Tootearvustus: Käik Angel Beauty ilupessa

juuni 12, 2014

Heihei! Taas üle pika aja siin ja nüüd päris jäädavalt. Eksamid on läbi juhuu! Tulemused ka sellised, millega võib väga rahul olla. Nüüd tuleb vaid järgmisel reedel lõpetamisele minna ja siis võib küll öelda "Tere suvi! ".
Täna sooviksin rääkida oma esmaspäevasest käigust Angel Beauty meigistuudiosse, kus võttis mind väga lahkelt vastu armas ning positiivsusest kiirgav Lenneli. Kuna Angel Beauty firma on maaletoojaks mineraalkosmeetikabrändile LilyLolo, siis oli mul võimalus kohapeal neid tooteid testida iseenda peal. Muideks Lenneli tegeleb ka jumestamisega, tema töid saate uurida lähemalt: https://www.facebook.com/LenneliJumestus
Kolm toodet sain ka koju teistimiseks, esmalt räägin neist ning hiljem nendest toodetest, mis veel sinna minust maha jäid, kuid mille testimine oli minu jaoks väga meeldiv kogemus.
Minuga tulid kaasa baaspuuder, põsepuna ja särapuuder.

1) LilyLolo baaspuuder - toon Warm Honey

Mis tootega on tegu?
Mineraalne baaspuuder on väga tugevate pigmentide ning katvusega.
Toode on 100% looduslik, ei sisalda talki, parabeene, nanoosakesi ega muid kunstlikke lõhna- ning värvaineid ja sobib ka veganitele. Sisaldab pikesekaitsefaktorit SPF 15, on põletikuvastase toimega, laseb nahal hingata ning ei ummista poore. Baaspuuder on valmistatud looduslikest koostisosadest, nt vilgukivi on valgustpeegeldav, aidates lihtsalt peita väiksemaid iluvigasid ja peenemaid kortsukesi. Tagab naha puhta ja terve väljanägemise. Võimaldab saavutada suurepärase, õhulise, kauakestva tulemuse. Baaspuudrit tuleb peale kanda kihtidena spetsiaalse kabuki pintsliga.
KOOSTIS: vilgukivi, tsinkoksiid. Võib sisaldada: titaandioksiidi, raudoksiide.

Minu esimene kogemus mineraalse baaspuudriga seisab teie ees. Samuti on see ka minu esimene puuder, sest ma ei ole eriti suur puuderdaja. Peale selle toote proovimist sain aru, et tegelikult olen ma paljustki ilma jäänud. Kuna antud mineraalpuudril on tõsiselt hea katvus ning pigment pidi see jumestuskreemiga suveks oma kohad vahetama. See jääb nahal väga-väga kerge, mistõttu on see ideaalne suvel kasutamiseks. ahale ei jäta see paksu "krohvikihti", vaid tulemus jääb tõeliselt loomulik. Nahk on katsudes siidine ja pehme, mida pole ma kunagi jumestuskreemi kasutades märganud. 
Suviseid eeliseid on sellel tootel veel - kaitsefaktor 15 ning see, kui õhuline ja kerge see nahal jääb. 
Peale on seda algul natukene keerulisem kanda ja võtab aega, et asi käppa saada. Õnneks sain Lennelilt selleks väga häid juhiseid, mille abil on toodet palju lihtsam peale kanda ning laiali hajutada. 
Püsivus on küll natukene kehvem kui jumestuskreemil, kuid selle võrra on meigi eemaldamine palju lihtsam. 
Minu valitud toon Warm Honey on sobilikum natukene kollakamale ja päevitunud nahale, mis sobib mulle ideaalselt. Toonide võrdluspildi leiad siit! Ning sobiva tooni leidmiseks saad abi siit!
Ning juhin veel tähelepanu sellele, et kõik LilyLolo tooted on puhtad kahjulikest ainetest (parabeenid, talk jne).

LilyLolo baaspuuder 10grammine toode maksab 15,60 eur ning 0,75grammine tester 3 eur, saadaval http://www.angelbeauty.eu/ ning nende meigistuudios Tartus Vaksali 17a kabinet 205. 

Hindeks 9/10

2) LilyLolo põsepuna - toon Beach Babe
Mis tootega on tegu? 
Üliilusad mineraalsed tolm-põsepunad, 100% looduslikud, ei sisalda talki, parabeene, kahjulikke aineid, ei ummista poose. Toone on nii läikega kui matimaid. Kantakse peale põsepuna pintsliga nii: naerata ja libista põsepuna pintslit kõige väljaulatumalt kohalt liikudes õrnalt juuksepiiri poole.
KOOSTIS: Vilgukivi. Võib sisaldada: titaandioksiidi, karmiini, raudoksiidi, ultramariini.

Kuna ma samuti suur põsepunataja ei ole, siis oli ka seda toodet proovides mul põhjust rõõmustada. See on oma koostiselt pea 1-1le sarnane baaspuudriga, seega ilmselt olete juba saanud ülevaate, milline see nahal jääda võiks, milline on koostis jne.
Minu valitud toon Beach Babe on kergel oranžikas ning jätab nahal väga loomuliku tulemuse. Kindlasti mitte ei ole toon näol sama, mis potsikukeses, see jääb tunduvalt heledam, mis teeb mulle erilist rõõmu. Beach Babe toonil ei ole sees säravaid täpikesi, kuid on olemas ka põsepunasid toonides, mille hulka on lisatud juurde ka sära. Põsepuna püsib nahal päris pikalt ja ei pudene nahale kandes.
Nii nagu ka põsepunal on kõikidel LilyLolo toodetel väga mugavalt kasutatavad pakendid. Purgi peal on auguline pind, millest saab toodet kaanele või palettile kummutada ning peale kasutust augud kinni keerata, et tooted meigikotti laiali ei pudeneks. 
Toonide valikust, saad parem ülevaate siin!

LilyLolo tolmpõsepuna maksab 9, 50 eur ning on saadaval http://www.angelbeauty.eu/ ning nende meigistuudios Tartus Vaksali 17a kabinet 205. 

Hindeks 10/10

3) LilyLolo särapuuder - toon Stardust
Mis tootega on tegu?
Särapuuder on eriliselt õhukese koostisega peen puuder, mis annab nahale kerge sära. Sobib kõigile nahatoonidele, sobib highlighter'iks, et tuua esile ja modelleerida nägu. Kasutatakse kulmuluule, põsesarnale, ninale, lõuale jne. Sobib ka lauvärvi peale kandmiseks, et sära anda, samuti dekolteele ja juustele. 100% looduslik, ei sisalda talki, parabeene, nanoosakesi jne, ei ummista poore.
Koostis: vilgukivi, võib sisaldada: titaanoksiidi, raudoksiide.

Koostiselt taas sarnane mineraalpuudrile, seega koostise kohta ma pikemat juttu ei kirjuta. Väga õhuline ja kerge, kui teha võimalikult lühidalt. 
Särapuuderil on tuhandeid viise, kuidas ning kus seda kasutada. Näiteks kasutasin mina seda põsepuna peal, et lüüa põsed natukene rohkem särama. Särapuudrit võib panna huultele, silmalaugudele, dekolteele, segada küünelaki sisse ning kanda kasvõi käsivartele - tõesti kuhu iganes soovid!
Mulle meeldib see, et sära on tagasihoidlik, mitte ülepakutud. Toode annab välimusele suurt vunki juurde ning muudab seda glamuursemaks.
Lisan teile ka pildikese, kuid tegelikult on vahet päris raske märgata, sest seda sära pildile saada oli üpriski keeruline.
 LilyLolo särapuuder on saadaval http://www.angelbeauty.eu/ ning nende meigistuudios Tartus Vaksali 17a kabinet 205 hinnaga 15.60 eur

Hindeks 8/10

Nüüd räägiksin teile lihtsalt Angel Beauty toodetest, mida mul oli kohapeal võimalik näha, katsuda ja testida.
LilyLolo lauvärvid - 28 erinevat värvitooni
Oh neid värvitoone - nii kirkad ja nii suur valik. Silme eest võtab lausa kirjuks. Matid, säravad ja pärlmutrid toonid - iga naise unistus! Lauvärvid on tugeva pigmendiga ja tegelikult pudenevad eeldatust vähe, tegu on ju siiski mineraalsete lauvärvidega. Lauvärve saab kasutada samuti mitmeotstarbeliselt nagu ka särapuudrit. Näiteks huulevärvina, küünelaki sisse segatuna, heledamaid toone särapuudrina näol, kaelal või kehal. 
Mis mind aga kõige rohkem üllatas oli see, et LilyLolo lauvärvidest saab teha ka laineri. Laineri valmistamiseks on vaja vaid näpuotsatäit vett ning peenikest laineripintslit ning saad endale vabalt valitud toonis laineri teha, mis kusjuures püsib väga hästi peal ja jääb tugeva pigmendiga. 
Tutvu LilyLolo lauvärvidega lähemalt: http://www.angelbeauty.eu/

LilyLolo lauvärvi aluskreem
Ei saa rääkimata jätta ka aluskreemist, mis teeb isegi tugeva pigmendiga lauvärvide tooni veel veel tumedamaks. Mis ma märkasin, siis oli ka see, et aluskreemiga tuleb rohkem esile ka toonide läige. Samuti on värvidel ka parem püsivus, seega saab muretu olla terve õhtu, sest meik püsib veatu ja värskena. 
Tutvu LilyLolo lauvärvi aluskreemiga lähemalt: http://www.angelbeauty.eu/

LilyLolo huuleläiked - 7 erinevat värvitooni 
Ma üllatusin väga positiivselt selles tootes. Ma ei kannata üldse huuleläikeid, sest ma olen alati koperdanud kleepuvate ning ebakvaliteetsete läigete otsa (okei okei Victoria's Secreti oma on üks õnnelik erand). Selle läike puhul on kleepumine sõna, mis kohe kindlasti selle toote juurde ei kuulu. See ei kleepu üldse ja jätab huuled väga pehmeks. Värvid on väga loomulikud ja pigem heledad ning püsivus! Minul püsis läige peal 1,5 tundi ja koos söömise ja kõigega, see ei tulnud maha ja püsis visalt edasi. Tubli töö!
Tutvu LilyLolo huuleläigetega lähemalt: http://www.angelbeauty.eu/

LilyLolo pintslid - valikus 14 erinevat
LilyLolo pintslid on mõeldud eelkõige mineraalkosmeetikale ning seetõttu on need uskumatult pehmed. Minu käsi pole kunagi nii pehmetelt pintslitelt silitada saanud ja usun, et ei saagi, see on tõesti imeline kui siidised need on. Valikus on erinevaad pintslid silmadele lauvärvi hajutamiseks, lainerijoone tõmbamiseks. Samuti on ka eraldi kaheotsaline kulmupintsel ning minu lemmikud - kahes erinevas suuruses kabukipintslid need on lihtsalt niii niii imelised. Lisaks kõigele veel pintslid huulevärvide ja peenemate detailide jaoks. 
Tutvu pintslite valikuga lähemalt: http://www.angelbeauty.eu/

Lõpetuseks tahaksin veel öelda seda, et kui kellelgi on mure lõpumeigiga, siis Lenneli teeb seda soodalt ning just nende samade ja veel paljude teiste toodetega. 

Aitäh veelkord Angel Beauty'le!
Mina sätin aga asju pakkima, sest homme ootab mind ees Leedumaa!
Eliise

You Might Also Like

7 comments

  1. Hullult meeldis see aeg, kui sul oli rohkem selliseid laiemate teemadega postitusi, mitte lihtsalt mingi firma tootetutvustusi vms :( Praegu on need postitused kuidagi natuke reklaamised :(

    Aga muidu blogi väga väga meeldib ja jälgin alati, lihtsalt ise oleksin väga-väga huvitatud sellistest postitustest, nagu olid alguse poole!
    Edu sulle!:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, et tagasisidet andsid.
      Ma natuke selgitan ka Sulle, miks nii on hetkel läinud.
      Märtsist hakkas mul hullumaja kooliga pihta ja ka probleemid isiklikus elus, energiat oli 0 ja väga raske oli jälle midagi uut otsida, kuigi sisimas ma väga tahtsin. Mingi hetk ma isegi hakkasin üritama, kuid otsa said lugejad ja teemad.
      Praegu on käes suvi, kõik on mööda Eestit laiali jooksnud, tegelevad eksamitega, päästavad oma viimaseid hindeid ja mis iganes. Lugejate arv on meeletult kahanenud (700lt vaevu 200le) ja tühjus on kõikides blogides. Võib öelda, et praegu on blogimaastikul väikene hingetõmbepaus ning kui oled ka teiste blogide lugeja, siis ilmselt oled ka seda "vaikust" märganud.
      Praegu teen ainult tootearvustusi, sest see on mul kohustus, mida ma ei saa unarusse jätta. Ma püüan seda kõike parandada ja just Sinu nimel, mul on hea meel, et on inimesi kes igatsevad mu söögi/diy postitusi ja ma olen Sulle väga tänulik, et mu pea püsti ajasid :)
      Nüüd on kool läbi ja mul on rohkem aega ka :P
      Ilusat suve!! :)

      Kustuta
  2. Ma olen ikka see anonüümne ja tahtsin veel kirjutada, et sa kindlasti ei arvaks et ma halva pärast kirjutasin, loodan et ka sina sellest nii aru saad :) Ma lihtsalt olen su blogi lugeja algusest peale olnud ja sellist muutust täheldanud. Aga aitäh sulle selgituse eest, tundub täiesti mõistetav ja kindlasti ära jäta blogi unarusse, ma arvan et tõesti on see lugejate arv suvega seoses langenud, aga ma arvan et see on ikkagi peagi taastumas, vähemalt ma loodan.

    Veelkord edu!! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei, ma võtsingi seda väga positiivsena ja see mõjus mulle positiivsena.
      Püüan ikka paremuse poole liikuda, alati on hea kui keegi sõbralikke märkusi teeb, nende vastu pole mul kunagi midagi ;)

      Kustuta
  3. LilyLolo baaspuuder on mu lemmik! :)

    VastaKustuta
  4. Miks nii harva postitusi teed?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hehe, see teeb mind rõõmsaks, et seda küsid :)
      Vaata selle sama postituse all vastasin ka ühe oma lugeja samasisulisele küsimusele. Sealt saad ilmselt vastuse ka oma küsimusele. Õnneks on mul selleks nädalaks juba 2-3 postitust valmis mõeldud, seega sel nädalal saab minu tegemistega aina rohkem kursis olla. Samuti ka edaspidi läheb "programm" tihedamaks, sest kool saab lõpetatud ja ega just suveilma pole oodata :/
      See, et minust puudust tuntakse annab mulle veel rohkem indu rohkem postitusi teha, aitäh, et märkasid seda, et natukeseks kaduma olen läinud :P

      Kustuta