Tootearvustus: Very Me tootesarja uued tegelased ja supersärav huulepulk

detsember 02, 2013

Hei minu kaunitarid!
Täna sooviksin tutvustada Oriflame tooteid, mis minuni oma tee armsa Tiiu kaudu leidsid.
Aga hakkame otsast peale, mis seal ikka :)

1)Very Me secrets küünelakid
Tegemist on väga kaunite glitter lakkidega, mille suureks eeliseks on see, et erinevalt teistest glitter lakkidest on neid ikka palju lihtsam eemaldada. Samuti meeldib mulle väga nende hea püsivus, ühe päevaga ei tulnud mul ükski nurgake lahti ja samuti kannatab lakk ka õrnemaid kriipimisi. Ahjaaa, tooted kuivavad ka väga kiiresti, seega pole muret, et kui on väga kiire ja küüned lakkimata, piisab viiest minutist, et küüned kahe kihiga üle võõbatud  oleksid :)
Ainus miinus on see, et toon Golden Sparkle on väga kaunis, ilusa säraga ja ka hea kattuvusega, siis teiste kahe tooni puhul jääb küüs läbi kumama ja säravad ka need minu jaoks särava laki kohta vähe.
Eks vaata piltidelt järgi, milline on Sinu lemmik, usun, et minul on juba kuu aja pärast Golden Sparkle otsakorral, sest tegemist on tõsiselt kauni tooniga :)




Eelkõige soovitaksin Golden Sparkle tooni, selle potsik on küll hõbedane, aga sisu tegelikult kuldne (ma olin positiivselt üllatundu selle tõttu). Kuna Golden Sparklel on ka parajalt hele koostis, saab seda kasutada ka näiteks pealisalkina, kui soovid oma küüned sätendama lüüa ning samuti annab kauni efekti ka ühe küüne värvimine :)

Toodet saab osta http://ee.oriflame.com tutvumishinnaga 3,39 eur. 
Golden Sparkle hindeks 5/5, teistele aga 4/5

2)Very Me secrets huuleläige
Järgmine saladus Very Me uuest tootesarjast. Samuti on tegu väga sädelevate toodetega. Kuna ma eriline huuleläigete pooldaja pole, siis on minu hinnangus ka ehk rohkem negatiivsust (vabandan).
Kuna ma eelistan siiski oma huultel sellist potitooni ilma erilise särata on nende toodete säravad täpikesed minu jaoks liiast. Küll aga ei jää huuled ebameeldivalt kleepuma ja venima ning läige püsib ka üsnagi normaalselt peal (kui just ei söö). Värvitoon jääb üsnagi sama mis tuubis, seega pole "üllatust", et huultele jõuab hoopis midagi kordades heledamat (minul on seda huuleläigetega päris päris palju juhtunud).

Kindlasti hea valik eelkõige neile, kes armastavad säravaid huuli ja õrna tooni sellele veel lisaks, minule kahjuks need ei sobinud ja saavad ka keskpärase hinde. 

Toodet saab osta http://ee.oriflame.com tutvumishinnaga 3,19 eur! 
Hindeks 3/5

3)Power Shine Palladium huulepulk
Mul on taas kahju öelda, et tegemist on vägaväga särava tootega, mis kohe mulle üldse meelt mööda pole. 
Huulepulk ise on muidu väga hea, kutsuva lõhna ning mõnusa maitsega, mida ikka natuke limpsata tahaks (arbuusi meenutab see). Hullepulk püsib ka täiesti keskmiselt peal, pigem kaob toon kui sära, sest seda jätkub lausa 12 tunniks! Kahjuks kipub see sära mööda suuümbrust laiali minema, sest huulepulgal on üsna pehme koostis ja seetõttu on särav võru suu ümber, kui keelega huultele piha minna ja hiljem üle huulte limpsata. 
Minu jaoks jäi toon pisut tumedaks. 

Taas hea valik sära armastajatele ning see toon sobib ka ehk paremini neile, kes armastavad oma huuli millegi tumedaga katta.

Toodet saab osta http://ee.oriflame.com soodushinnaga 4,99 eur.
Hindeks 3/5

Suur tänu Oriflamele, kes minuni need tooted toimetas, küll aga polnud need nii palju mõeldud mulle, kuid siiski kindlasti on neid, kes samuseid tooteid armastama hakkavad :)

Eliise

You Might Also Like

1 comments

  1. Mul on lausa kaks Power Shine pulka, lõhn on tõesti mõnus!

    VastaKustuta