Tootearvustus: jõulukingid

detsember 26, 2013

Postituse pealkiri tundub mulle endale nii veidrana, aga kuna see läheb arvustuse alla pidin selle siiski panema. Öeldakse et kingitud hobuse suhu ei vaadata, kuid ometigi olid mu pakkides mõned head asjad, mis väga tahavad ennast minu lugejatele näidata.
Ma pidin oma kingid jäädvustama lausa kolmele pildile, sest mu lähedased on sel aastal kingitustega nii lahked olnud, suur suur tänu (kallistan)! :)

Sellele pildile paigutasin tooted, mis ei vaja eraldi pikka tutvustust, kuid ei teagi mis nüüd nendega teha, kas peaksin rääkima kes mida kinkis? 
Ma siiski räägiksin paari sõnaga, kust miski pärit on :)
Krunnitäidis minu armsalt Marialt, kelle kingitus on täpselt see, mida ma ise ei raatsinud osta, aga kingituseks on IDEAALNE! Minu vana krunnitäidis jäi mu juustele juba väikeseks (sest nad on nii tublisti kasvanud mul) ja nii ta poes mu torisevad sõnad meelde jättiski: "Expressionsis on alati allahindlused, aga krunnitäidistele kunagi soodukat ei tehta, oleks juba uut ja suuremat vaja..."
Lisan sellest ka pildikese, sest see on tõesti väga-väga suur!
Minu klassiõde Marie suudab aga alati üllatada originaalsusega, selle tõttu lipsas kingikotti Lotte mullitaja koos kummikommidega (nomnom).
Kuus küljes ripub armas vilkuv jõuluvanake, kes kindlasti järgmisel aastal ka endale kuuse küljes koha leiab enne jõule ;)
Punases kinkeümbrises on minu teise kodu (loe: Lõunakeskuse) kinkekaart, mille eest endale kindlasti midagi meelepärast välja valin. 
Armsad kivikestega baleriinad on jõuluvana (loe: õe) kingikotti lipsanud taas minu soovitusel, nimelt mainisin õele, et ta võiks müüki tellida need ilusad kingakesed. Nüüd on ka minul need olemas, juhuu!! Kellel on soov nende imearmsate baleriinade vastu, saab neid tellida SIIT.
2. reas ilutsevad minu uued vägagi vinged prillid, neid olete juba saanud piiluda eelmisest postitusest. Need on nii mugavad ja istuvad nagu valatult, samuti ka väga ilusa disainiga. Kui kellelgi tekkis soov, leiab need Instrumentaariumist vähemalt 40% soodustusega (tavahind 69 eur)
Prillidega koos tõid päkapikud mulle ka printsessilikult roosa prillikarbi koos roosa lapikesega.
Oma kallimalt sain kassikesega tassi, millel kirjas "Kõige armsama tass, armas nagu kiisu" ning pildi öökapile, et koguaeg saaksin tõustes vaadata, kuidas mul temaga vedanud on! :)
Minu klassiõde Elisabeth võttis aga enda peale minu une eest hoolitsemise ja tegi mulle minu lemmikvärvides unenägudepüüdja, mis ilutseb nüüd minu teise unenägudepüüdja kõrval. 
Südamekujuline klaaskarbike minu emmelt, sest ta näeb iga päev, kuidas mu kapipealsed ehetesse vaikselt upuvad, seega saan mingi osa ehk sinna paigutada :)
Etu minu trennist on mulle meisterdanud armsa südamekujulise kotikese, milles peitus piparkoogike. See kott läheb raudselt minu trennikappi, patsikumme hoidma, sest need on mul alati igalpool laiali.
Lisaks kõigele sain ka õelt sooja vabaaja pusa, millest on ka üks pildike. Pusa on pärit Reservedist.
Nüüd näitan aga nelja toodet, mis väärivad natuke pikemat juttu ja eraldi tutvustamist, sest ehk leidub minu blogis kedagi, kes on just nendest toodetest huvitatud, aga pole ostma veel tormanud.
Colorama roosa küünelakk
Maria teab, et ma olen suur roosahull, eriti kui see toon esineb küüntel. Terve mu küünelakikarp on täis erinevaid roosasid ja pakki saades ma imestasin - sellist roosat mul veel polegi! Toon on midagi tumeroosa ja neoonroosa vahepealset. Hästi hästi mõnus ja pigem suvine, kuid ideaalne kink ka jõuludeks. 
Colorama lakid on võitnud paljude südameid ja nii ka minu, sest need on hea püsivuse ja värvitooniga. Samuti on ühed odavama lakid, mis on nii hea kvaliteediga. 
Minu küünelakk näeb küüntel välja aga selline:

Oriflame oxygen boost day cream
Minu pinginaaber on üks suur Oriflame fänn ja ka mina olen Oriflame pisiku endale saanud, seega kui kinkida ükskõik milline Oriflame toode, ei vaata ma sellele kuidagi moodi viltu. Ka kriitilist pilku on raske leida. Oriflame oxygen boost sari on super, olen silmaümbruskreemi juba proovinud ning kottis ja tumedad silmaalused kaovad hetkega. 
See näokreem on väga kerge ja niisutava koostisega ja väga hea konkurent minu praegusele Lumene vitamin c näokreemile. Antud tootel on väga neutraalne lõhn ja peaks sobima igale kreemikasutajale, sest minu arust lõhnavad enamik kreeme üsagi sarnaselt, samuti ka see. Päevakreemina, saan seda peale kanda meigivabadel päevadel, seega üsna tihti. Toode, mida hakkan armastama!

Oriflame swedish spa niisutav jalamask
Taas peitus see toode mu pinginaabri kingikotis ja esmalt pilku peale heites tekitas see minus segadust. Jalamask? Kas jalgadele tehakse maski? Kas see on hoopis kreem? Natuke uurides ja tootesse süvenedes sain aru, et jalgadele tehakse tõesti maski, lihtsalt mina olen rumaluke. Ma pole eriline jalgade eest hoolitseja, sest tean, et uisud teeksid minu suure töö maatasa. Saaksin oma jalakesi ilusatena nautida vaid ühe päeva, seega ma ei ole leidnud erilist mõtet. Nüüd aga tundub see mask mulle väga huvitavana ja lausa motiveerib oma jalakeste eest hoolt kandma. 
Mask toimib väga huvitavalt, esmalt utleb see jätta 20 minutiks jalgadele. See on natukene ebamugav, sest jalgu tuleb koguaeg kuskil peal hoida, et mask maha ei tuleks. Seega 20 minutit ei kõndimisele. Seejärel tuleb mask maha loputada ja jalad jäävad siidiselt pehmeks ning ka mõnusa, piparmünti meenutava, lõhnaga. 

Loreal Super Liner
Päkapikkudele ma juba vaikselt sosistasin, et üks hea lainer on mu meigikotist puudu. Nii ma selle jõuludeks saingi ja juba olen ka seda mitmeid kordi katsetanud.
Laineril on väga hea ots, millega saab tõmmata jooni igas suuruses. Nii ma mõned (väga kõverad) jooned ka käeseljale tõmbasin, et näeksite kui hea asjaga on tegu:
Mulle meeldib see, et laineril on hästi must toon, mis on ripsmetuššiga täpselt sama karva ja peenike joon jätab mulje, nagu oleks kleebitavad ripsmepikendused (haha see oli nõme näide, aga nii mulle endale koguaeg tundub). Samuti on laineriga väga hea ka parandada neid kohti, kust lainer üle libises ja värvi ei tõmmanudki, sest vahepeal on mul teiste laineritega juhtunud see, et parandamise asemel tuleb üks suur lörakas keset silma, mille tõttu tuleb kogu silmameik uuesti teha. 
Laineri juures on väga suur pluss see, et see kuivab väga kiirelt ja samuti püsib kaua peal. Minu lainer püsis veatuna hommikul 11-st õhtul 22-ni (oleks ka kauem kestnud, aga uneaeg tuli peale ja pidin selle eemaldama), seega peab see vastu terve tööpäeva ja veel peo ka otsa. 
Natuke tülikas on aga selle eemaldamine, sest see nõuab veekindla meigi eemaldajat ja ka natuke lisatööd järgmisel hommikul, sest kõike korraga kätte saada on üpriski võimatu.
Väikesed näited ka minu tänasest meigist koos uue laineriga:


Iga inimene kes mind lähemalt tundma on õppinud teab, et olen tõeline küünlahull, eriti jõulude ajal. Lõhnaküünlad rabavad mind täiesti jalust ja nende kinkimisega ei saa kunagi mööda panna. 
Sain jõuludeks 3 armsat küünalt:

Nüüdseks on aga kõik ja mina viskan lebosse koos Maria kingitud sokkidega ja lõhnaküünaldega ning hakkan kanal 12-st vaatama filmi "Päkapikk"
Tsauki, tsauki, varsti kirjutame jälle! :)
Eliise

You Might Also Like

8 comments

  1. Silmalainerist ootaks pikemat arvustust kui võimalik :)

    rubyblogi.blogspot.com

    VastaKustuta
  2. Lisasin teksti juurde, sest tõesti paljud olulised asjad on märkimata, aitäh et aitasid :)

    VastaKustuta
  3. Sa oled tõeliselt super inimene! Nii positiivne ja kõigile lisaks super välimusega ka! :) Palju päikest su ellu!

    VastaKustuta
  4. Oeh, suur suur tänu Sulle, tegid mu halli päeva nii päikeseliseks :) Suured kallistused!!!! <3

    VastaKustuta
  5. Mida kõike Sa kasutasid, et ripsmed nii ilusaks pikaks kasvasid ? :)
    Tohutult armas tüdruk oled :)

    VastaKustuta
  6. Oriflame ripsmeseerum tuli mulle appi juba mõned kuud tagasi, aga tulemus on siiani püsiv http://iluexpress.blogspot.com/search/label/ripsmeseerum

    Aitäh Sulle nii armsate sõnade eest :)

    VastaKustuta
  7. Oi, väga armas kingitus sinu poisisilt. Ilmselt liiga isiklik küsimus, aga kas elate lähestikku või on teil kaugsuhe? Tõeliselt kena paar olete! :) Palju edu teile!

    VastaKustuta
  8. Oh suur tänu! :)
    Õnneks elame mõlemad Tartus aga vahel tundub, et isegi mitte, sest kool ja trennid röövivad mõlemat nii palju aega, et teineteise jaoks jätkub aega vaid nädalavahetustel ja koolivaheaegadel :(

    VastaKustuta