Ostusoovitus: Šopingu saak

august 27, 2013

Hei,hei! Täna sooviksin tutvustada tooteid, mis minuga täiesti juhusliku shopinguga koju kaasa tulid. Lisaks sellele alustan ka oma esimest katset, millest teen ülevaate nädala möödudes.Päikeseprillid - New Yorker - 2,95 eur
New Yorkeris on praegu megad soodukad, osad riided on saadaval isegi ühe euroga! Leidmata endale ühtegi asja (valik oli suur ja asjad olid ilusad, aga suuruseid polnud) olin sama targalt väljumas poest nagu sinna läksin mõtlesin korra vaadata ka prille. Niisama igavusest ja selleks, et aega parajaks teha. Leidsin need prillid mis pildil, olin terve suvi sellise kujuga päikeseprille otsinud, kuid hind kippus alati kalliks jääma või siis ei sobinud need mulle üldse. Kuid need olid just mõnsuad ja need õiged! Ilusad kivikesed kaunistamas klaasi äärt ja külgedel on mõnusad kumerused, mis teevadki need eriti mugavaks, seega oli otsustatud, need jäävad minuga järgmist suve ootama!

Wild & Mild küünelakid - Selver - 1 eur
Selveris on samuti praegu suured soodukad ja ma ausalt öeldes tahaksin sealt väljuda suure kotiga, mis on asjadest pungil, alustades šampoonidest, kookose kehakreemidest ning lõpetatades suurte küünelakihunnikutega, sest need on seal nii odavad! Otsustasin täna kahe vägagi minuliku tooniga, mida on mul terve küünelakisahtel täis, aga alati on ju juurde vaja, mida rohkem seda uhkem. Seega tulid minuga kaasa lõheroosa ja sädelev virsiku oranž, kummagi hinnaks 1 eur. 
Toon 043 Sweet Candy
Toon 045 Sweet Peach
Oriflame Hyper Stretch ripsmeseerum - 3,09 eur
Kuidagi moodi olen ma vajutanud Oriflame Facebooki fännilehel "like" ja muudkui tuleb nende huvitavaid pakkumisi minu uudistevoogu, see tekitas minus aga erilist huvi. Seega otsustasingi otsida kellegi, kes saaks mulle sealt tellida lõpuks saingi tellimuse esitada oma eelmise klassiõe kaudu. :)
Nüüd siis tootest lähemalt, see peaks ripsmetega tegema selliseid imesid: tihendama, pikendama, tervendama ja tugevdama. Erilist infot ma selle kohta kahjuks netist veel ei leidnud peale ühe blogi. Ilmselt on tegu veel liiga uue tootega, kuid nüüd proovingi teha katse, et millised omadused neist neljast paranevad. Minu eesmärgiks on ripsmeid tihendada, sest viimasel ajal on hakanud mul ripsmeid muudkui langema ja langema, ning alumistest ei maksa üldse rääkida, need on mul koguaeg hõredad olnud...
Nüüd siis pildid katse algusest

Hetkel on toote hind juba kallimaks läinud :( 5,69 ja seda saab tellida SIIT

Esimesed tulemused juba seitsme päeva pärast! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Väga huvitav oleks näha, kas antud seerum ka töötab. Nimelt kasutan ise ühte seerumit, mis maksis 50€ (ei viitsi minna ja nime järgi aadata) ja hetke võin küll öelda, et töötab suurepäraselt. Lisaks on müügil Maxeylash (vist oli nimi selline), mis maksab 70€ ja teeb samuti oma töö super(!) hästi ära. Väga põnev oleks nüüd nii odava seerumi tulemust näha :)

    Eneli
    www.dodolce.blogspot.com

    VastaKustuta
  2. Ma ise ka põnevil, sest olen näinud kuidas need kallimad töötavad, aga noh ega mul sellesse nii suurt usku polegi. http://genefic.blogspot.com/2013/07/arvustus-oriflame-2.html Siin blogis on kirjutatud, et temal ainult pikendas, aga ma oleksin selle tulemusega ka juba väga rahul :D

    VastaKustuta