Nädala nipp: näopesu ja üleüldiselt minu näohooldusest

september 08, 2013

Heihei mu kullakesed!
Esmalt räägiksin ühest nipist, millest sain teada sõbranna Kristeli kaudu. See on mõeldud näole, ning tarvis läheb seepi ja värskat, ma arvan et sobib ka tavaline mineraalvesi.


Esmalt tuleb pesta nägu seebiga. Seep küll kuivatab hirmsasti nahka, kuid eemaldab väga hästi igasuguse mustuse. Siiski ei tohiks nägu igapäevaselt seebiga pesta. Kui seep on hoolikalt maha pestud, natukene silma läinud ja mõnusalt kipitanud (kirjutan sellest seetõttu, et mul juhtub see alati!) siis vala kaussi umbes 1/4 pudelist. Seejärel hakka nägu värska/mineraalveega loputama. Kui tunned, et piisab lõpeta ja ära kuivata nägu, lase sellel naha sisse imenduda. 
Kui nahk on kuivanud võib see algul vägagi kuiv tunduda, ma ise juba pidin pettuma, kuid umbes 15 minuti pärast on nahk pehme ja sile. Samuti sobib see protseduur väga hästi ka meigi eemaldamiseks, kui meigieemaldaja on otsakorral.
Kuid siiski, tänase teemaga läheb kokku postituse teine osa, mida minult üsna palju juba palutud on. Nimelt räägin erinevatest näomaskidest, mis hetkel minu erilised lemmikud on.

Garnier Pure 3in1 
Alustan sellest, et toode on vannitoas juba vist 3 aastat olnud, ei saagi ilma selleta. Tegemist on savi, tsinki ja pimsskivi sisaldava näopesugeeli, - koorija ja -maskiga. Toote hea eelis ongi see, et sellel on 3 omadust kõik olemas. 
Näopesugeel - üldiselt ma väga seda, kui omadusena ei kasuta, kuigi kirjas on, et see sisaldab tsinki, mis on punnidevastase toimega, tõsi punetuse võtab küll väiksemaks, kui kuskile midagi tekkima hakkab.
Koorija - kuna toode sisaldab pimsskivi aitab see eemaldada surnud naharakud. Duši all olles määrin toodet ringjate liigutustega näole ja sellest piisab, ei mingit tugevat nühkimist, et koorijaefekt kätte saada.
Mask - valge savi, mida toode sisaldab on matistava toimega, seega kui nahk on üsna rasuseks läinud ja otsaesine ning põsesarnad kipuvad läikima, teeb see omadus kõik korda. Tavaliselt hoian maski peal umbes 7 minutit.
Hind peaks jääma umbes 4-5 euro vahele.

Avon poore puhastav savimask
Kuigi minu Garnieri 3in1 on üliüli super vajab nahk mõnikord ka vaheldust, eriti veel siis kui olen eelnevat toodet kasutanud aastaid. Seda kasutan aga harvemini, sest nii kui näos on keegi üleliigne ja samal ajal seda maski teen läheb punetav tegelane põletikuliseks ja vägagi valusaks. Seega sobib see pigem kasutamiseks siis, kui näonahk on üsnagi heas seisukorras.
Hind on umbes 5 eurot

Herbalife A,C ja E vitaminiga näokoorija
Esmalt sellest, et Herbalife kehahooldustooted on väga hea. Olen proovinud ka nende šampooni ja palsamit, mis on ülihea lõhnaga ning neil on ka väga hea toimega aloe geel. See näokoorija on siiski kõikidest selle firma toodetest parim. See on üsnagi neutraalse lõhnaga ja äratab naha ellu. Toodet kasutan sageli nädalalõpus, sest terve nädal on nahk saanud erinevat keemiat jumestuskreemide ja ka näokreemide näol. See toode eemaldab kogu mustuse ja koorib surnud naharakud.
Kahjuks ei saa tooteid tellida igaüks, selleks peab leidma endale disbuutori, kuid kui kellelgi on abi sellega tarvis, siis on firma nõus leidma ka sobiva kontaktisiku, kelle kaudu kaupa tellida. 
Hinda ei oska isegi öelda, sest see on saadud kingituseks ja kodulehel neil samuti hindu pole. Pakun et hind võib olla samuti 5 eurot.

FaceFood C vitamiiniga kilemask
Alustan sellest, et FaceFoodil on väga head ja kvaliteetsed näohooldustooted. Olen proovinud ka soojendavat maski jasmiiniga ning ka näokoorijat. Lemmikuks on kujunenud kilemask, mis on juba 3. korda minu ostukorvis olnud. Kilemaski ennast on juba huvitav teha, sest seda on mõnus pärast ära tõmmata ja kui nüüd aus olla, siis ega ma eriti kannatlik pole. Hakkan juba üsna kähku seda ära tõmbama, olenemata sellest et see pole kuivanud. Maski eemaldades tulevad kaasa ka surnud naharakud ja ka ummistunud poorid. Hea eelis on ka see, et toode ei sisalda parabeene(väidetav vähitekitaja) ja on gluteiinivaba(väidetav kilpnäärmepõletiku tekitaja).
Hind Selveri laadapäevadel 1 eur, Kaubamaja ilumaailmas 1,40 eur.

Olge homme eriti kenad, sest 9. september on ülemaailmne ilupäev! :)

Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. V6iksid teha postituse oma üldisest n2ohooldusest. Ps garnier 3 in 1 6esti supper toode.

    VastaKustuta