Tootearvustus: värvidemäng Moira ja Paese toodetega - täpselt see, mida saabuvaks kevadeks vajad!

veebruar 03, 2021

Mul on nii hea meel, et viimane postitus koostöös Meigiweb e-poega teile nii palju avastamisrõõmu tõi ning sain päris mitme inimesega veel ka läbi Instagrami toodetest muljetada. See pakub mulle blogimise juures kõige suuremat meelehead, kui saan teile uute toodete avastamisel abiks olla!

Nii nagu sai aga viimase postituse lõpus lubatud, siis tänane arvustus on tulemas märksa värvilisem ning tean, et just Moira lauvärvipaleti tõttu on seda postitust teie poolt kaua-kaua oodatud! Kuid see pole aga ainus värviline üllataja, Paese tootearvustustega jätkavad nii põsepuna kui ka huulevärvid ning Teie positiivse vastukaja tõttu usun, et saame ka tulevikus palju rohkem Paese toodete kohta teada!  

Paese Blush with Argan Oil argaaniaõliga põsepuna - toon 54
Mis tootega on tegu? 
Kui maailm tundub tume paik, siis tuleb valida värvist pakatav põsepuna! Noorendava argaaniaõliga põsepuna toob põsesarnasid kaunilt esile ja annab nahale kohe värske ja noorusliku välimuse. Õli ja vitamiinid niisutavad, elustavad, pinguldavad ja toidavad nahka seda samal ajal ka kaitstes. Tänu laiale värvivalikule saate enda nahaga täiuslikult sobituva tooni valida.

Oh, see tootekirjeldus vastab täpselt põhimõttele, miks ka ise oma igapäevameigis põsepuna kasutan. Aeg-ajalt on ikka sõbrannadega juttu tulnud põsepunadest, kuid minu suureks üllatuseks jätavad väga paljud neist just põsepuna oma meigirutiinist välja, mis on vastupidiselt minu igapäevameigis alati üks olulisemaid tooteid andes alati nii palju värskust, elurõõmu ja nooruslikkus näole juurde! 
Nagu tuli ka eelmisest postitusest välja, siis Paese pole lihtsalt meigitoodetebränd, vaid bränd, mis hoolitseb ka selle eest, et toodete komponendid suudaksid kasutamise ajal nahale anda ka lisaväärtust. Seega on pea igasse Paese toodetesse lisatud komponente, mis hoolitsevad naha niisutatuse, elastuse ja nooruslikksue eest. Nii on ka sellesse tootesse lisatud argaaniaõli, kuigi kasutamisel seda tunda pole, sest tegemist on nn pressitud puuderja põsepunaga. 
Põsepunade valikul on minu jaoks oluliseim see, et tegemist oleks külma alatooniga põsepunaga ning kui ma olin Meigiwebi poolt saadetud pakikese avanud, siis vaatas just see mahe ja külma alatooniga küps virsikutoon mulle vastu! 
Küll aga selgus, et põsepuna sisaldab oma koostises pisikesi säravaid komponente, mis pani mind hetkeks kõhklema, sest ma olen alati mõelnud, et kuna ma kasutan niigi igapäevaselt päikesepuudrit ja särapuudrit, siis võiks põsepuna olla täiesti matt. 
Nahale kandes tuli aga välja, et tegelikult on põsepunas olev sära äärmiselt tagasihoidlik ning põhimõtteliselt pole seda isegi märgata seega minu jaoks on see lausa ideaalne lõpptulemus - elurõõmus ja naiselik kuma põsesarnadel!
Enne | Pärast
Kui tulla veel põsepuna mõningate olulisemate omaduste juurde, siis saaksin toote pigmenteerituse nimetada väga heaks, sest piisab vaid ühest pintslitõmbest, et saavutada kaunilt õhetavad põsesarnad! Püsivuse poolest suudab toode oma intensiivusust säilitada ligikaudu poole päevani, mille järgselt võiks tooni taas värskendada. 

Paese Blush with Argan Oil argaaniaõliga põsepuna on saadaval https://meigiweb.ee/ veebipoes hinnaga 6,90€ (uudiskirjaga liitudes -10% soodamalt!).
Hindeks 10/10


Moira Stargazing Dream lauvärvipalett 18 tooniga
Mis tootega on tegu? 
MOIRA lauvärvipaleti Stargazing Dream abil näete välja nagu tõeline täht. Palett sisaldab 18 tugevalt pigmenteeritud lauvärvi, mis sobivad iga nahatooniga ja igaks sündmuseks. Täiuslik kooslus teie ilu esile toovatest säratoonidest ja silmapaistvatest mattidest, mis sobivad igapäevase või ka loomingulise meigi tegemiseks, et saaksite oma look’ile natuke glamuuri lisada.

Oleme jõudnud kauaoodatud Moira Stargazing Dream lauvärvipaleti juurde, millle katsetamist ma tõeliselt kaua ootasin! Meigiweb e-pood jäigi mulle juba tegelikult mõnda aega tagasi silma just nende ägedate lauvärvipalettide poolest ning kui ma sain ülesandeks välja valida lauvärvipaleti nende kogu valikust, siis sai see tegelikult päris keeruliseks ülesandeks. 
Kuna Meigiwebi valikus on tõeliselt kauneid palette nn igapäevaste ja klassikaliste nude toonidega, siis see Stargazing palett püüdis minu pilku niivõrd palju just oma julge värvigammaga ning ma lihtsalt pidin valiku nende julgete toonide kasuks tegema! 
Lihtsalt vaadake neid toone - Dream Series palett on ilmselgelt kõige magusamatest unenägudest ja unistustest inspireeritud ning sellest tingituna on toonidel vahvad nimed (näiteks Sky Watching, Wish, Chances, Imagination jt) ning paletis leidub nii matte, poolsäravaid kui ka täielikult glitter-toone.
Olgugi, et neid toone võiks puhtalt oma ilu ja võlu pärast ainuüksi vaatama jäädagi, siis on nendes peidus ka palju häid omadusi, mille tõttu teeb see lauvärvipalett silmad ette oma pigmenteerituse, püsivuse ja pehme koostisega. 
Kuna toonid on väga hea pigmendiga, siis tasuks esialgu nende toonidega katsetamisel jääda tagasihoidlikumaks, sest esmastel katsetustel võib isegi harjumatuna tunduda mattide toonide pigmenteeritus. Samas on just matid toonid oma koostiselt kergelt kreemjad ja pehme struktuuriga, mistõttu on neid kerge laiali hajutada nii tavaolukordades kui ka nendel juhtudel mil esimene pintslitõmme peaks saama liiga intesiivse tooniga. Mõningate toonide puhul olen täheldanud ka väga õrna pudenemist, kuid see piirdub peamiselt vaid tooni võtmisega paletist ning vajab vaid õrna koputust, et lahtine kogus pintslilt ära saada. 
Sädelusega toonide puhul soovitan intensiivsema tulemuse saamiseks kasutada kas lapikumat pintslit või koguni sõrmeotsi, et sära saaks jääda tõeliselt intensiivne ning kauakestev. Kusjuures püsivus on kogu selle paleti puhul tõeliseks võtmesõnaks, sest tänu toonide kirkatele pigmentidele, on ka silmameik tunduvalt püsivam ning tegelikult ka isegi ilma primerita (kuigi toonide paremaks väljatoomiseks ja püsivuse pikendamiseks soovitan alati lauväride alla kanda primerit). 
Stargazing lauvärvipalett on mind tõeliselt mugavustsoonist välja toonud ja julgustanud proovima nii palju kauneid, fantaasiarikkaid ja põnevaid meigilook'e. Ning kusjuures kui ma esimest korda seda lauvärvipaletti kasutasin, siis tegin roosades toonides armsa silmameigi, millega käisin töövestlusel ning tundub, et see mõjus hästi, kuna sellest vestlusest sai tuule tiibadesse ka minu uus töökoht - seega saan oma kogemusele tuginedes öelda, et tegemist on tõelise unistuste täitumise paletiga! :) 

Moira Stargazing Dream Series lauvärvipalett on saadaval https://meigiweb.ee/ veebipoes hinnaga 23,90€ (uudiskirjaga liitudes -10% soodamalt!).
Hindeks 10/10


Paese Silky Matt huulepulk 6ml - toonid 701 (erk fuksiaroosa) ja 711 (nude heleroosa)
Mis tootega on tegu? 
Erksat värvi kauapüsiv vedel huulepulk, mis jääb huultel matt. Selle kerge puuderkoostis ei tõmba huuli pingule ja hoiab ära nende kuivamise. Täpne aplikaator muudab pealekandmise lihtsaks ja lai toonivalik võimaldab palju erinevaid look’e luua.

Nagu ma juba mainisin, oli vaid Stargazing Dream palett see, mille osas valiku tegin, kuid ülejäänud tooted ja toonid tulid minuni Meigiwebi poolt täieliku üllatusena ning mind paneb siiani imestama, kui "minulikud" toonid nende poolt valitud said! 
Paese Silky Matt huulepulkade/huulevärvide koostis on igati tootenimetust väärt - tegemist on toodetega, mille lõpptulemus jääb tõesti siidiselt matt, kuid seda siidisust on tunda ka huulevärvide puuderjas koostises. Tänu täidlasemale koostisele on näiteks erkroosa tooni 701 poolt saavutatav pigmendirohke tulemus võimalik juba ainuüksi ühe õhukese kihiga ning see on piisav, et püsida huultel mitmeid tunde, vajades mõningast värskendust vaid peale toidukorda. 
Pehme aplikaator on õrn huulte vastu, kuid samuti otsast piisavalt täpne, et just kontrastsemate toonidega (nagu ka 701) saavutada võimalikult täpne ja puhas lõpptulemus. Silky Matt huulepulkade puhul on sõna pehmus just see, mis toodet ka muudest aspektidest iseloomustab, näiteks on huulevärvid huulte vastu hellad, jättes nad nii pealekandmise, kasutamise kui ka selle järgselt sametpehmeks, kuigi visuaalselt võib puuderjas koostis nad pisut "kuivapoolseks" jätta (vt allpool olevatelt fotodelt). 
Kui toon 701 on juba ka teiste Meigiweb klientide poolt armastatuks saanud, siis paraku õrnroosas toonis 711 minus oma omadustelt nii suurt elevust ei suutnud tekitada. Kuigi tooni poolest oleks see olnud just ideaalne igapäevaseks kasutamiseks (või noh vähemalt ootamaks seda aega, mil saame lõpuks ometi maski tagalt ka oma huuli ja huulevärve taaskord näidata!). 
Toon 701 | Toon 711
Kahjuks jääb 711 tooni nõrgaks küljeks pigmenteeritus, sest võrreldes 701 tooniga on see tunduvalt kehvem ning isegi mitme kihi kandmisel jääb naturaalne huul värvi alt kumama ning lõpptulemus jääb kohati... laiguline, jättes mulje nagu huuled oleksid kuivavõitu. 
Seega saab kokkuvõtvalt öelda, et Silky Matt huulepulga lõpptulemus on oluliselt varieeruv ning sõltuv valitud värvitoonist. Hetkel on Meigiweb laoseisude järgi alles jäänud 4 tooni, kuid omaltpoolt soovitan selle toote puhul eelistada eelkõige just tumedamaid ja rohkem pigmenteeritud toone, sest neil on nii lõpptulemuse kui ka püsivuse osas paremad omadused. Kuna toonid on nii erinevad ja keskmine hinnang oleks madalam tooni 711 tõttu, siis jääb selle toote hinnang skaalal lahtiseks.

Paese Silky Matt huulepulk on saadaval https://meigiweb.ee/ veebipoes hinnaga 5,90€ (uudiskirjaga liitudes -10% soodamalt!).

 ♥     

Aah... ja ma tükk aega kirjutasin ja kustutasin seda viimast lõiku, mis nüüd tuleb... ning tundub, et mul on teile midagi rääkida! Kuna blogimise trend on viimasel ajal niii jätkuvalt langustrendis ning Bloggeri süsteemiuuendus on teinud blogimisest paraja peavalu (nii nii palju arendusvigu ja ebamugavaid lisaliigutusi, mida varem tegema ei pidanud), siis kardan, et blogisse hakkab tootearvustusi ilmuma vähem ning... Ma hakkan teile tihedamini kirjutama hoopis Instagramis! 
Nii vahva oli näha, kuidas eelmist postitust puudutavad storyd teid elama ja kaasarääkima panid ning tundsin nii palju rohkem seda vahetut kontakti, mida juba ammu blogist leidnud ei ole, kuid südames nii kaua igatsenud olen! 
Blogi eeliseks on olnud selle põhjalikkus ja võimalus link'ida ja seetõttu olen siia platormile kauaks püsima jäänud, kuid mul on valminud ka suurem plaan Instagrami jaoks ning usun, et saame lingimajanduse Instagramis tööle ka enne 10 000 jälgija* täitumist!
*10 000 jälgijat on number, mida läheb storydes Swipe up funktsiooni täitmiseks tarvis :) 

Seega selline väike uus väljakutse siia lõppu ning loodan, et uus periood on toomas mind taas teile lähemale ning saab anda teile veelgi rohkem võimalusi uute ilutoodete avastamiseks!  

Eliise

You Might Also Like

0 comments