Videopostitus: igahommikune meik vaid nelja minutiga

juuli 04, 2014

Ma ei tea kuidas ma oma julguse kokku sain. Tõesti ei tea, aga kuna küsimusteringis paluti, et teeksin video oma hommikurutiinist, siis seda ma ka tegin, kuid meigi näol.
Samuti oli mulk tegelikult ka iseendaga üks väike "diil", et blogi esimese aasta jooksul peab saama mul tehtud ka üks video ning nüüd läkski linnuke kirja.
Esimene vasikas läheb ikka aiataha, seetõttu on ka minu videod veel beebikingades, kuid eks harjutamine teebki meistriks.
Loodan, et teile meeldib ning on huvitav vaadata :)


Kasutatud tooted:
4)Primark päikesepuuder 

Ning kuidas tundus? Minul endal oli sedak üll päris põnev teha, kokku monteerida, enda üle itsitada ja noh teate küll, kõik need toimingud mis käivad ühe "korraliku" video valmimise juurde.
Mulle hakkas see nii väga meeldima, et plaanis on hakata teile isegi vlogima, et saaksite mu toimetustega rohkem kursis olla. Kuidas see mõte tundub? :)

Ilusat nädalavahetust!
PS: Kingiloosi kingikott lausa lõhkeb ahvatlevatest kingitustest, oeh, küll teil alles veab! :)
Eliise

You Might Also Like

13 comments

  1. Kas veidi suuremaks ei oleks võimalik videot teha? Muidu on vlogide tegemine minu arust küll väga hea idee! Vahel on nii hea videosid vaadata :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Blogisse ilmub ta jah paraku marupisikesena ja sellesse ei saagi vist midagi parata. Youtubes on see küll suuremalt saadaval. Lisan kohe ka Youtube lingi ;)
      Oh suurepärane, seda enam on mul nüüd suurem tuhin videosid vorpima hakata, aitäh Sulle! :P

      Kustuta
  2. Kiirendatult tundub mõni koht tõesti veidi naljakas, heas mõttes aga see on pea iga sellise videoga nii. Väga armas oled ja esimese korra kohta oled ka hästi hakkama saanud! :) Mina näiteks ei suuda videopostitusi teha, korra proovisin aga ma ei suutnud ühte lausetki öelda, ilma et ma poleks selle peale lakkamatult irnuma hakanud, kuidas ma üksinda kaamerasse räägin :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hehe no täpselt, aga kui oleks tavalise kiirusega pannud oleks video 3x pikemaks veninud ja kuna ma ise kunagi meigivideosid just selle tõttu lõpuni vaadata ei viitsi, siis mõtlesin et pigem kiire ja lühike kui pikk ja veniv :D
      Aitäh positiivsete sõnade eest ning siin ei ole midagi muud kui tuleb ennast lihtsalt kokku võtta. Võid ju ka proovida "pilt on häält ei ole" varianti :P

      Kustuta
  3. Täiega lahe video! (: kindlasti tee rohkem

    http://evailusadasjad.blogspot.com

    VastaKustuta
  4. Minule ka väga meeldis. Esimene video lähebki veits aia taha. Mul enda oma endiselt piinlik vaadata(ohtlikveenus.blogspot.com)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi suurimad tänud, kusjuures piilusin ka teie video üle kohe kui see ilmus ja päris vahva oli, selline armas ja vaba :P

      Kustuta
  5. Sul on nii ilusad pikad ripsmed ja sinised silmad! :)

    www.dodolce.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suurimad tänud, ripsmetega on mul tõesti vedanud :)

      Kustuta
  6. Väga hästi õnnestunud. Olen pikemat aega youtube's jälginud selliseid tüüpi videosid välismaalaste poolt ja alati mõelnud, et eestlased võiks ka rohkem selliseid asju teha. :) Kindlasti jätka selliste videodega.

    http://egeeller.blogspot.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh suurimad tänud nii nii positiivsete sõnade eest!! :)

      Kustuta
  7. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Video on tehtud kõige lihtsama Windows Live Movie Makeriga :P
      Aitäh, annan endast parima! :)

      Kustuta