Outfit 01.04?

aprill 02, 2014

Haha teate ma ei osanud tänasele postitusele üldsegi pealkirja panna, sest tahtsin pigem oma uue kleidiga eputada, sest see on lihtsalt nii nii armas ja paneb ennast tõelise printsessina tundma. Samuti pidin jalga panema oma uued "kõps"kingakesed, mis eeldatavasti minuga ka lõpuaktusele kaasa tulevad.
Kleit on armas, tütarlapselik ja soe, seega on sellega väga hea suveõhtutel mööda linna patseerimas käia ja samuti ei vaja see salli mõnel peenel üritusel, kus konditsioneerid turbovõimsusel huugama pannakse.
Kingad on üli-üli mugavad, need on jah tõesti, väga kõrged 12 cm, aga tundub nagu poleks midagi. Nii pehmed ja järeleandlikud, samuti mugavad kõndimiseks. Üle pika aja jalavarjud, millega niii-nii rahul olen! :)
Vabandan piltide pärast, ma ei tea mis elutoamüsteerium mul on, aga see on tuba, kus mitte ükski fotoaparaat ei nõustu koostööd tegema ja jupsib kogu aeg tehes mõned pildid välguga ja mõned mitte juhuu!!!

Kleit - http://www.sheinside.com/ - 20.50 eur
Kingad - TrendExpress - 32,99 eur
Kõrvarõngad - kingitus :)
 Lisan ka siia laulu, mis mind seda postitust tehes hulllumoodi kummitama hakkas, selleks on Rihanna ja Coldplay - Princess of China. Eks see kleidike ennast väikese hiinaprintsessina tundma panebki :)

Eliise

You Might Also Like

2 comments