Sohvy kingiloosi võitja

detsember 01, 2013

Minu pühapäevaõhtu sai toredalt sisustatud pisiekste lipikuste kokku voltimise ning 89 osaleja nimede kirjutamisega + jagajad.
Suur aitäh osalemast!
Tahaks selle armsa auhinnakese kõigile koju saata, kuid kahjuks mul seda võimalust pole :(


Nagu sildikestelt näha, osutus Sohvy kinkekarbi võitjaks:
Palju palju õnne Tiinale, võtan Sinuga peagi ühendust! :)

Suur-suur tänu ka Sohvyle, et oma panuse panid ja ühte minu lugejat rõõmustada saavad.

Neile, kellele loosiõnn ei naeratanud, saan lohutuseks öelda seda, et kinkekarpi saab osta http://sohvy.ee hinnaga 24.30 eur.


Samuti tuleb ka kingiloos enne jõule!

Kaunist jõuluootust!
Eliise


You Might Also Like

6 comments

  1. Küsimus väga teemast välja, aga kas Sa oskad öelda, kus saaks Tartus kuumakääri lõikust teha? :)

    VastaKustuta
  2. Tartus on väga hea lõikus Selene ilusalongis (plaanin isegi sel nädalal sammud sinna seada) :)

    VastaKustuta
  3. See ei ole ka nüüd teemas, aga mõtlesin uuema postituse alla kirjutada, et siis märkad kindlasti. Tahtsin öelda seda, et kui oled teinud neid tootearvustusi, siis alguses olid kõik nii ülikiitvad ja positiivsed ja sellised 5/5 (vähemalt jäi selline mulje) ja sellepärast tundus, et ei ole mõtet üldse usaldada, mida sa kirjutad, sest tundub et ülistad kõiki tooteid jne.. kuigi see on ju selge, et kõikidel on alati mingid vead. Aga nüüd olen tähele pannud, et järjest rohkem oled kirja hakanud panema ka vigu ja see ainult tõstab usaldust, muidu tunduski liiga lilleline see asi :D Igatahes mulle väga meeldib su blogi ja alati loen uusi postitusi. Eduuu!! :)

    VastaKustuta
  4. Arvustused on ikkagi mul väga ausad ja tõesti võibolla jäi selline mulje, aga 5/5 saavad ikkagi ainult need mis on tõesti head ja mõtlen eelkõige oma lugejatele, sest ma ise ka ei tahaks lugeda blogi, kus on tegelikult kõik vale.
    Ilmselt olen ma "vasikavaimustuses" kõikidest toodetest ka selle tõttu, et pole oma elu jooksul väga suure hulgaga kokku puutunud. Nüüd saan proovimiseks mitmeid erinevaid tooteid ja ka silmaring on laiem, seega oskan nüüd rohkem norida mõningate tegurite puhul.
    Aitäh, et seda märkasid, proovin nüüd asju natuke veel kriitilisemalt vaadata.
    Ilusat jõuluaega Sulle!

    VastaKustuta
  5. Kus see Selene ilusalong asub? :))

    VastaKustuta
  6. See peaks olema Vanemuise tänaval. Kohe Vanemuise mäe otsas Ülikooli raamatukogu juures, lisainfo: http://www.selene.ee/

    VastaKustuta