Tootearvustus: Adeni abil põsed ja silmad särama

märts 24, 2014

Teate ma alustan sellega, et lihtsalt nii hea on ohata häälekalt ja mõelda et, HUHH hullem on läbi ja pool sellest hullusest painab mind veel mitmeid nädalaid. Nimelt sai see sisseastumiskatsete hullumaja eelmisel nädalal läbi ja süda on kohe palju palju kerge, sest kukkus õlgadelt suur koorem ja nüüd saan ma taas blogiga tegelda, juhuu!! :)
Nüüd ei jää muud üle nii minul kui ka teil, et mulle oma pöidlaid ja varbaid pihus hoida, et kõik läheks hästi ja ma saaks uuest õppeaastast õppida koolis, mis on minu suuureks unistuseks :)
Täna ma olin päris mures, sest ma pole ammu saanud teile uusi ja põnevaid tooteid postitada, kui hommikul potsatas minu postkasti pakike Adenilt.

Kalendri järgi hakkas kevad, kuid ilmad seda suunda küll võtnud pole, vastik pori igal pool. Päikest ja värve nendesse hallidesse ja ka pruunidesse päevadesse aitab luua Aden Shocking Shine Cream Powder, mis minu armsast kinkekotikest välja vupsas :)
Mis tootega on tegu?
Annab silmadele sügavust ning toob esile loomuliku silmavärvi. See kreemjas, sädelev koostis tagab kindla katvuse, muutes pilgu seksikaks ja modernseks. Intensiivne puuderjas silmavärv sisaldab kontsentreeritult pigmente. Säravate värvidega tehtud meik püsib terve päeva, on rikkalike värvitoonidega, siidised ja silub nahka.

See toon on lihtsalt niivõrd armas, et sellesse armumine võtab vaid mõned sekundid. Kuid sellel tootel on veel lisaks kuhjaga häid eeliseid. Nagu näiteks see, et seda saab kasutada nii silmalaugudel kui ka põskedel! Mis saaks veel parem olla, kui 2in1 toode, mis võtab meigikotis vähe ruumi ja mis on niivõrd kaunis mõlemas kohas?  
Shocking Shine Cream Powder on ideaalse koostisega just kauapüsiva silmameigi saavutamiseks, sest see on kreemika koostisega ja ei pudene laiali. Tänu vähesele pudenemisele on toodet väga mõnus peale kanda ja ei pea muretsema roosade täpikeste üle, mis võivad olla mööda silmaaluseid laiali. Samuti on seda väga mõnus hajutada ka teiste toonidega. 
Toote püsivus on lausa nii hea, et selle maha saamiseks silmameigieemaldajaga on vaja natuke pusida, et see korralikult maha tuleks, kuid pigem läheb see ikkagi positiivsete külgede alla. 
Meigiga ei hakkanud ma vaeva nägema, vaid värvisin lihtsalt laud Shocking Shine Crem Powderiga, et näeksite milline see toode nahal paistab :)

Selleks, et põsed kaunilt õhetama saada, sobib see toode samuti ideealselt. Algul pelgasin ma natukene, et äkki jääb tulemus liiga tugev ja võltsilt punane, aga tegelikkuses saavad põsed armsa pigmendi, millega toredasti kevadele vastu vaadata. 
Ainus, mis mind põskedel kasutamisel häirib on see, et suure pintsliga üle topsiku tõmmates läheb värv väga pudiseks ja selle tõttu läheb toodet ka pisut raisku. Selle tõttu peab olema väga ettevaatlik, et värv ei pudeneks riietele, eriti veel heledatele :D Põskedel ühtlustub see aga väga kaunilt ära ja jätab ilusa kuma. 
Kuna ma olen proovinud ka Adeni Terracotta Baked põsepuna, siis ei oskagi neid võrrelda, sest mõlemad on tegelikult superhead tooted ja jätavad kauni jume. Terracota Bakedi erinevus on see, et see on pisut kergema tekstuuriga, ei pudene nii palju ja annab tagasihoidlikuma tooni. 

Aden Shocking Shine Cream Powderit saab tellida http://www.aden.ee kõigest 3,90 eur eest! :)
Hindeks 7/10

Uhh teate sõbrakesed nii hea oli midagi üle pika aja siia kirjutada :')
Kuna käes on kevad (suurpuhastuste aeeeg!) teen ka väikest uuenduskuuri oma blogile. Nagu näha olen toimetanud natuke kujundusega, võite selle kohta arvamust avaldada ja lisaks kirjutada, millistel iluteemadel kirjutada võiksin. Samuti võite pakkuda erinevaid valdkondi, mille kohta teil huvi on :)

Suurte kallistustega,
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Leidsin Sinu blogi buduaari foorumist, armastan väga ilublogisi lugeda ning blogi nimest tulenevalt ootasin väga erinevaid ja mitmekülgseid tootearvustusi. KAHJUKS pean pettuma, kõik 'tasuta' saadud tooted on ülistatud ja puudub objektiivne hinnang, millest tulenevalt ei kipu ühtegi toodet ostma. tõesti kahju..

    VastaKustuta