks koos isepruunistavate toodetega, et saavutada ühtlast lõpptulemust. Samuti kaitseb kinnas käsi liigsete tootekoguste eest, sest minu varasemad kogemused näitavad, et käega pealekandes koguneb sõrmede vahele nii nii palju toodet, mis hiljem sõrmede ümbrused ja peospesad oranžikaks määrib - kindaga seda probleemi aga ette ei tule.
+ Kuna kinnas jõudis minuni pressipakist koos spreiga, siis kujutasin ette, et kinnas ongi mõeldud vaid spreikujul toodete pealekandmiseks, kuid selgus, et tegelikult on kinnas mõeldud absoluutselt kõikide Vita Liberata toodete pealekandmiseks, seejuures ka kreemjate toodete puhul.
+ Otseloomulikult on kinnas korduvkasutatav ning käsitsi pestav, seega jagub sellest rõõmu päris pikkadeks kasutuskordadeks!

Vita Liberata Gold Tanning Mitt aplikaatorkinnas on saadaval Vita Liberata toodete edasimüüjatelt: http://www.vitaliberata.fi/et/kontakt/ soovitusliku hinnaga 7,50 eur.

See oli üks tõeliselt mõnus muljetamine ning salamisi saan öelda, et olen juba katsetamas ka uusi Vita Liberata tooteid, mida ehk samuti varsti teieni tuua saan! 
Millised on aga teie kogemused ja lemmikud isepruunistavate toodete hulgas? 
Eliise 

You Might Also Like

0 comments