Ostusoovitused: Sheinside I

jaanuar 22, 2014

Hei, ongi käes kolmapäev ja saan tutvustada oma kallitele lugejatele uut blogirubriiki. Riidepoega Sheinside jäi meil selline väike kokkulepe, et kolmapäeviti hakkan ma oma lugejatele tutvustama nende rõivaid, mis mulle eriliselt silma hakkavad.
Tänases postituses esitlen natukene paksemaid riideid, sest ilmad on ikka väga-väga külmaks läinud (hihihi, saab iga hommik käia kraadiklaasi piilumas, kas see ehk näitab üle 25 kraadi, et külmapühi pidada).

Ohhh Sheinside parkad... Neid võikski imetlema jääda ja ma luban, et kevadeks tellin ma ühe endale kindlasti!!
Parkade valikuga saad tutvuda: 
http://www.sheinside.com/Outerwear


Ning millest muust ikka rääkida kui pusadest. Pusad on minu suur nõrkus ja armastus ning jääb selleks. Pole midagi mugavamat kui visata selga see armas hilbuke, mis püüab pilke ja laseb ennast hästi tunda :)
Pusade valikuga saad tutvuda: 
http://www.sheinside.com/Sweatshirts

Minu üks kinnisidee on saada oma kapp kampsuneid täis. Ei teagi miks see nii on, ehk sellest et mul poel väga palju kampsuneid ja ma ei suuda kunagi endale sobivat lõiget leida. Sheinside kampsunid on aga üli-üli ahvatlevad.
Kapsunite valikuga saad tutvuda: 
http://www.sheinside.com/Sweaters
5. http://www.sheinside.com
Üks hea uudis samuti siia postituse lõppu. Igaüks kes liitub Sheinsidega oma Facebooki kontoga, saab esimese tellimuse -20% soodsmalt.

Mõnusat shoppamist, järgmisel nädalal juba uued tooted! :)
Eliise

You Might Also Like

10 comments

  1. Kas läbi sinu on ka võimalik asju tellida sealt ? :)

    VastaKustuta
  2. Hetkel veel mitte, sest pean pangast läbi hüppama et endale pildikaart teha (ilma selleta paypalis tehinguid teha ei saa). Ahjaa, unsutasin postitusse kirjutada (parandan kohe selle vea), et igaüks, kes liitub Facebooki kaudu Sheinsidega, saab esimeselt ostult -20% veel lisaks alla :)

    VastaKustuta
  3. Kas sa ise oled ka juba tellinud sealt?

    VastaKustuta
  4. PARIM POSTITUS TERVES ILMAS, AUSALT! Leidsin oma unistuste jope :))) aitäh kalla

    VastaKustuta
  5. Naljakas, aga jackets'ite all pole küll neid parkasid :((( Olen ise hullupööra huvitatud muidu sellest jopest..

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohh, väga hea tähelepanek, olin vea teinud, http://www.sheinside.com/Outerwear-c-1735.html siit lingilt leiad nüüd kohe kindlasti ;)

      Kustuta
  6. Väga huvitav postitus. Olen ka seal lehel asju piilumas käinud ja seal on nii-nii palju asju, mida tahaksin endale soetada ja enamus neist on üpris hea hinnaga. Aga ma kardan internetist riiete tellimisega, et äkki on see mulle liiga väike või hoopis liiga suur ja olen palju kuulnud, et need parkad on enamus 'one size' ja sobib seega vaid teatud suurusele.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohh tänud! Mul samaa, tahaks sealt niiinii paljusid asju, sest hinnad on odavad ja neid riideid pole ka Eestis väga paljudel :P Õnneks on Sheinsides kõikidel suurustel ka täpsed mõõdud, seega on väga lihtne nii õige suurus valida. Parkadega on jah see jama, et nad one size ja ma kardangi seda, et kas varrukas jääb liiga pikaks või liiga lühikeseks :(

      Kustuta