Nädala nipp - maailma parim näomask!

september 29, 2013

Tänasest hommikust saati on mulle nagu uni peale käinud näomaski katsetamine. Otsisin internetist neid hunnikute viisi, mõningatel puudusid komponendid ja mõned tundusid lihtsalt liigagi ohtlukud nagu nt äädikaga näomask. Lõpuks vaatasin oma köögikapid üle ning otsustasin ise näomaski kokku keerata.

Vaja läheb:

  • 1tl kohvipaksu
  • 1tl Nussat/Nutellat
  • 1tl oliiviõli
Sega koostisained omavahel kokku ning vääri näole. Hoia umebs 10 minutit ja hõõru ringjate liigutustega maha. See tekitab näokoorija efekti ;)

Igaljuhul on minu näonahk pehme nagu beebi pepu, samuti on huuled mõnusad, sest see on ka väga hea huulekoorija. 
Sobib pigem kuivale nahale, sest rasuse naha jaoks võib see liigagi toitev ja niisutav olla. 
Soovitan soojalt katsetada, sest see näomask/koorija jääb kohe kindlasti minu näohoolduse juurde pikaks-pikaks ajaks :)

Mul on väga hea meel näha, et juba on ilmunud ka mõned vastused minu küsitlusele paremas küljeribas. Aitäh, aitäh aitäh! :)

Eliise

You Might Also Like

5 comments

  1. Oi, väga huvitav mask! Eriti seal juures see Nussa! Mmmm.... :)
    Tundub, et peab ka ise katsetama!

    VastaKustuta
  2. Kas Nutella peaks ka näole midagi andma või lisasid selle niisama? :D

    VastaKustuta
  3. Carmen: see on tõesti mõnus, enne kui pesema jõudsin minna olin huultelt juba märkamatult nutella ära limpsinud... :D
    Kristina: Nutella sisaldab šokolaadi, mis peaks elustama stressis olevat ja väsinud nahka, samuti on šokolaad toniseeriva toimega :)

    VastaKustuta
  4. Oioi, kohvipaksu ära edaspidi mingil juhul näole pane! Keha on kohvipaksu ja näiteks mee seguga supermõnus koorida, aitab vereringet elavdada ja väidetavalt isegi tselluliiti vähendada (+ mõnus lõhn). Näonahk on paraku õrnem ja esiteks kohvipaks kraabib õrna näonahka, tekitades mikromõrasid ning teiseks elavdab kohv tugevalt vereringet õrnades kapillaarides, tekitades näo punetust ning pikaajalisel kasutamisel võib aidata kaasa kuperoosa tekkimisele.

    VastaKustuta
  5. Võtan teadmseks, kuid ometigi kui see asi nii hull oleks ei kirjutataks selle kohta nii palju igal pool ajakirjades ja internetis :)

    VastaKustuta