Natuke nurisemist: moeröögatused, mis minust (suure) kaarega mööda käisid

august 23, 2014

Täna erinevaid blogisid blogipostituste reklaamimise grupist lugedes, komistasin (mitte kogemata) kõiksuguste vinguvate postituste üle. Küll võeti hambusse noored blogijad, erinevad blogikujundused, Teazitajad - kõiksugused karvased-sulelised blogimaastikult.

Hehe, ei mina neist rääkima ei hakka, ma tahaksin vinguda hoopis teistel teemadel. Või noh rääkida trendidest, mis minust (õnneks) mööda läksid. 

1) Dope, Obey, Boy jms riided 
Ma arvan et ei vaja pikemat kommenteerimist. Kindlasti olete neid kandmas märganud pigem teismelisi kui täiskasvanuid. Mina olen selliste riiete kandmisest aru saanud, et need kes neid "ülivingeid" (Poolast tulnud) hilbukesi kannavad on kohe eriti vinged tänava-/skeiterstiiliga tüübid, kellel on kaenla all kas juba olemas või puudu longboard/rula. Mis kõige vingem, et kui instagrami mõni pilt nende rõivastega laekub on kohe pealkirjaks "Obeyyy" "dopee" jne. Või siis on need #häshtäägid.
Pealegi on Boy kotkas piistu pandud natsistidelt, seega ei vaja see pikemat seletamist....

2) Jack Danielsi logoga rõivad
Vabandust, kuid miks on vaja toppida alkoholipudeli disaini lisaks veel enda kõhtu kaunistama? Kui ma ilmuks tänavale Laua viina "disainiga" särgis naeraks inimesed mu ju esimesel silmapilgul välja?

3) Triangl bikiinid/pesu

Kuna ma pole siiani näinud inimest, keda need bikiinid ilusamaks teeksid tekib mul endal veel väiksem tahtmine neid selga proovida, rääkimata ostmisest. Need teevad kehakuju täiesti lamedaks, kaotavad rinnad ja näevad minu arvates päris kentsakad välja :D Kuna värvivalik on neil vägagi kirgas, siis peaksin ma nende kandmiseks olema juba ülipruun, et nendes vähegi seksikas välja näeksin. See tähendab palju solaariumit ning mingite bikiinide tõttu ma nüüd küll vähki toitma ei lähe. Samuti aluspesu. Olu need erksad värvid, olgu need mustad ääred, aga miks need mustad "ääred" keset korvi risti peavad moodustama? Mille all ma neid üldsegi kanda saaksin nii, et need läbi ei paistaks? 

4) Kõiksugused nabapluusid
90'ndates tagasi jah? Olgu, nabapluusid vajavad lihtsalt ilusat keha, siin pole midagi parata. Ma ei saaks öelda, et ma paks olen, kuid ometigi ei paneks ma endale säärast pluusijuppi väljaspool kodu selga, sest esiteks saaks ma karme pilke igal nurgal ning teiseks tunneks ma ennast väga alasti. Paraku oli sel suvel selliseid pluusikesi palju ringi liikumas katmata valget, tüsedamat kõhtu. 

Vabandan otsekohesuses eest, kuid eks ma oma blogis võin vahepeal julma ka teha, sest kogu aeg positiivne ja rõõmus on meil kõigil kogu aeg olla. Vahepeal tuleb ka reaalsusega nelja silma all olla ja samas võtta igast negatiivsest asjast midagi postitiivset. Mina olen nende 4 asjata hakkama saanud ja saan ka edaspidi, mis sest et mul nüüd moodi ega stiilitunnetust pole, sest need asjad on ju nii popid!! :D
Võite samuti sõna sekka öelda ning teada anda, mida teie sellistest stiilidest arvate!

Ilusat laupäeva! :D
Eliise

You Might Also Like

10 comments

  1. Naiss. Mul täpselt sama arvamus ehk siis täpselt samu trende olen tobedaks pidanud, aga ma olen koguaeg ennast süüdistanud ja seda, et ma eriline moeinimene pole. :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suur aitäh, et mu südant kergendasid, täpselt sama mõte - ma polegi ainus! :D

      Kustuta
  2. Sa tõlgendasid minu mõtted sõnadesse, ehk nõustun sinuga täielikult! See teine räägatus ajas mind südamest naerma, sest see on ju tõsi! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hehe aitäh ka minu mõistmise eest :D Vahepeal tuleb lihtsalt karm ka olla ja oma arvamus kõva häälega välja öelda ja just nii ma Jack Danielsist arvangi :D

      Kustuta
  3. Suurepärane tähelepanek! Peaks laskma seda lugeda mõnel tänapäeva tiinekal.
    Ja Sinuga täiesti samal arvamusel! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suur aitäh, loodan, et mõne silmist see siiski mööda ei jookse :D

      Kustuta
  4. Nõustun 3 punktiga, bikiinide osas kahjuks olen mõelnud endalegi soetada.. samas pole näinud kellegil neid seljas peale modellide, seega võib ka nendest arvamus muutuda :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oota igaks juhuks järgmise suveni, äkki on selle ajaga see buum mööda läinud ja hoiad kõvasti raha kokku leides endale ehk midagi paremat (firmabikiinidest soovitaksin Victoria's Secretit, kui firma mängib rolli) :)

      Kustuta
  5. Laua viin ja Jack Daniel's on kaks väga erinevat asja :D
    Samas mulle kohutavalt meeldivad nabakad, sest ma ei tea mitte ühtegi muud riideeset mis mu liivakella nii hästi välja tooks kui nabakad, kuigi selles on sul õigus, et väga palju liikus sellel suvel natukene suuremaid tükke nabakates ringi ja see ei olnud tõesti eriti ilus vaatepilt.
    1-3 olen sinuga täiesti nõus. Mis mind ennast jubedalt häirivad on need haaremipüksid, õnneks neid oli see aasta natukene vähem näha, no ei saa aru kuidas nii koledaid pükse saab kanda.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minu silmis üks-ühele mõlemad alkohoolsed joogid, kuid otseloomulikult nii palju kui on erinevaid inimesi on ka erinevaid arvamusi :P
      Hehehe nõustun haaremipükstega ka, eriti hullud on nad siis kui see jalgevahe tilpneb põlvedeni :D

      Kustuta