Tootearvustus: Garnier Fresh essentials näovesi

veebruar 03, 2014

Heihei!
Nagu olen aru saanud meeldivad minu lugejatele enim erinevad tootearvustused näo- ja juuksetoodetele.
Ma olen näo hoolitsemises üsnagi laisk (häbi, häbi, häbi), kuid viimasel ajal tundsin, et miski on nagu puudu. Õhtuseks näorituaaliksjääb ainult näopesugeel, silmameigieemaldaja ja heal juhul kreem. Tundsin suurt vajadust tooniku või näovee järgi.
Garnieri tooted on alati üsnagi kindla peale minek, seega otsustasin Garnieri toote kasuks, sest sellel oli laadapäevadel ka väike soodukas.
Garnier Fresh Essentials näovesi

Mis tootega on tegu?
Fresh Essentialsi värskendav näovesi sobib normaalsele ja segatüüpi nahale. Näovesi puhastab ja värskendab nahka, andes sellele tervema ilme.
Näovee võimas looduslik puuviljaekstrakt puhastab mustuse ja surnud naharakud.

Mis mind siis õigupoolest ostma kutsus? Roheline ja väga värskendava muljega pakend. 
Olles kokku puutunud ka sama sarja meigieemalduslappidega ei olnud mul erilist vauu! efekti lõhna suhtes. Kuna tootes on kasutatud viinamarju, lõhnabki see täpselt nagu viinamarjamahl? Igaljuhul midagi väga-väga värskendavat. 
Toode eemaldab näolt ka viimsegi mustuse, mis sinna teadmatule kombel jäänud on ning tänu sellele jääb peale kasutust nahale väga värske ja puhas tunne. Samuti ei kuivata see nahka, ega ka niisuta, seega sobib kõikidele nahatüüpidele. 
Vajadusel saab sellega ka ripsmetušši eemaldada, seega 2in1.

Tootega olen ma väga-väga rahul ja kindlasti ostan ka uuesti. Samuti soovitan oma lugejatele, sest see peaks sobima viimsele kui ühele, sest on mõeldud kõikidele nahatüüpidele, seega pole hirmu, et toode ei peaks sobima.

Toodet saab soetada suurematest toidukauplustest, Kaubamajast ja erinevatest ilutoodete poodidest hinnaga 4-5 eur.
Hindeks 5/5

Oeh vabandan nii kesise arvustuse pärast, aga selle toote kirjeldamiseks pole sõnu. Kui tundub, et midagi jäi puudu, siis küsi julgesti :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Minu arust on see väga kuivatava toimega, kuigi mul on pigem rasuse poole kalduv nahatüüp. Silmameiki sellega kindlasti ei eemaldaks, kuna juba silma lähedale sattudes on õrnalt seda tugevat hõngu tunda, mis silmad vesistama ajab :/

    VastaKustuta
  2. Mh, huvitav, minul jättis küll naha just täpselt niisutatuks. Silmade koha pealt ei tunne minu omad ilmselt selle tõttu midagi, et kannan läätsi ja siis võin kõike silma toppida, ilma et midagi tunneksin :D

    VastaKustuta