Nädala nipp: 5 moodust kuidas saada endale ilusamad ripsmed

august 25, 2013

Hei, sellenädalases ilunipi rubriigis sooviksin rääkida mõningatest viisidest, kuidas lisada oma ripsmetele pikkust juurde.


1. Puuderda oma ripsmeid
Enne ripsmete värvimist turguta neid puudriga, sel viisil haaravad nad paremini tušši külge ja ei kleepu omavahel kokku, samuti ei hakka tušš pudenema. 




2. Kanna tušši ripsmeotstesse

Esmalt värvi ripsmeid nii nagu alti, kõigepealt juure lähedalt otsteni. Seejärel oota veidi, kuni alumine kiht on kuivanud ning lisa uus kiht, ainult otstesse. Ka see tagab pikendava efekti.







3. Kooluta oma ripsmeid
Ripsmete koolutamise kohta on küll mitmeid erinevaid arvusi, et see kahjustab. Siiski, koolutamine ei kahjusta nii palju siis, kui teha seda enne ripsmete värvimist. Lisaks annab efekti ka juurde see, kui näiteks kuumutad koolutajat enne kasutamist fööniga. Muidugi on saadaval ka isekuumenevad koolutajad, aga föön ajab asja ilusti ära ja ripsmed on ilusti kaardus.

4. Kasuta ripsmekammi


Ripsmekamm on tegelikult üsna oluline asi meigikotis, eriti siis kui ripsmed on tihedad ja tušš kipub neid "pulkadeks" tegema. Kui tušš saab peale kantud, oota mõned sekundid ja seejärel kammi õrnalt omavahel kinni jäänud karvad lahti. 



5. Turguta ripsmeid riitsinusõliga 

Riitsinusõli teeb ripsmetega tõesti imesid, selle kasulikkusest kirjutan ma juba SIIN. See on saadaval kõigest 2 euri eest apteekides ja sobib kasutamiseks nii juustele kui ka küüntele. Ripsmete pikendamiseks kanna seda õhtul enne magama minekut vatitikuga ripsmetele, samade liigutustega nagu kannaksid tušši peale.




Ma loodan et saite nii mõnedki uued huvitavad teadmised sellest postitusest :)

You Might Also Like

7 comments

  1. Ise olen suur koolutaja sõber, kunagi ei puudu käeulatusest.Samuti on alati olemas riitsinusõli mida kasutan nädalas paar korda, sest kui igapäev või ülepäeva kasutan siis millegi pärast tundub alati et nad jäävad mul lühemaks :D
    Endale pakkus huvi puuder, kindlasti proovin juba homme hommikul selle ära :)

    VastaKustuta
  2. Jaa mul sama, igapäevaselt seda kasutada ei kannata vist toidab liiga üle? :D
    Anna siis tulemusest ka teada :)

    VastaKustuta
  3. Aitas tõesti, proovisin veel ripsmetuššiga mis tavaliselt ripsmed tükki jätab.
    Aga ise lasen käiku vahest sellise nipi, et kõigepealt koolutan ripsmed ja siis kannan ripsmetele hästi natuke riitsinusõli, siis nühin vana ripsmeharjaga vatti ja seejärel kannan need ripsmetele(nagu värviksin ripsmeid).Lõpuks värvin ripsmed ära.Pikendab samuti super hästi :)

    VastaKustuta
  4. Ma ei saanud päris hästi aru, aga Eeva blogide hulgast leidsin selle postituse: http://littleliliac.blogspot.com/2013/08/pikemad-ripsmed.html
    See peaks vist olema sinu blogis(kui ma ei eksi?), selle järgi sain paremini aru :)
    proovin riitsinusõli ja vati lähipäevil ära ka :P

    VastaKustuta
  5. Jh, see on minu :)

    VastaKustuta
  6. Kuidas riitsinuseõli küüntel kasutad? :)

    VastaKustuta
  7. võtan vatitiku, kastan pudelisse ja siis määrin küüne ja naha kokkupuutepiiri õliseks :) imendub umbes 10 min

    VastaKustuta