Nädala nipp: jalgade raseerimisest laiskvorstidele

august 17, 2014

Suvi on tore, saab kanda lühikesi pükse, kleite ja seelikud, kes seda siis ei jumaldaks? Eriti "tore" osa selle kõige juures aga fakt, et jalad peavad pidevalt head välja nägema. Tänavuse suvega oli see veel rangelt kohustuslik, sest pikapüksiilmad jäid kõik juuni lõppu/juuli algusesse.
Kui ma nüüd ühel hommikul "ahvikiirusel" kodust välja pidin saama, avastades, et mu jalad vajaksid natukene raseerimist, siis vaatas mulle vastu tõsiasi, et raseerimisgeeli purgist tuli välja vaid näpuotsatäis. No otseloomulikult sattusin ma esmalt paanikasse. Palsamid olid ka väga hinnalised ja neid ma kasutada ei raatsinud. Kuna käeulatuses oli vaid törtsuke kehakreemi, siis mõtlesin, et ehk ajab asja ära ja teate ajaski! Ja ajas nii hästi, et sellest on saanud minu (peaaegu) igapäevane raseerimissõber.
Ning siit ka minu nädala nipp:
Kehakreemiga raseerides siidpehmed jalad ja veatu tulemus!
Kasutamiseks soovitaksin võtta, mõne veidike "asjalikuma" žiletti ning niisutava toimega kehakreemi.
Kreemita jalad nii nagu tavaliselt, kuid proovi kreemi peale kanda nö "vastukarva". Ära jäta väga paksu kihti, sest see on lihtsalt raiskamine, väga õhuke kiht tuleb tööga suurepäraselt toime. Kui jalad on kreemitatud ei oska ma midagi muud soovitada, kui alustada raseerimist nii nagu tavaliselt, altpoolt ülespoole tõmmates (taas "vastukarva").
Tulemuseks saad endale kena läikega, niisutatud ja siidsiledad jalad. Ei mingit vett, ei mingit lisaniisutust.
Te ei kujuta ette kui tänulik ma iseendale olen. See nipp aitas mul suvelõpu edukalt üle elada (jah, paraku suvelõpu, sest ma avastasin selle mõned nädalad tagasi). Soovitan soojalt, kullakesed!!! :)

Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Mina olen kasutanud juustepalsamit, mida mul jääb alati üle ehk siis shampoon saab varem otsa. :) Ja väga hea tulemus - enam ei osta raseerimisvahtusid!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaaa, palsam tõepoolest aitab ülihästi raseerida, aga millegipärast, kui ma olin mitu kuud sel viisil raseerinud hakkas nahk vastu punnima ja tekkis väikene allergia :(

      Kustuta