Nädala nipp: vistrike ravi koduste vahenditega

juuni 22, 2014

Oo, hei!
Mõtlesin, et kui pikka aeg võiks möödas olla eelmisest nädala nipist. Oma paar kuud kindlasti.
Täna räägin taas oma õnnetust igasuvisest probleemist, millele ma täiesti juhuslikult lahenduse leidsin.
Ausalt öeldes ma ei tea mis jant mul iga suvi pihta hakkab. Nii kui meigita linnapeale lähen olen järgmisel päeval õnnelik ükssarvik. Jaa, te ju teate küll millest ma räägin. Need ilgelt suured ja valusad punnid, mis (vabandan väljendi eest) ei idane ega mädane. Need lihtsalt on ja sinna ei saagi mitte midagi teha kui lihtsalt oodata. Peita neid ka ju samas ei saa, sest siis läheb mustus sisse ja samuti on need nii punased, et ainuüksi peitepulgast küll ei piisa.

Kummeli kasulikkusest põletike raviks on ilmselt kuulnud kõik. Samuti, kes on minu blogi pikemalt lugenud teavad minu armastust teepuuõli vastu.
Nüüd mõtlesingi, et mis saaks kui paneks kaks head asja kokku ja teate, päris hea möksi sai kokku! Minu sarveke kadus ühe ööpäevaga, juhuu!

Sul läheb tarvis nagu eelpool mainitud:

  • Kummeliõisi 
  • Teepuuõli 
Keeda kummeliõitest kummelitee. Kui tee on jahtunud kurna sealt välja kummeliõied. Seejärel lisa paar tilka teepuuõli ning lase segul täielikult jahtuda. Kasta sisse vatipadjake ning tupsuta probleemseid kohti. Soovitav on protseduuri korrata 2-3 korda päevas. 

"Mõnusat" ravimist! :)
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. Just paar päeva tagasi märkasin juukseid kammides, et juuksepiirile näol oli tekkinud mingi suur punn, mida katsuda oli kohutavalt valus. Ainuüksi näpuga vastu minnes oli tunda vastikut valu. Ei saanud täpselt aru, millega tegemist on, tavaline vistrik nii punane, suur ja valus ei tohiks olla!
    Nüüd, peale paari päeva on punnike juba paremas olukorras, enam ei ole nii valus ja peaaegu nähtamatu ka! Peaks vist Sinu nipi ära proovima! :)
    www.blogicarmen.blogspot.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Isssaaakene ma tean mida Sa tunned, mul oli üleeile sama asi. Pool nägu kuumetas sellest ollusest :D:D
      Soovitan kindlasti proovida ja loodan, et toimib ka :P

      Kustuta
  2. Oeh mina ka siin juba paar nädalat hädas aga hakkasin pärmimaski igapäev tegema ja GaiaCosmetics jojobaõli kasutama ja nüüd parem :) Kindlasti proovin selle ka ära ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Polegi kummastki miskit veel kuulnud, pean lähemalt uurima, pärmimask tundub huvitav ;)

      Kustuta
  3. Tekkis küsimus, kas poest ostetud kummeliteekotikestega ei võiks seda teha? Või ei mõju nii hästi? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, muidugi tohib, aga millegipärast tundub mulle, et see mis seal sees on ei ole puhas kummel, vaid on hulka lisatud ka midagi muud. Seetõttu soovitasingi kummeliõisi kõige puhtamal kujul, aga usun, et toimet see oluliselt ei muuda :P

      Kustuta